Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben bu 3 gün kendimi sıkmayacağım. dün de sıkmadım. benim geçen aydan bu yana regl döngüsü değişti sanırım. vücudum tam adapte olamadı. hep erken geliyordu. şimdi ise tam gününü bile geçirip 1 hafta geç geliyor. tabi bu da geçen ay olduğu gibi bu ayda aşırı şişlik, gerginlik, ruhsal dalgalanma, dengesiz iştah yarattı. 4 gündür evden de çıkmadım. bugün aslında çıkıp biraz yürüyecektim. kargo gelecek diye kaldım. aslında evde insan var ama tembellikle birleşti oturdum kaldım. neyse yarın çıkarım artık
velhasıl cumaya kadar sıkmayacağım kendimi. 1 ocak 2021 de yeni bir başlangıç yapacağım inşallah diyetime....

yine de ayarlı yerim....

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,domates sos,ince dilim börek ,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
Öğle: 1/4 ayva,1 mandalina,haşlanmış karnabahar ve lahana
Akşam: 2 kase az şehriyeli çorba,1 küçük etli biber dolması,1 kase yoğurt,turp
2 lt su
2 kupa yeşil çay
Çaylar

İyi geceleer

11.30 2 yumurta ile omlet 1 dilim kaşar 60 gr hindi füme 4 zeytin 1 dilim ekmek
25 gr çikolata

15.00
1 tabak tavuk bezelye 1 küçük dilim su böreği 5 zeytin 3 yk yoğurt

18.15
1 tabak tavuk bezelye 3 yk yoğurt 15 fıstık 1 küçük muz 1 mandalina

2 lt su

60kiloyum merak etme yeni yılla beraber kürkçü dükkanına dönüş başlıycak şenlenicek buralar
Ben de kendime diyet hazırlığı yapıyorum dün minik kaseler ve buharda sebze pişirme aparatı aldım motive olma açısından eve geldim ayaklarımın üstüne basamıyorum vucudumu taşıyamıyor artık narin nazenin ayaklarım bu cuma tartılıp başlamayı düşünüyorum

Selamlaar
İkinci çikolata olmasa daha iyiydi ama bu sefer kendimi paralamayacağım. Daha hoşgörülü olacağım. Reglden herhalde çikolata diyerek uyanıyorum resmen

10.30
2 yumurta ile menemen 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 5 zeytin 1 tatlı kaşığı reçel 25 gr çikolata

13.30
1 tabak sebzeli bulgur 1 bardak ayran salata

19.30
Salata 60 gr hindi füme haşlama brokoli 1 dilim ekmek malt içecek 25 gr çikolata

60 dk yürüyüş 2 lt su

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,domates sos,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
Öğle: 1/2 döner dürüm,salata,1 su bardağı şalgam
İkindi:15-20 sade çubuk kraker
Akşam: 1 lahmacun,1 dilim pizza,1 su bardağı şalgam,salata
2 kestane,2-3 yer elması
1,5 lt su
1 kupa yeşil çay
Çaylar
Bugün sapıttım

iyi yapmışsın. şişkoluk yetti artık herkes fit gezerken
Ben de bu cuma adamakıllı başlayacam böyle olmuyor esnek değil sıkı diyet lazım
aynen. esnek oldu mu kayıyoruz. ama aşırı da olmayacak.
Kizlar ben bu hafta çok saldim toparlayamiyiorum
canım 1 ocak 2021 Cuma günü hayırlısıyla Allahın izniyle başlıyoruz hep beraber.
Ben de bugün çıktım acısını çıkardım. :)
bugün 10.500 adım atmışım. iyi yürüdüm ama

merhaba kızlarrr 2020 nin son saatlerindeyiz.... Allahtan diliyorum ki 2021 hepimiz için, bütün için; tüm güzellikleriyle, sağlıkla, huzurla, afiyetle, mutlulukla, neşeyle, tatlı heyecanlarla, bereketli kazançla, bollukla bereketle birlikte gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…