Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlaar herkese

11.30
2 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 5 zeytin 1 dilim ekmek şekersiz çay

16.00
1 kase ciğer 1 kase salata 3 yk yoğurt
1 mandalina

17.30
3 hurma 10 fıstık adaçayı

19.00
2 yumurta ile kıymalı omlet 1 dilim ekmek 3 yk yoğurt

2 lt su yatana kadar 3 olur muhtemelen
Bir de 30-40 dk yürümeyi düşünüyorum

Kızlar mesajların altındaki VKI değerlerini nasıl ekliyorsunuz? Benim niye yok ahahaha

Ben cok begendim menunu afiyet olsun

Ne stresi hayırdır inş ne güzelde veriyosun minik nere gidiyosun
Kilo verme durdu neden bilmiyorum

Dizlerim daha kötü durumda inan bugün süpürge acacaktim o nu bile yapmadım daha çok yüklenmeyeyim diye yarın muayenem var stresten kafamda boynuz gibi sivilce çıktı :/

Hadi yaa bende zor bisey saniyodum aci oldugu icin atom desene. Ben acisiz biberden yapayim yaza

Yarar tabiki cunku elestirilmek kimsenin hosuna gitmez

Bilgilerden canim
Ya aslında önleyici olabilir ama çok da etkili bir yöntem olduğunu düşünmüyorum Şöyle de düşünüyorum. Eleştiri o kadar işe yarasa şimdiye kadar eminim ki hepimiz dal gibiydik. Kendi adıma bu konularda o kadaar o kadarr eleştirildim ki. Şunu ye şunu yeme, ekmeği kes vsvs Eminim ki bu toplumda yaşayıp da kilosu tarafından eleştirilmemiş, akıl verilmemiş kimse yoktur. Bence içten gelmeli.

Ama tabi ki buradaki eleştiriler daha yapıcı olacaktır muhtemelen. Klasik çevreden duyduğumuz, zaten bildiğimiz şeyler olacağını düşünmüyorum. Çünkü birbirimizi anlıyoruz. Hepimiz şişkoyuz, ya da şişkoyduk

İste asil mesele orda zaten. Dis mihraklar anlamadan konuşur ama biz yaşayarak konusuyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…