Eline saglik canim
nick başlangıç kg geçen hafta bugün fark spor @bengisu022 95 88.7 87.7 -1.0 300dk Amine Busra 103.4 102.0 -1,4 60kiloyum 88.2 87.4 -0.8 misafir1001 95,7 88.5 87.6 -0,9 @demetc 92 85.4 @huzurunmeraklisi 92.3 Bulamiyorum 110 110.3 110.0 -0.3 @lolaxx
pek sayılmaz yine çikolata yedim. bitti ama daha almayacağım.Tebrikler canım.
Senin de çok iyi
Evet tartıda az fark var ama baya inceldim.
Bugünle telafi etmişsindir umarım
niye yok. hiç olmazsa 67 ye kadar falan in. çok güzel olursun. ben 65 e indiğimde bile hem vücudum hem de yüzüm çok güzel olmuştu. tabi şimdi 80 lerde hatta 90 a yakın olduğum için 70-75 bile razıyım ama 60 ları da isterim yani.Liste için çok teşekkür ederim canım. Hasibe çok güzel kilo vermiştin.korumak da vermek kadar zor biliyorum. Bu defa kalıcı olur inş. Bir de bana sorarsan apa yapma daha uygulanır bir yöntem denesen. Sonrasında patlama oluyor hemen alınıyor bence. Ben mayıs gibi 95 kiloydum. Kendi öyle aşırı sıkmadım her şeyi de yiyip içtim şimdi 87 kg daym. Bu şekilde 79 insem razıyım. Hedefm 75 zaten. 60 larda hiç gözüm yok.
cumadan cumaya tartıl canım. yapabileceğinin en iyisini yap ve bekle. moralini bozma. bak benim de kilo çok parlak değil. regl dönemlerimde ve çok şiş dönemlerimde yemeği çok kaçırdığımda moralim bozulmasın diye tartılmam. ama hemen önlemimi alırım. birlikte başaracağız. moralini bozma. biraz zaman gerekli. sabır.Ellerine sağlıkEn kısa sürede rakam paylaşmaya başlayacağım inşallah.
Ama iki gün önce tartıldım çok üzüldümBayaaa fazla çıktı. Ne tartılasım geliyor ne bir şey Vermeden önceki kilomu bile geçmişim...
Canım sende bonusun teli varmıydı? Bizlerde çok kötü olduk duyunca hiç konduramadik o kadarda dualar ettik dua gurubu bile vardı bonusun annesi için ben iyileşeceğine inanıyordum halbuki, takdiri ilahi tabi ne desek boş yattığı yer incitmesinslm kızlar
sizleri okumaya başlamadan önce bonusa mesaj attım ne zamandır görüşemedik annen nasıl oldu diye. perşembe günü defnettik annemi dedi. içim kötü oldu Allah sabır versin inşallah. Allah onlara ve evlatlarına uzun sağlıklı ömürler versin.
tavsiyelerin için teşekkür ederim cnm.
yarın ahmet apa canlı yayın yapacakmış. bakayım ne diyecek. ocakta web sitesi açıp seviye başlatacaktı. sistemini kurumsallaştırmış bununla ilgili konuşacaktı.
çok güzel. bu kiloları 1 günde almadık 1 günde de veremeyiz bu bir gerçek. sabırla devam edeceğiz.Yolum uzun deyip cekilseydim kenar aldigimi bu yolu da gidemezdim. Kolay değil içimden bir insan çıkacak. Cok zor birsey. Sarkmalarim oluyor, olacak. Spora yuklenmem gereken zamanlar olacak. Ama yilmadan usanmadan devam edicez başka yolu yok.
Başlangıc 111.1
18. Aralık 2020 102
Fark 9.1 kg
Kalan 37 kg
Aslında ben yolumun uzun oluşunuda seviyorum. Sindire sindire geçme şansım var bu yoldan. Kendimi tanıya tanıya. İyi kötü her yanımı görüp duzeltmek için emek vererek.çok güzel. bu kiloları 1 günde almadık 1 günde de veremeyiz bu bir gerçek. sabırla devam edeceğiz.
benim de bacaklar için bir aletim var pedallı. netten almıştım. az kilo vereyim onu kullanıcam. şimdilik yürüyüş ve leslie.Aslında ben yolumun uzun oluşunuda seviyorum. Sindire sindire geçme şansım var bu yoldan. Kendimi tanıya tanıya. İyi kötü her yanımı görüp duzeltmek için emek vererek.
Eşim dun akşam bimden bir alet aldi yarin resmini atarım. Eliptige de daha cok bincem artik
Bu aralar haşlama hiç yiyesim yok. Aslinda çocuklar icinde daha faydali..
Teşekkür ederim cnm. Benim koruyama donemim tam coronanin başlangıcına denk geldi. Neyle savastigimizi bilmediğimiz için hem psikolojik açıdan hem de fiziksel açıdan çok yoruldum ve yıprandım. İnşallah bu sefer yine kilo verebilirsem korumaya vermekten daha cok dikkat edicem insallahListe için çok teşekkür ederim canım. Hasibe çok güzel kilo vermiştin.korumak da vermek kadar zor biliyorum. Bu defa kalıcı olur inş. Bir de bana sorarsan apa yapma daha uygulanır bir yöntem denesen. Sonrasında patlama oluyor hemen alınıyor bence. Ben mayıs gibi 95 kiloydum. Kendi öyle aşırı sıkmadım her şeyi de yiyip içtim şimdi 87 kg daym. Bu şekilde 79 insem razıyım. Hedefm 75 zaten. 60 larda hiç gözüm yok.
Not aldım cnm bır sonraki listeye eklerim insallahEline saglik canim
Benim en yuksek kilom 115 ama ekimde 111.1 ile basladim
Not aldım cnm haftaya eklerim insallahBulamiyorum benim başlangıç yani zirve kilom 89.6
Sagol canim onca işinin arasinda bide bizle ugrasiyosun. Aslinda ben yapmayi bilsem yapardım ama hic denemedim daha once. Pcden acip mesaj bolumunden mi olusturuluyor tabloSlm kizlar iyi pazarlar
Temizlik işi benim açımdan bitti çok şükür. Kocamın yapacağı kısım kaldı (iş paylasimi) biraz dinleneyim çocukları yikicam sonra akşam yemeği yeriz. Akşamda işle ilgili bir kaç dosya getirdim bir kaç toplantı hazırlığı yapmam lazım o işlere bakicam insallah.
Teşekkür ederim cnm. Benim koruyama donemim tam coronanin başlangıcına denk geldi. Neyle savastigimizi bilmediğimiz için hem psikolojik açıdan hem de fiziksel açıdan çok yoruldum ve yıprandım. İnşallah bu sefer yine kilo verebilirsem korumaya vermekten daha cok dikkat edicem insallah
Not aldım cnm bır sonraki listeye eklerim insallah
Not aldım cnm haftaya eklerim insallah
Aaa gecmis olsun. Yedigin birseydenmi acabadün akşamdan bu yana ayıptır söylemesi cır cırımniye oldu anlamadım
hiç bilmiyorum. acaba diyorum son zamanlarda aşırı çikolata ve çekirdek yedim. ondan olur mu kiAaa gecmis olsun. Yedigin birseydenmi acaba
Tarcinli birşeyler yedin mi yada ilac falan kullaniyomusun?hiç bilmiyorum. acaba diyorum son zamanlarda aşırı çikolata ve çekirdek yedim. ondan olur mu ki
Yağlı oldukları için olabilir.hiç bilmiyorum. acaba diyorum son zamanlarda aşırı çikolata ve çekirdek yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?