- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Süpersin canım. Yılbaşı hedefini yakaladın çok mutlu oluyorum senin adına Üstelik çok spor yapamıyorsun.şindi 90 lara gelince kg vermen durunca spor ekle sadece yürüyüş bile yeter o zamana çocuklar da daha iyi durur. Sana tavsiyem eşini yakaladıkça ver çocuğu 20 dk olsa bile at kendini dışarı yürü açık havada. Haftadır 1 olsa bile yap canım30 eylulde 111.1 ile günaydın demisim
Bugün 3 ay bitmeden 10.5 kg vermiş bulunuyorum
Sizlerde yapabilirsiniz
Ben iki küçük çocukla yapabiliyorsam siz neler neler yapabilirsiniz
@HasibeG
@ISILDURU
@74FRIDA
bengisu022
@Yenidenyapabilirim
60kiloyum
Seni tebrik ediyorum 2 ayda ideal kiloyu vermişsin. Devamı da gelir inş. Menü yazınca oluyor gerçekten..Ben kaç aydır yerimde sayıyorumGünaydın
Kilo bildirimi:
Başlangıç: 95.7 (22.10.2020)
Geçen hafta: 87.6
Bu hafta: 86.4
Giden: 1.2
Toplam giden: 9.3
Hedef: 65
Ah canim cocuklar gitgide kudurmaya başladı. Su saat olmus bebişim ikinciye uyutuyorum. Akşamdan beride uyanik. Memlekette olsam kendimi daga tasa vurcamSüpersin canım. Yılbaşı hedefini yakaladın çok mutlu oluyorum senin adına Üstelik çok spor yapamıyorsun.şindi 90 lara gelince kg vermen durunca spor ekle sadece yürüyüş bile yeter o zamana çocuklar da daha iyi durur. Sana tavsiyem eşini yakaladıkça ver çocuğu 20 dk olsa bile at kendini dışarı yürü açık havada. Haftadır 1 olsa bile yap canım
Hosgeldin. Gecende aklıma düştün nerelerde diye ama malum firsat bulup yazamadim. Şuan buralarin mudavimi benim. Adapte olmak gercekten cok zor oluyor. Ama basladigin zaman birakamiyosun :)Mutlu hafta sonları şişkodaşlarım
Bakıyorum aynı tas aynı hamam, bir iki kişi dışında. Diğer şişkolar mezun mu oldu yoksam? Bence tıkınıp tıkınıp gizliden burayı okuyorlar
Beni sorarsanız halim duman 100'ü geçtim benim değil kovid19'un suçuyoksa incecik dal gibiydim(yalandan kim ölmüş) ümit fakirin ekmeği yine yeni yeniden başlamayı düşünüyorum bunu da sizler olmadan başaramam zorlanırım. Şu an psikolojimi diyete adapte etme aşamasındayım en kısa sürede aranızda olucam beni sarın sarmalayın he mi
hoşgeldin nisancım.Mutlu hafta sonları şişkodaşlarım
Bakıyorum aynı tas aynı hamam, bir iki kişi dışında. Diğer şişkolar mezun mu oldu yoksam? Bence tıkınıp tıkınıp gizliden burayı okuyorlar
Beni sorarsanız halim duman 100'ü geçtim benim değil kovid19'un suçuyoksa incecik dal gibiydim(yalandan kim ölmüş) ümit fakirin ekmeği yine yeni yeniden başlamayı düşünüyorum bunu da sizler olmadan başaramam zorlanırım. Şu an psikolojimi diyete adapte etme aşamasındayım en kısa sürede aranızda olucam beni sarın sarmalayın he mi
Teşekkürler,evet menü yazmanın çok faydası oluyor.Daha dikkatli yiyorum.Akşam yemeğiden sonra yazıyorum ki çayın yanında da bir şeyler yemeyeyim diye.S
Seni tebrik ediyorum 2 ayda ideal kiloyu vermişsin. Devamı da gelir inş. Menü yazınca oluyor gerçekten..Ben kaç aydır yerimde sayıyorum
afiyet olsun. maşallah ne güzel istikrarlı gidiyorsun.İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,biber sos,domates sos,1 ceviz,1 tatlı kaşığı kaymak,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi: 2 mandalina,1 yer elması,8-9 karışık çerez
Akşam: 1fırında balık, ekşi soslu brokoli ve mantar, kuru soğan,1 su bardağı şalgam
2 sade kahve
1,5 lt su
2 kupa yeşil çay
Çaylar
spor ne yapıyorsun bilmiyorum ama bölgesel de yapmam gerek. nere gevşiyorsa. göğüs, baldırlar, karın, kollar.... youtube da buna göre videolar var.Kızlar kafama çok takılıyor, kilo verirken sarkmak çok korkutuyor açıkcası. Spor dışında yaptığınız bir şey var mı bununla ilgili? Takviyeler vs.
Hoşgeldin canım. Geçen aklıma geldin yazamadım bşr türlü.. Gel beraber başlayalım canım. yoksa daha da alıyoruz.Mutlu hafta sonları şişkodaşlarım
Ben bebek yağı sürüyorum duş sonrasıKızlar kafama çok takılıyor, kilo verirken sarkmak çok korkutuyor açıkcası. Spor dışında yaptığınız bir şey var mı bununla ilgili? Takviyeler vs.
bebek yağı iyi geliyor. ben de ara sıra sürüyorum duş sonrası. gerçi çoğu zaman unutuyorum.Hoşgeldin canım. Geçen aklıma geldin yazamadım bşr türlü.. Gel beraber başlayalım canım. yoksa daha da alıyoruz.
Ben bebek yağı sürüyorum duş sonrası
Bonus nasılsın canm.
Çok zor bir durum canım. Allah sabır versin. Mekanı cennet olsun anneciğinin.İyi olmaya çalışıyorum sağol bengisu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?