Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Heerrrkeesee güzel şeyler getirsin 2021 inşallah. Zayıfladığımız fitleştiğimiz, tekrar kilo almayacağımız sürecin başladığı bir yıl olsun Vee tabi ki Allahım şu illetten kurtarsın tüm dünyayı. Sağlık, huzur , mutluluk ve helal bol kazanç nasip etsin hepimize

Ben de yarın başlıyoruö midem bulanıyor artık yemekten bu kadar da olmaz ki. Hadi bismillah yarın kural belirleyelim
Herkes fikrini yazsın
ben yemekte pilavı fazla kaçırdım nedense. sanki önümden alacaklar bugün zaten pirinç günü oldu. öğleden sonra ve 2 saat önce de birer kase sütlaç yedim yemekten sonra limonla madensuyu içtim. az önce de 1 kupa detoks çayı.
yarın Allahın izniyle yumurtalı, zeytinli, peynirli, salatalı bir başlangıç yapacağım. karbo olarak 1 adet wasa ya da yaptığım siyez ekmeğinden 1 ince dilim olabilir. küçük ara. akşamları da küçük protein+sebze+salata gibi devam edecek.

2 öğün ya da 2,5 öğün olarak devam edeceğim. aralıklı oruç. sabah en erken 11 ya da 12.00. akşam da 19.00. benin planım bu. su 2 lt. biraz sporla da takviye.

Günaydın
Kilo bildirimi:
Başlangıç: 95.7 (22.10.2020)
Geçen hafta: 86.4
Bu hafta: 87.4
Gelen: 1
Toplam giden: 8.3
Hedef: 65
1 haftada zorla verdiğim 1 kiloyu 2 günde hemen aldım.Abur-cubur ve hamurişi fazlaydı.Bu yüzden dünkü menüyü de yazamadım.Pazartesinden itibaren yazmaya devam edeceğim.
Pazartesiye kadar yine de umarım dikkat edebilirim,biraz zor ama.

Selam ipin ucu kaçtığında almak cok kolay. Bende iki haftami çöpe atmış oldum.
Gecen cuma 100.6 idim. Hedefe 700 gr kaldi veririm diyodum. Ama gaflete düştüm..
Suan 102.1geldim sabah

2021'in ilk gününden kocaman bir merhaba kızlarrr hepimiz için, bütün için musmutlu, sağlıklı, huzurlu, Dengede, neşeli, tatlı telaşlı bir yıl diliyorum
Haydi bakalım bugün başlıyoruz, ertelemeyeceğiz artık!
Ben bugünden itibaren başladım. hepinizi bekliyorum.

Bugün 1 ocak 2021. Yeni yılın ilk günü. hep beraber tertemiz bir sayfa açalım

cuma 87.4
bugün 87.4

Bugun son tatlilari da yedim. Midem bulanıyor
Yarin 3 günlük detoks yapiyorum isterseniz sizde katilin

bengisu022

Eklentiler

• Screenshot_20210101-143345.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 27
Hosgeldiniz. Devamlilik saglarsaniz burayi canlandircaz insallah hep birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…