Atom, çok kolay olan acılı bir meze çeşididir ve çok severim.Atom nasil oluyor
Profilden bilgilerini düzenliyorsun kilo boy vs girerekKızlar mesajların altındaki VKI değerlerini nasıl ekliyorsunuz? Benim niye yok ahahaha
Ben bir sure yokum sanırım gleince etiketlerim insallaj
Bonus stresten sanırım kilo vermem durdu bir haftadır ..gelemedim de nasılsınız bir sorayım kacacacim birazdan
Ben cok begendim menunu afiyet olsunİyi akşamlaar herkese
11.30
2 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 5 zeytin 1 dilim ekmek şekersiz çay
16.00
1 kase ciğer 1 kase salata 3 yk yoğurt
1 mandalina
17.30
3 hurma 10 fıstık adaçayı
19.00
2 yumurta ile kıymalı omlet 1 dilim ekmek 3 yk yoğurt
2 lt su yatana kadar 3 olur muhtemelen
Bir de 30-40 dk yürümeyi düşünüyorum
Kilo verme durdu neden bilmiyorumNe stresi hayırdır inş ne güzelde veriyosun minik nere gidiyosun
Hadi yaaAtom, çok kolay olan acılı bir meze çeşididir ve çok severim.
Sarımsak ve tuzla karıştırılan süzme yoğurt servis tabağına alınır.
Kuru acı biberler zeytinyağında bir iki çevrilip yağıyla birlikte yoğurdun üzerine dökülür.Bu kadar.☺
Yarar tabiki cunku elestirilmek kimsenin hosuna gitmezBugün okuduğum menülerin hepsi gayet güzeldi.Sanırım denetim işe yarıyor.
Bilgilerden canimKızlar mesajların altındaki VKI değerlerini nasıl ekliyorsunuz? Benim niye yok ahahaha
Ya aslında önleyici olabilir ama çok da etkili bir yöntem olduğunu düşünmüyorum Şöyle de düşünüyorum. Eleştiri o kadar işe yarasa şimdiye kadar eminim ki hepimiz dal gibiydik.Yarar tabiki cunku elestirilmek kimsenin hosuna gitmez
Bilgilerden canim
İste asil mesele orda zaten. Dis mihraklar anlamadan konuşur ama biz yaşayarak konusuyoruz :)Ya aslında önleyici olabilir ama çok da etkili bir yöntem olduğunu düşünmüyorum Şöyle de düşünüyorum. Eleştiri o kadar işe yarasa şimdiye kadar eminim ki hepimiz dal gibiydik.Kendi adıma bu konularda o kadaar o kadarr eleştirildim ki. Şunu ye şunu yeme, ekmeği kes vsvs Eminim ki bu toplumda yaşayıp da kilosu tarafından eleştirilmemiş, akıl verilmemiş kimse yoktur. Bence içten gelmeli.
Ama tabi ki buradaki eleştiriler daha yapıcı olacaktır muhtemelen. Klasik çevreden duyduğumuz, zaten bildiğimiz şeyler olacağını düşünmüyorum. Çünkü birbirimizi anlıyoruz. Hepimiz şişkoyuz, ya da şişkoyduk❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?