öğlen 12.15
soğanlı biberli baharatlı az sucuklu omlet
peynir
2 adet küçük karabuğday krep (karabuğday unu+su sadece)
domates salatalık
ara 14.00
1 kase kiraz
ara 18.00
2 kare fındıklı çikolata
1 kupa filtre kahve
akşam 19.30
1 tabak etli bulgurlu karışık dolma (fazla kaçtı)
salata
2 yk ev yoğurdu
az sonra madensuyu (limon eklerim)
akşam 2 kupa oolong çayı içerim
yatana kadar 2 lt ye yakın su
tamam yaa bidaa yapmaaaam
Bugün bir değişik beslendimsabah ne güzel eksi görmüştüm inşallah yarın artı olarak karşıma çıkmaz
Kahvaltı
Peynir, domates, salatalık, kiraz saplı çay, 25 adet leblebi, lavaş pizza(8 dilim çıktı, 1 dilimini yedim üstünde 1 tane sucuk vardı)
Ara
1 kase sütlaç( dayanamadım önce yemiyim dedim ama dolapta durdukça aklımdan çıkaramadım)
Akşam
2 küçük Karnıyarık(fırında, zeytinyağlı), 1 wasa, 1 yk yoğurt
Ara
Yeşil çay
2.5 LT su/ 3 mil Leslie
bende bir bilebilsem neyi beklediğimi bonus um bahane işte , arayana çokkkNeyi bekliyosun arzu ufak bebeğin mi var çocuklar büyükler sabah yada akşam bi yarım saat ayarla tak kulaklığını mis gibi evden uzaklaşmakta iyi gelir.
Benim ayaklarım belim çok ağrıyo zorluyorum kendimi napim çok isterdim ağrısız yürümeyi
bende bir bilebilsem neyi beklediğimi bonus um bahane işte , arayana çokkk
bonus çok şey yazdım ama geri sildim hepsini başka zaman anlatırımBazen evden çıkamadığımız durumlar oluyor öyle bişey mi var ne bilim uygun olmazsın falan
10. Yıl evlilik yıl dönümumuz. Bazı hayallerim vardi ama ertelicem artık birazHmm anladım canım. İş güçte yapmışsın eline sağlık.
Başla tabi bozma moralinide yıldönümü için
Afiyet olsun canım güzel menü benceiyi aksamlar
bugunku menum
sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta 1 dilim peynir 5 zeytin domates
ogle patlican yemegi 3 kasik yogurt 2 dilim ekmek
ara elma muz(200gram), 1 cay bardagi kefir
ara 1 dilim ev yapimi kek cay
aksam 150 gram balik salata
Anlat rahatla müsait zamanda canim iyi gelirbonus çok şey yazdım ama geri sildim hepsini başka zaman anlatırım
belki daha sonraAnlat rahatla müsait zamanda canim iyi gelir
iyi aksamlar
bugunku menum
sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta 1 dilim peynir 5 zeytin domates
ogle patlican yemegi 3 kasik yogurt 2 dilim ekmek
ara elma muz(200gram), 1 cay bardagi kefir
ara 1 dilim ev yapimi kek cay
aksam 150 gram balik salata
belki daha sonra
yokk bonusum sen beni üzmedinki burdaki arkadaşlarımda üzmüyor benim evde sorunlarım eşimle çocuklarla sadece anlatmaya şimdilik cesaretim yok belki sonra ,Arzucum ben seni üzmek istemedim canım anlatırsan dinleriz dertleşmek işte kimse mükemmel değil yazmıyoruz ama neler yaşıyoruz herkes kendini biliyor
yokk bonusum sen beni üzmedinki burdaki arkadaşlarımda üzmüyor benim evde sorunlarım eşimle çocuklarla sadece anlatmaya şimdilik cesaretim yok belki sonra ,ama bana bukadar değer verip sorunumla ilgilendiğiniz için teşekkür ederim
yokk bonusum sen beni üzmedinki burdaki arkadaşlarımda üzmüyor benim evde sorunlarım eşimle çocuklarla sadece anlatmaya şimdilik cesaretim yok belki sonra ,ama bana bukadar değer verip sorunumla ilgilendiğiniz için teşekkür ederim
Kadın olmak zaten zor bir de eş çocuklar bütün yük bizde oluyor geneldeEv sorunu başka şeye benzemez ciddi sıkıntıların varsa allah kolaylık versin hafiflesin inşallah.
İçinde çok şey taşıyıp yinede kendin için diyet yapmaya çalılıyosun şu an çok daha kıymetli bu benim gözümde.
Senin içinde öyle olsun çok kıymet ver kendine ve yaptığın şeye.
5 ay oldu ben annemi kaybettim covidden.
Burda arkadaşlarım tanımadıklarım şahit oldular hep.
Anneminde vardı taktığı düşündüğü olmaz mı hiç zaten takıp düşünmesek insan olamayız.
Şimdi noldu o düşündüğü herşey öylece duruyor hala ama annem yok.
Geri gelmeyecek.
Artık kendini üzen kadınlara hiç dayanamıyorum çünkü bir anda herşey değişebiliyor o üzüldüklerimiz boşa gidiyor hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?