Tebrikler canım çok iyi. Devamı da gelir inş. Hepsi ödem değildir yağ da vardır muhakkakSelamlar bugün 10. gün
İlk gün tartım 86.6 di. Bugün 83.3 sıvı atılımı filan vardır illaki bilemedim. Ama heveslendirici bir rakam
valla kilolar zorluyor canım ya. 10 kilo hedef koydum. bakalım... ya yarın ya da cumartesi başlayacağım.İyiyim canım şükür sen nasılsın
Hayırlı akşamlarİyi akşamlar
Nabıyonuz iyi misiniz?
Tebrik ederim 86 altina inemedim bendeSelamlar bugün 10. gün
İlk gün tartım 86.6 di. Bugün 83.3 sıvı atılımı filan vardır illaki bilemedim. Ama heveslendirici bir rakam
Tebrik ederim 86 altina inemedim bende
Yazıyorum yazıyorumBugün ne yedin?
Ramazam kimseye yaramadı. Ben eskiden tatli yiyip kg verirdim. Ama surekli hareketli olurdum. Yusrayi parka cikarirdim vs. Şimdi evde ne kadar hareket oluyo nerdeyse hiç. Bu hafta 2 kez leslie yapabildim o kadar. Bari bogazi tutamiyorum madem sporu arttirmam lazimFazlasıyla şişim bende ramazan yaramamış durumda.
Namazları zor kılıyorum.
Üzülüyomuyum diye düşünüyorum hissizim sanırım artık
Yazıyorum yazıyorum
Bu akşam kayınvalidemdeydim. Gorumcem tatli yollamiş dayanamadım yineee :'(
Sahuru yazmayim standart kahvaltı ekstrem bişey yok
Ama şu iftarlari ne yapacagiz
1.5 kepçe tarhana
Bir küçük parça pide
İspanakli yumurta(miktari azdı)
2 3 yk makarna
Salata yogurt
Toplamda 4 hurma, 1 tabak güllaç
Türk kahvesi
şişmanız
Hadi hayırlısı cnm beni de zorluyor vala ya şu iki gündür durdu yine bende bı 7leri gorseydimvalla kilolar zorluyor canım ya. 10 kilo hedef koydum. bakalım... ya yarın ya da cumartesi başlayacağım.
Olmaz mı cnm
Profilde başka topiklerde buluşalımYıllardır yazıyorum buraya uzun yıllardır.
Artık burda unutulmak istiyorum.
Gidip ugramayanlara kiziyorsun sende oyle mi olacaksin. Kg versekte burdaki bag unutulur muYıllardır yazıyorum buraya uzun yıllardır.
Artık burda unutulmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?