Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tebrikler canım.

Senin de çok iyi

Evet tartıda az fark var ama baya inceldim.

Bugünle telafi etmişsindir umarım
pek sayılmaz yine çikolata yedim. bitti ama daha almayacağım.
niye yok. hiç olmazsa 67 ye kadar falan in. çok güzel olursun. ben 65 e indiğimde bile hem vücudum hem de yüzüm çok güzel olmuştu. tabi şimdi 80 lerde hatta 90 a yakın olduğum için 70-75 bile razıyım ama 60 ları da isterim yani.
cumadan cumaya tartıl canım. yapabileceğinin en iyisini yap ve bekle. moralini bozma. bak benim de kilo çok parlak değil. regl dönemlerimde ve çok şiş dönemlerimde yemeği çok kaçırdığımda moralim bozulmasın diye tartılmam. ama hemen önlemimi alırım. birlikte başaracağız. moralini bozma. biraz zaman gerekli. sabır.

öğlen 13.30
yufka ekmeği arasında yumurta, pastırma, peynir, biber
2 çeri domates

ara
Türk kahvesi
fındıklı çikolata

ara
filtre kahve
1/2 portakal
fındıklı çikolata

akşam 19.30
soslu somon şiş
salata
küçük parça yufka ekmeği

ara
fındıklı çikolata
çekirdek
yeşil çay

yatana kadar 1,5 lt su

fındıklı çikolataların toplamı 80 gr

Yolum uzun deyip cekilseydim kenar aldigimi bu yolu da gidemezdim. Kolay değil içimden bir insan çıkacak. Cok zor birsey. Sarkmalarim oluyor, olacak. Spora yuklenmem gereken zamanlar olacak. Ama yilmadan usanmadan devam edicez başka yolu yok.

Başlangıc 111.1
18. Aralık 2020 102
Fark 9.1 kg
Kalan 37 kg

Canım sende bonusun teli varmıydı? Bizlerde çok kötü olduk duyunca hiç konduramadik o kadarda dualar ettik dua gurubu bile vardı bonusun annesi için ben iyileşeceğine inanıyordum halbuki, takdiri ilahi tabi ne desek boş yattığı yer incitmesin

çok güzel. bu kiloları 1 günde almadık 1 günde de veremeyiz bu bir gerçek. sabırla devam edeceğiz.

çok güzel. bu kiloları 1 günde almadık 1 günde de veremeyiz bu bir gerçek. sabırla devam edeceğiz.
Aslında ben yolumun uzun oluşunuda seviyorum. Sindire sindire geçme şansım var bu yoldan. Kendimi tanıya tanıya. İyi kötü her yanımı görüp duzeltmek için emek vererek.
Eşim dun akşam bimden bir alet aldi yarin resmini atarım. Eliptige de daha cok bincem artik

benim de bacaklar için bir aletim var pedallı. netten almıştım. az kilo vereyim onu kullanıcam. şimdilik yürüyüş ve leslie.

Slm kizlar iyi pazarlar
Temizlik işi benim açımdan bitti çok şükür. Kocamın yapacağı kısım kaldı (iş paylasimi ) biraz dinleneyim çocukları yikicam sonra akşam yemeği yeriz. Akşamda işle ilgili bir kaç dosya getirdim bir kaç toplantı hazırlığı yapmam lazım o işlere bakicam insallah.

Teşekkür ederim cnm. Benim koruyama donemim tam coronanin başlangıcına denk geldi. Neyle savastigimizi bilmediğimiz için hem psikolojik açıdan hem de fiziksel açıdan çok yoruldum ve yıprandım. İnşallah bu sefer yine kilo verebilirsem korumaya vermekten daha cok dikkat edicem insallah
Eline saglik canim
Benim en yuksek kilom 115 ama ekimde 111.1 ile basladim
Not aldım cnm bır sonraki listeye eklerim insallah
Bulamiyorum benim başlangıç yani zirve kilom 89.6
Not aldım cnm haftaya eklerim insallah

Sagol canim onca işinin arasinda bide bizle ugrasiyosun. Aslinda ben yapmayi bilsem yapardım ama hic denemedim daha once. Pcden acip mesaj bolumunden mi olusturuluyor tablo

Sabah kahvaltısı 9.00
Yarim simit (kizla ortak)
Menemen
2 zeytin
2 küp peynir
Domates salata
Cok az ekmek
Cay

12.00
Nescafe
4 catal diyabetik helva

14.15
Soda

16.00
Turk kahvesi
Az az kuru meyvelerden ve 7 findik

18.00
1 tabak kurufasulye
Cacık
Az ekmek

Akşam da acikirsam yogurt yulaf yaparim. Acikmazsamda nescafe ya da yesilcay icerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…