Cok guzelGünaydın güzeller
Geçen cuma 91.
Bugün 87.7
Fark __3.3
Spor 320 en az
Çok iyi canım. Diğer cuna ikili rakamlar gelebilir.Gunaydin
Gecen hafta burda kaç bildirmiştim bilmiyorum. 101 geldim bugun artilari temizlemeye az kaldi
Aynen,acı olduğu için adı atom.☺Çok basit ve lezzetli.Hadi yaabende zor bisey saniyodum aci oldugu icin atom desene. Ben acisiz biberden yapayim yaza
İnşallah gelsin artik :)Çok iyi canım. Diğer cuna ikili rakamlar gelebilir.
lolaxx . Eksi olman çok iyi canım 4 tame margarin gitmiş. Tebrikler
Evet katılıyorum.Bizi eleştiren kişiler genelde arkadaş,akraba ve bizim gibi kilolu olmayanlar.Onların eleştirisi bizi bazen kırabilir,üzebilir.Ama burada hepimiz aynı durumdayız.Birbirimizi eleştirerek,uyararak,destek vererek motive edebilirizYa aslında önleyici olabilir ama çok da etkili bir yöntem olduğunu düşünmüyorum Şöyle de düşünüyorum. Eleştiri o kadar işe yarasa şimdiye kadar eminim ki hepimiz dal gibiydik.Kendi adıma bu konularda o kadaar o kadarr eleştirildim ki. Şunu ye şunu yeme, ekmeği kes vsvs Eminim ki bu toplumda yaşayıp da kilosu tarafından eleştirilmemiş, akıl verilmemiş kimse yoktur. Bence içten gelmeli.
Ama tabi ki buradaki eleştiriler daha yapıcı olacaktır muhtemelen. Klasik çevreden duyduğumuz, zaten bildiğimiz şeyler olacağını düşünmüyorum. Çünkü birbirimizi anlıyoruz. Hepimiz şişkoyuz, ya da şişkoyduk❤
Günaydın güzeller
Geçen cuma 91.
Bugün 87.7
Fark __3.3
Spor 320 en az
Tebrik ederim istikrarla ilerliyorsunGünaydın
Kilo bildirimi:
Başlangıç: 95.7 (22.10.2020)
Geçen hafta: 87.4
Bu hafta: 85.8
Giden: 1.6
Toplam giden: 9.9
Hedef: 65
Hoşgeldin. Cogumuz burda bir dönem aman boşver diyerek 100un ustunu gectik. Tek basina neden basaramayasin. Yeterki iradeli ol,kararli ol.Merhabalar,
Beni de aranıza alın lütfen. 97 kiloyum. Eşim de 110 olduğunu iddia ediyor ama şüphelerim var daha fazla olduğuna dair. Nasıl bu hale geldik, inanamıyorum. Bir tarafım aman boşver, sal gitsin, sen zaten kendi kendine kilo veremezsin diyor. Son 5 kiloyu 1 ayda aldığımı düşünürsek böyle gidersem obez programlarında malzeme olacak kıvama hızla koşuyorum. Yardıma ihtiyacım var çünkü nereden başlayacağımı gerçekten bilmiyorum....
Bu da buraya not olsun
Ocak 8 2020- 97 kilo
Merhabalar,
Beni de aranıza alın lütfen. 97 kiloyum. Eşim de 110 olduğunu iddia ediyor ama şüphelerim var daha fazla olduğuna dair. Nasıl bu hale geldik, inanamıyorum. Bir tarafım aman boşver, sal gitsin, sen zaten kendi kendine kilo veremezsin diyor. Son 5 kiloyu 1 ayda aldığımı düşünürsek böyle gidersem obez programlarında malzeme olacak kıvama hızla koşuyorum. Yardıma ihtiyacım var çünkü nereden başlayacağımı gerçekten bilmiyorum....
Bu da buraya not olsun
Ocak 8 2020- 97 kilo
Teşekkür ederim, çok yararlı olduGisellimo menüyü senin için yorumliyim
Sabah çeşitli güzel kahvaltı
Ama akşam yemeği az olmuş.
Su iyi yeşil çayda içmişsin bi spor eksik
Saatleri düzensiz olmuş bengisu yoksa yediklerin çok güzel
Ara öğün saatlerinde öğün yemişsin gibi olmuş.
5 te kereviz tavuk 7 de çiğöfte olunca.
11 gibi geç kahvaltı yaptıysan ve 3 öğün yiyceksen 2 buçkta 3 te diğer öğününe ara öğünsüz geç ki ikisi üst üste fazla olmasın.
Öğle öğününü 5 te yemiş olmuşsun akşama çok yakın olmuş.
Çiğköften sayı olarak çok değilse güzel. Suyunda yürüşünde
Çok güzel görünüyor, en kısa zamanda deneyeceğim, teşekkürlerDeneyin cok lezzetli oldu
Hoş geldinizMerhabalar,
Bu da buraya not olsun
Ocak 8 2020- 97 kilo
Teşekkürler,siz de öyle.Hep böyle gider umarım.Tebrik ederim istikrarla ilerliyorsun
Hoşgeldiniz,hemen vakit geçirmeden başlayın derim.Ertele ertele nereye kadar.Merhabalar,
Bu da buraya not olsun
Ocak 8 2020- 97 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?