Menu guzel ama cok az göründü bana, ara öğün gerek duymadinmiMenümü bırakayım
Sabah 1 saat yürüyüş
Kahvaltı 12.30
Omlet (bir yumurta, yarım çay bardağı süt, bir t.k çiya, bir ç.k mor buğday unu, tuz karabiber), yarım domates, beyaz peynir, bir galeta
Akşam Yemeği 19.15
Bir tabak karnabahar yemeği, dört kaşık makarna, yoğurt, salata
3 lt su
Ben haftaiçi hep tartılıp aetı olunca moralim bozulup yiyordum. Eksi olunca da bu da yeter dep yine yiyordum. Bu hafta hiç bakmadım. Kararlıyım cumaya kadar bakmayacam. Kızlar 10 yıldır diyet yapıyorum ilk defa tartıda eksi 3 kg verdimİyi akşamlar ❤
Uğrayamadım bugün evde değildim sabah tartıldım ama.
Geçem cuma 109
Bu cuma 108.6
Perşembe 107.9 dum artı yaptım üstüne bi güzel 2 gündür biraz çok yedim sanırım.
TeşekkürlerMenu guzel ama cok az göründü bana, ara öğün gerek duymadinmi
Tebrik ederimBen haftaiçi hep tartılıp aetı olunca moralim bozulup yiyordum. Eksi olunca da bu da yeter dep yine yiyordum. Bu hafta hiç bakmadım. Kararlıyım cumaya kadar bakmayacam. Kızlar 10 yıldır diyet yapıyorum ilk defa tartıda eksi 3 kg verdim
Bana çok fazla gelmedi, akşam pilavla lokma bir arada olmasa gayet güzel menünüz. Çocuklarınız vardı sanırım onlarla ilgilenirken bol bol enerjiye ihtiyacınız oluyordur8 ocak menusu
11.00
Omlet
Zeytin
Yeşilçay
Maalesef hiç doymadim.
13.30
2 yumurtayla menemen
1.5 dilim ekmek
Çay
15.00
Kakaolu cennet hurması
17.00
Turk kahvesi
2 hurma 2 incir
Akşam 20.30
1 tabak corba
Yogurtlu biber
1 tavuk parçası 2 3 patates (tencere yemegiydi)
4 ksk pilav
1 adet lokma tatlısı
Fazla oldu biliyorum haftasonu kacamak yapmadan gecircem
Hoş geldinizSlm kızlar bende grubunuza katılmak istiyorum.Yemek yemeyi çok sevdiğimden dogum yaptığım kiloma dönüş yaptım şuan 97 kiloyum ve diyet yapmak İstiyorum.
Evet cocuklar cidden cok yoruyorTeşekkürlerYurt zamanlarından alışığım iki öğün yemeye, çok tatlı isteğim olursa onu bastırmak için nadiren yapıyorum ara öğün. Bir de çiya oldukça tok tutuyor, tavsiye ederim.
Tebrik ederim
Bana çok fazla gelmedi, akşam pilavla lokma bir arada olmasa gayet güzel menünüz. Çocuklarınız vardı sanırım onlarla ilgilenirken bol bol enerjiye ihtiyacınız oluyordur
Hoşbulduk umarım bol eksili günler görürüzHoş geldinizGiderek çoğalıyoruz. Hep birlikte kilolarımıza veda edeceğiz
Hoşgeldiniz azminiz daim olsun. Dikkat edince gider kilolar sabıra ihtiyacımız varHoşbulduk umarım bol eksili günler görürüz
Hoşgeldin. Cogumuz burda bir dönem aman boşver diyerek 100un ustunu gectik. Tek basina neden basaramayasin. Yeterki iradeli ol,kararli ol.
Ben ekimden beri 10 kg verdim. İki küçük çocuğum var. Biri 11 aylik emziriyorum. İstersek basaririz. Sende katil duzenli menü paylaş. Spor olarak ilk etapta yürüyüşe başla. Evde leslie yapabilirsin
Bir an önce başlayın. 2.3 kg verince farkı göreceksiniz ve devam edeceksiniz zatenMerhabalar,
Beni de aranıza alın lütfen. 97 kiloyum. Eşim de 110 olduğunu iddia ediyor ama şüphelerim var daha fazla olduğuna dair. Nasıl bu hale geldik, inanamıyorum. Bir tarafım aman boşver, sal gitsin, sen zaten kendi kendine kilo veremezsin diyor. Son 5 kiloyu 1 ayda aldığımı düşünürsek böyle gidersem obez programlarında malzeme olacak kıvama hızla koşuyorum. Yardıma ihtiyacım var çünkü nereden başlayacağımı gerçekten bilmiyorum....
Bu da buraya not olsun
Ocak 8 2020- 97 kilo
Çiya yı nasıl tüketiyorsunuz?TeşekkürlerYurt zamanlarından alışığım iki öğün yemeye, çok tatlı isteğim olursa onu bastırmak için nadiren yapıyorum ara öğün. Bir de çiya oldukça tok tutuyor, tavsiye ederim.
Tebrik ederim
Bana çok fazla gelmedi, akşam pilavla lokma bir arada olmasa gayet güzel menünüz. Çocuklarınız vardı sanırım onlarla ilgilenirken bol bol enerjiye ihtiyacınız oluyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?