Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah 11.30
1,5 yumurta, 5 zeytin, peynir, 1,5 dilim ekmek, domates, köz biber

aralarda sade Türk kahvesi, filtre kahve, 3-4 kare çikolata

akşam 19.00
etli kurutulmuş yeşil fasulye, 6 sıkım çiğ köfte, az turşu, marul, domates

ara az çekirdek, beyaz çay

yatana kadar 1,5 lt den fazla su

spor iki gündür yapamıyorum yaa

menüm söz verdiğimden farklı oldu biraz farkındayım.

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,biber sos,domates sos,1 ceviz,1 tatlı kaşığı kaymak,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi: 1/2 ayva,ince dilim börek
Akşam: Haşlanmış lahana ve karnabahar,1 sarma,1 kase yoğurt
1,5 lt su
2 kupa yeşil çay
Çaylar

Gecikmeli olarak dünün menüsü

27 Aralık

11.45
2 yumurta ile peynirli omlet 5 zeytin 1 dilim ekmek 1 elma

15.00
1 tabak zeytinyağlı kabak yemeği salata 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt kola zero

15.30
25 gr çikolata 2 hurma 10fıstık

19.15
5 köfte salata ayran 1 kase irmik helvası

1.5 lt su

Herkeseee iyi haftalaarr umarım 2020'nin son haftası müthiş geçeeer. Yepyeni güzel bir seneye gireriz.

tartıda artıyım gerçi çok birşey beklemiyorum. sabit yeterdi. çünkü menülerim diyet menüsü değildi.
regl öncesiyim ve reglim sanırım geçen ay olduğu gibi geç gelecek gibi. gerginim.
2 gündür de spor yapmıyorum. ayrıca wc de yok. dolunay da yaklaşıyor. hepsi bir araya gelince böyle oldu

cuma 87.4
bugün 88.2

fark +0.8

kendime cumaya kadar süre verdim. 1 ocakla beraber belki ben de doğrudan aralıklı oruca geçebilirim. şimdi de öğle-akşam yiyorum ama aralarım çok dağınık. düzensizim. dolayısıyla insülin sürekli faaliyette.
karboyu minimum tüketeceğim inşallah. sabırla yapmam gerekli. çünkü şu an sanırım regl öncesi olduğum için, hem insülinim yüksek olduğu için, hem de pasif stresten canım çok tatlı istiyor. tatlı yiyince de devamı geliyor.
karbonhidrat alımında çikolata, pilav yememeye özen gösteririm. salata içine az miktarda makarna, bulgur falan olabilir. salata içine konunca ya da wok tavada yapılan et sebze sotelerin içine konulduğunda az tüketiyorum. siyez unundan ekmek yapacağım. onu da küçük parçalar halinde yiyorum. wasa var. onu da az tüketebiliyorum.

öyle yani. hadi bakalım....

yalnız eve kestane almıştım. karboyu ayarlayıp gün içinde karbo tüketmeyip karbo hakkımı ondan kullanabilirim. tabi bir kase yemeyeceğim. çünkü sadece kışın çıkıyor. hem de besin değeri yüksek.
bu açıklamayı, sonra niye kestane aldın yedin demeyin diye yaptım.

Kestane gercekten cok kaloriliymiş dikkatli ye

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,domates sos,1 ceviz,1 tatlı kaşığı kaymak,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi: 1/2 ayva,ince dilim börek
Akşam: 1 küçük tabak zeytinyağlı pırasa, patlıcan salatası,turp
1,5 lt su
2 kupa yeşil çay
Çaylar

sabah peynirli biberli omlet, 5 zeytin, 1 dilim avakado, domates, salatalık, 1,5 dilim ekmek

ara 25 gr fındıklı çiko ile kahve

öğlen 5 kıymalı pazı sarma, 2 yk etli yeşil fasulye, 2 yk ev yoğurdu,1 dilim ekmek

akşam köfte, patates, salata

yatana kadar 1,5 den fazla su
az sonra yeşil çay

28 Aralık

11.30
2 haşlanmış yumurta 5 zeytin 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 ceviz 1 silme yemek kaşığı tahin pekmez

15.00 1 tabak yeşil mercimek yemeği 1 dilim ekmek salata ayran

18.00 1 küçük muz 1 küçük mandalina 15 fıstık
19.15 1 tabak mercimek 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek kola zero

2.5 lt su

Yürüyüş yapamadım uyuşuktum dün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…