80 dakika çok iyiymiş ben sıfır hareketKızlar yürüyüşten geldim 80dk tempolu yürüyüş yaptım çok terledim yoruldum
Banyoya gireceğim uyumadan menümü yazarım
işyeri yemeğiydi canım. ama miktarlar küçüktü. mesela çorbayı 1 kepçe aldım. ciğer ve patates te 2 şer yk. ama 3 çeşit oldu tabi.Saah biraz kalabalık olmuş sanki onun dışında güzel canım afiyet olsun
Menü güzel hem de leslie de yapmışsın çok iyiBugün yemeğim çok geç vakte kaldı
Kahvaltı
Tb ekmeğe kaşarlı tost, haşlanmış yumurta, kiraz saplı çay
Ara
Ballı bademli bar, activia yoğurt, yeşil çay
Akşam
Izgara et, 4 yk haşlanmış bulgur, salata, 2 yk yoğurt
2,5 LT su/ 6bin adım, 3 mil Leslie
Sağ ol canım sadece geç saate kalmasaydı daha iyi olacaktıMenü güzel hem de leslie de yapmışsın çok iyi
Ekmek dilimleri çok gibi görünse de aslında yüksek kilolarda başlarda ekmek sayısı fazla tutulması iyi bence afiyet olsun canım güzel menüİyi akşamlar arkadaşlar bugünkü menüm
Sabah 50 gram peynir 4 zeytin 3 dilim ekmek
Öğlen 1 kase mercimek çorba 2 dilim ekmek
Ara muz ve erik(200gr)
Akşam 100 gram et salata 3 dilim ekmek 1 ayran
Supersn cnm ben yarım saat yürüyebildim bugün sadeceKızlar yürüyüşten geldim 80dk tempolu yürüyüş yaptım çok terledim yoruldum
Banyoya gireceğim uyumadan menümü yazarım
Afiyet olsun canım güzel menüBugün yemeğim çok geç vakte kaldı
Kahvaltı
Tb ekmeğe kaşarlı tost, haşlanmış yumurta, kiraz saplı çay
Ara
Ballı bademli bar, activia yoğurt, yeşil çay
Akşam
Izgara et, 4 yk haşlanmış bulgur, salata, 2 yk yoğurt
2,5 LT su/ 6bin adım, 3 mil Leslie
Afiyet olsun cnm bende genelde böyle çeşitli yerim vala ama mesela pattes varken ekmek olmasa iyiymisişyeri yemeğiydi canım. ama miktarlar küçüktü. mesela çorbayı 1 kepçe aldım. ciğer ve patates te 2 şer yk. ama 3 çeşit oldu tabi.
çok açtım doymazdım
Afiyet olsun cnm bende genelde böyle çeşitli yerim vala ama mesela pattes varken ekmek olmasa iyiymis
Afiyet olsun kız o zmn tekrar kilo olmasınçok açtım doymazdım
neyse bugün cuma. olsun o kadar artıkAfiyet olsun kız o zmn tekrar kilo olmasın
Evet canımEkmek dilimleri çok gibi görünse de aslında yüksek kilolarda başlarda ekmek sayısı fazla tutulması iyi bence afiyet olsun canım güzel menü
Supersn cnm ben yarım saat yürüyebildim bugün sadece
Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun cnm bende genelde böyle çeşitli yerim vala ama mesela pattes varken ekmek olmasa iyiymis
Zamanla herşey yavaş yavaş bence herşey güzel olacak ama eminimEvet canımhaftaya biraz azaltacağım, 100+ olduğum için dilimler biraz fazla su ve hareket eksik bir de
İnşallahZamanla herşey yavaş yavaş bence herşey güzel olacak ama eminim
Canım bence öğlen yeşilin 1 dilim ekmeği çıkar emin ol farkı goreceksınMEnüm
11.15
1 yumurta ile dereotlu omlet 1 kk peynir 5 zeytin 2 ince dilim ekmek salatalık domates
15.30
1 tabak kıymalı patlıcan 1 kase salata 1 ince dilim ekmek 1 bardak ayran
19.45 5 köfte 1 bardak ayran
2 lt su
30 dk yürüyüş
Güzel bir gün geçirmişsin canım, kilona göre yediklerin az sende biliyorsundur dimiiMEnüm
11.15
1 yumurta ile dereotlu omlet 1 kk peynir 5 zeytin 2 ince dilim ekmek salatalık domates
15.30
1 tabak kıymalı patlıcan 1 kase salata 1 ince dilim ekmek 1 bardak ayran
19.45 5 köfte 1 bardak ayran
2 lt su
30 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?