sen güzel kilo verdin sakın geri alma. ben de 10 kilo hedef koymayı düşünüyorum. cuma günü 88 dim. ilk etapta 10 kilo vermek, yani 78 e inmek çok iyi olacak bana. yeteri kadar dinlendim. hem görüntüm bayağı düzelir hem de sağlık yönünden rahatlarım, psikolojim de iyi olur.Bende de olmamasi gerek artik ama kendimi tutamiyorum. Oruca basladigimdan beri her akşam yiyorum. Ama bu akşam ayni o eski ben gibu hunharca yedim. Valla kg vermeyi gectim alcam diye korkmaya basladim. Kendimi sıkı yonetime sokmaliyim...
Zaten en korktugum şey. Sen de bilirsin ki bizim kg alma sınırımız yok. Gayet iyi giderken yine kendi yoluma taşları ben koymicam toparlancamsen güzel kilo verdin sakın geri alma. ben de 10 kilo hedef koymayı düşünüyorum. cuma günü 88 dim. ilk etapta 10 kilo vermek, yani 78 e inmek çok iyi olacak bana. yeteri kadar dinlendim. hem görüntüm bayağı düzelir hem de sağlık yönünden rahatlarım, psikolojim de iyi olur.
bende tatlı aşığıyım eşim bugün eve gelirken almış ama yemedim 1 çatal aldım okadar ,,,mutfağa girip çıktıkça gözüme çarpıyo geç vakte bırakmadan onu göz önünde. kaldırmalıyımİyi akşamlar. Bugün oyle bir batirdimki tatlının dibini gördüm
evet göz önünden kaldırmak lazım.bende tatlı aşığıyım eşim bugün eve gelirken almış ama yemedim 1 çatal aldım okadar ,,,mutfağa girip çıktıkça gözüme çarpıyo geç vakte bırakmadan onu göz önünde. kaldırmalıyım
Orucsuzken dayanabiliyordum bende ama oruçluyken gözüm dönüyor resmenbende tatlı aşığıyım eşim bugün eve gelirken almış ama yemedim 1 çatal aldım okadar ,,,mutfağa girip çıktıkça gözüme çarpıyo geç vakte bırakmadan onu göz önünde. kaldırmalıyım
Şükür halimizeSelam abla. Özledik seni. Nasılsın??
Nayır aslaAklımı çelme
Hiç bozmayın ve yarın bismillah deyip başlayın lütfenKilom cumartesiye gore arti. Moralim cok bozuk
Toparlarsınız geçmişe değil geleceğe bakalımŞuan aşırı pişmanlik doluyum. Bu haftayi daha da batirmamam lazım
K.b canım ya bı gelemedim yazdıktan sonraNapayim bende market alisverisi yaptim. Kayinvalidemleri iftara cagirdim yemekle ugrasiyorum
Bozma moralini canım her gün aynı olmayabiliyor benimde inişli çıkışlı oluyorKilom cumartesiye gore arti. Moralim cok bozuk
İyi akşamlar. Bugün oyle bir batirdimki tatlının dibini gördüm
İyiyim canım şükür sen nasılsınnasılsınız kızlar
Gecen yil bende ne annemi ne kvmi almamistim iftara. Çünkü bebekte küçüktü zaten. Ama kv ile gorustuk pazar günü bile çalışmış kadin. Öyle deyince sanki beklentisi varmış gibi de geldi. Hafta da bir gün falan alirim artik ne yapayim. Yani yardim niyetiyle. Oyle olunca annemleride cagirmam gerekecek ama en azindan annem yardimci olurK.b canım ya bı gelemedim yazdıktan sonraafiyet olsun pandemiden beri eve iftara kimse gelmiyor biz gidiyoruz anca nasıl özledim kalabalık iftar sofralarımızı ya
Bozma moralini canım her gün aynı olmayabiliyor benimde inişli çıkışlı oluyor
Bende yedim ya
İyiyim canım şükür sen nasılsın
İyi yapıyorsunuz canım en güzeli inan bizde elimizden gelse yaparız ama ulaşım sıkıntı annemlerin ablamların falan aracı yok çağırsam da gelemezler biz getirelim desekte kabul etmezler hayırlısıyla normal zamanlarimiza bı dönsekGecen yil bende ne annemi ne kvmi almamistim iftara. Çünkü bebekte küçüktü zaten. Ama kv ile gorustuk pazar günü bile çalışmış kadin. Öyle deyince sanki beklentisi varmış gibi de geldi. Hafta da bir gün falan alirim artik ne yapayim. Yani yardim niyetiyle. Oyle olunca annemleride cagirmam gerekecek ama en azindan annem yardimci olur
Sende arada gidip kalabiliyosun sanirim. O da yine iyidir. Bende artık gittigimde uzun duramıyorum iki cocukla. İki kardeşim var erkek. Cocuklar rahatsız ediyor illaİyi yapıyorsunuz canım en güzeli inan bizde elimizden gelse yaparız ama ulaşım sıkıntı annemlerin ablamların falan aracı yok çağırsam da gelemezler biz getirelim desekte kabul etmezler hayırlısıyla normal zamanlarimiza bı dönsek
Aynen cnm denk geldkce kalıyorum ayy benimde evdeki kız kardeşimle erkek kardeşimle pek anlaşamıyor büyük kız biraz çile oluyor amaSende arada gidip kalabiliyosun sanirim. O da yine iyidir. Bende artık gittigimde uzun duramıyorum iki cocukla. İki kardeşim var erkek. Cocuklar rahatsız ediyor illa
Evet canim maalesefAynen cnm denk geldkce kalıyorum ayy benimde evdeki kız kardeşimle erkek kardeşimle pek anlaşamıyor büyük kız biraz çile oluyor amazamanla insan daha çok evinin rahatligiji istiyor ama
Ayni kilolardayiz ama eminim sen benden cok daha zayif gorunuyorsundur. Adimlarin harikaEki Görüntüle 2830642 17 bin adım artı 30 dk spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?