Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,1 rafadan yumurta,peynir,zeytin,domates sos,biber sos,1 ceviz,1 tatlı kaşığı kaymak,i1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi: 1/2 ayva,2 hünnap kurusu,2 erik kurusu,1 dilim ıspanaklı börek,ufacık parça(böldüm,tadımlıktı) kurabiye,1 kupa filtre kahve
Akşam: 1 büyük kase mercimek çorbası, 2 yemek kaşığı yoğurt,turp
1.5 lt su
2 kupa yeşil çay
Çaylar

Menümü bırakayım

Sabah 1 saat yürüyüş

Kahvaltı 12.30
Omlet (bir yumurta, yarım çay bardağı süt, bir t.k çiya, bir ç.k mor buğday unu, tuz karabiber), yarım domates, beyaz peynir, bir galeta

Akşam Yemeği 19.15
Bir tabak karnabahar yemeği, dört kaşık makarna, yoğurt, salata

3 lt su

Menu guzel ama cok az göründü bana, ara öğün gerek duymadinmi

İyi akşamlar ❤

Uğrayamadım bugün evde değildim sabah tartıldım ama.

Geçem cuma 109
Bu cuma 108.6

Perşembe 107.9 dum artı yaptım üstüne bi güzel 2 gündür biraz çok yedim sanırım.
Ben haftaiçi hep tartılıp aetı olunca moralim bozulup yiyordum. Eksi olunca da bu da yeter dep yine yiyordum. Bu hafta hiç bakmadım. Kararlıyım cumaya kadar bakmayacam. Kızlar 10 yıldır diyet yapıyorum ilk defa tartıda eksi 3 kg verdim

8 ocak menusu
11.00
Omlet
Zeytin
Yeşilçay

Maalesef hiç doymadim.
13.30
2 yumurtayla menemen
1.5 dilim ekmek
Çay

15.00
Kakaolu cennet hurması

17.00
Turk kahvesi
2 hurma 2 incir

Akşam 20.30
1 tabak corba
Yogurtlu biber
1 tavuk parçası 2 3 patates (tencere yemegiydi)
4 ksk pilav
1 adet lokma tatlısı

Fazla oldu biliyorum haftasonu kacamak yapmadan gecircem

Menu guzel ama cok az göründü bana, ara öğün gerek duymadinmi
Teşekkürler Yurt zamanlarından alışığım iki öğün yemeye, çok tatlı isteğim olursa onu bastırmak için nadiren yapıyorum ara öğün. Bir de çiya oldukça tok tutuyor, tavsiye ederim.
Tebrik ederim
Bana çok fazla gelmedi, akşam pilavla lokma bir arada olmasa gayet güzel menünüz. Çocuklarınız vardı sanırım onlarla ilgilenirken bol bol enerjiye ihtiyacınız oluyordur

Evet cocuklar cidden cok yoruyor

Hepinize teşekkür ederim. Bahane biliyorum ama işim çok yoğun ve uzakta. Günde trafik olmazsa 2 saat araba sürüyorum. Yine de bunlar kendime bahane olsun istemiyorum.
Bugünün raporu, pek dikkat edemedim.
30 dk yürüyüş
Kahvaltı
2 kaşarlı tortilla
Buzlu çay (100 kalori)
Ara öğün
3 mandalina
2 avuç Antep fıstığı
15 tane naneli şeker (150 kalori)
Akşam
2 parça sucuk mangal
1 kalem pirzola
Patlıcan salatası
1 tam buğday lavaş
1 adet orta boy nar

Su içmeye dikkat edemedim. Belki yazdıkça motive olurum.

Dolapta şekerpare var
Eşime çöpe at dedim. Atmamış. Yurt dışında yaşıyorum. Türk marketten almıştım. Atmaya da elim gitmiyor. Bu akşam artık yememeye çalışacağım.

Bir an önce başlayın. 2.3 kg verince farkı göreceksiniz ve devam edeceksiniz zaten

Çiya yı nasıl tüketiyorsunuz?
Gaza gelip bir aldım ama insanlar puding tarzı şeyler yapıyor sanırım. Varsa daha pratik bir yöntem tok tutan tercih ederim.

Kızlar ben bayadır 90 civarı gidip geliyordum şindi 87.7kgyum. Fark 2.3 kg ama o kadar rahatladım ki anlatamam. 92 kg ile yürümek daha zor geliyormuş meğer. Şimdi adım atarken ayağımı kaldırıyorm ya ayağım geliyor sanki hala kaldırmamış gibi hissediyorum. O ağırlık azalınca bir garip oluyorum. Gerçekten kilo çok büyük bir yük Kendimize eziyet etmeyelim. Hafiflik çok güzel düşünün 77 olsam 10kg gitse ne kadar rahatlayacam. Farzediyırum ki 3 yaşındaki kızımla ( 14 kg) geziyorum gibi. Üstümdeki yük bu kadar fazla. Fırsat bukunca yürüyün. Yürümek çok güzel sıkılaştırıyor da. Komşum bir ayda 4 kg verdi sürekli yürüyor ve 73 kg şimdi. İnanın bir haftada içli köfte börek kek yediğini de biliyorum az az yiyor ama her gün yürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…