Bende yurudum de yedimde :'(bugün de dışarı çıktım. yine yürüyüş olsun diye. biraz da bakındım etrafa. 6200 adım atmışım. hiç yoktan iyidir
Bende yurudum de yedimde :'(
ben de çok yedim kızlar. neyse yarın sıfırlıcaz menüleriGüzel dileklerden sonra bugün biraz saldım aramızda kalsın. :) Yarasın bana yılbaşı tatili olsun ama yarın ki tartı çok etkilenmez umarım.
ben yemekte pilavı fazla kaçırdım nedense. sanki önümden alacaklarBen de yarın başlıyoruö midem bulanıyor artık yemekten bu kadar da olmaz ki. Hadi bismillah yarın kural belirleyelim
Herkes fikrini yazsın
Bugun son tatlilari da yedim. Midem bulanıyor2021'in ilk gününden kocaman bir merhaba kızlarrrhepimiz için, bütün için musmutlu, sağlıklı, huzurlu, Dengede, neşeli, tatlı telaşlı bir yıl diliyorum
Haydi bakalım bugün başlıyoruz, ertelemeyeceğiz artık!
Ben bugünden itibaren başladım. hepinizi bekliyorum.
Bugün 1 ocak 2021. Yeni yılın ilk günü. hep beraber tertemiz bir sayfa açalım
cuma 87.4
bugün 87.4
Hosgeldiniz. Devamlilik saglarsaniz burayi canlandircaz insallah hep birlikteMerhabalarÖncelikle herkesin yeni yılını kutlarım. Sevdiklerimizle geçireceğimiz sağlıklı, mutlu, huzurlu bir yıl olur umarım Bir süredir sizleri takip ediyorum. Tartıda üç haneyi görmekten yoruldum artık. Beni de aranıza alır mısınız
Özledim seniMutlu yıllar hepinize ❤
Sağlık huzur getirsin inş
Özledim senizor günler gecirdin, geciriyorsun biliyorum. Hep aklimdasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?