4 gündür ne spor yaptım ne de yürüyüş. evde oturdum durdum. yarın çıkacağım ama Allahın izniyle.Kendimi spora ikna etmeye çalışıyorum ama üşeniyoruum.
Ben devam kuzum
Ne guzel canim sıkılaşma daha onemli. Sıkılaşma oldukça daha sonra kg birden giderBen devam kuzum
Insallah bozmakyok
Kg olarak cok uç görmesem de
Gözle görülür sıkılasmam var Masallah
Ben de bugün çıktım acısını çıkardım. :)4 gündür ne spor yaptım ne de yürüyüş. evde oturdum durdum. yarın çıkacağım ama Allahın izniyle.
Toparlanacak inşallahKizlar ben bu hafta çok saldim toparlayamiyiorum
iyi yapmışsın. şişkoluk yetti artık herkes fit gezerken60kiloyum merak etme yeni yılla beraber kürkçü dükkanına dönüş başlıycak şenlenicek buralar
Ben de kendime diyet hazırlığı yapıyorum dün minik kaseler ve buharda sebze pişirme aparatı aldım motive olma açısından eve geldim ayaklarımın üstüne basamıyorum vucudumu taşıyamıyor artık narin nazenin ayaklarımbu cuma tartılıp başlamayı düşünüyorum
aynen. esnek oldu mu kayıyoruz. ama aşırı da olmayacak.Ben de bu cuma adamakıllı başlayacam böyle olmuyor esnek değil sıkı diyet lazım
canım 1 ocak 2021 Cuma günü hayırlısıyla Allahın izniyle başlıyoruz hep beraber.Kizlar ben bu hafta çok saldim toparlayamiyiorum
bugün 10.500 adım atmışım. iyi yürüdüm amaBen de bugün çıktım acısını çıkardım. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?