Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet katılıyorum.Bizi eleştiren kişiler genelde arkadaş,akraba ve bizim gibi kilolu olmayanlar.Onların eleştirisi bizi bazen kırabilir,üzebilir.Ama burada hepimiz aynı durumdayız.Birbirimizi eleştirerek,uyararak,destek vererek motive edebiliriz
.Ben yememem gereken yiyecek ya da içeceklere elim uzandığında akşam yazacağım menüyü düşünüp vazgeçiyorum.Bence her gün menü yazmak çok önemli, şimdi de daha önce kilo verdiğimde de çok faydasını gördüm.
Düzenli menü yazalım,iyi ya da kötü eleştirilere açık olalım,dediğim gibi hepimiz aynı durumdayız.

Merhabalar,

Beni de aranıza alın lütfen. 97 kiloyum. Eşim de 110 olduğunu iddia ediyor ama şüphelerim var daha fazla olduğuna dair. Nasıl bu hale geldik, inanamıyorum. Bir tarafım aman boşver, sal gitsin, sen zaten kendi kendine kilo veremezsin diyor. Son 5 kiloyu 1 ayda aldığımı düşünürsek böyle gidersem obez programlarında malzeme olacak kıvama hızla koşuyorum. Yardıma ihtiyacım var çünkü nereden başlayacağımı gerçekten bilmiyorum....
Bu da buraya not olsun
Ocak 8 2020- 97 kilo

Hoşgeldin. Cogumuz burda bir dönem aman boşver diyerek 100un ustunu gectik. Tek basina neden basaramayasin. Yeterki iradeli ol,kararli ol.
Ben ekimden beri 10 kg verdim. İki küçük çocuğum var. Biri 11 aylik emziriyorum. İstersek basaririz. Sende katil duzenli menü paylaş. Spor olarak ilk etapta yürüyüşe başla. Evde leslie yapabilirsin

Merhaba hoşgeldiniz

İyi akşamlaarrr

11.30 2 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 5 zeytin yarım paket başak

13.30 Şeker ilavesiz fırınlanmış balkabağı üstüne 1 tk pekmez 1 ceviz

16.30 1 porsiyon hamsi salata

18.00 3 hurma 2 ceviz

19.15 4 yemek kaşığı yeşil mercimekli bulgur 3 yk yoğurt

2.5 lt su 20 dk yürüyüş 20 dk pilates

İyi akşamlar Birkaç gündür rahatsızdım uğrayamadım, kusura bakmayın. Hepiniz iyisinizdir umarım. Kilo bildirimlerini okudum, hepimiz hedefimize bir adım daha yaklaşmışız. Hepimizi kutlarım

Benim de başlangıç: 109.4
Güncel: 107.5 ( - 1.9 )

Teşekkür ederim, çok yararlı oldu
Deneyin cok lezzetli oldu
Çok güzel görünüyor, en kısa zamanda deneyeceğim, teşekkürler
Hoş geldiniz Boş ver diyen tarafınızı dinlemeyin, burada hepimiz birbirimize destek oluyoruz, kilo verme serüveninde sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız

Hoşgeldiniz,hemen vakit geçirmeden başlayın derim.Ertele ertele nereye kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…