- 8 Nisan 2017
- 57.260
- 306.685
- 698
Tüm adamlar menopoza girmiş gibi atarlı bu ara ne oluyorsa bunlaraOffff ne değişik bu adamlar ya şöyle oldun böyle oldun demek tamm bundan sonra hırs yapıcaksın anlaştık mı?
Üzüldüğünü anlayan tepene biner iyice
canım sağol gülüm Allah razı olsun hakkımızda hayırlı olan neyse Rabb'im onu versin nediyim kardaşşş ama diyet i bırakmak istemiyorum tabi demedin bak ben demedim mi size 3 gün sonra bırakır dayanamaz diye o lafı ona söyletmicem 2 gün yıka basa yesem de ertesi gün kaldığım yerden devam edive. inşallahArzuluu sen çok güçlü bir kadınsın. İnşallah hakkinizda en hayırlısı olsun. Evde sorun varken diyet yapmaya cabalaman daha da alkislanacak birsey. Kimse icin degil kendin icin yap. Ben en basta kendim icin sonrada cocuklarim icin zayıfladım
canım benim başınız sağolsun ben seni çokkkk iyi anlıyorum bende annemi 11 yıl oldu kaybettim 57 yaşında öldü annem hiper tansiyon hastasıydı gece uykuda beyin kanaması geçirdi ani oldu ama inan sanki dün ölmüş gibi hala taze acusı hiç gitmiyoki seni anlıyorum ve biz 2 kardeşiz ben ve erkek kardeşim biz annemle çok içiçeydik ikiz gibi birbirimizi görmediğimiz gün asla olmazdı ben evlendikten sonrada aynı binada oturuyorduk öyle olunca sahada zor geçiyor zaman
tabiki senin dediğin gibi ev sorunu da çok zor sen nereye gidersen oda seninle geliyor heralde yürüyüşe gidemeyişim bundan zaten sorunlarımız vardı 3 gün önce kayınım eltım geldi bizi birbirimize soktular ayrılma kararı aldık eşimle bilemiyorum yani nolcak bana da zor geliyır 2 tane ufak çocuk var o karı ayırmak istemiyorum babalarından ama bende çekemiyorum artık birbirimize sevgimiz saygımız kalmadı yani bilmiyorum dengesiz yarına nasıl uyanır ne der yani beni çok yordu belirsizlik offfff biraz söküldü m
Arzucum başın saolsun. anneciğine Allah rahmet eylesin.sağolasın Allah razı olsun canımevet benim için çok zor çünkü ben sinirlendiği de üzüldüğümde daha çok yemeğe sarıyırum zor tutuyorum kendimi ama napıyım alay ediyor şöyle oldu. böyle oldun aslında heralde ona bişeyker ispatla ak istiyorum sanki kendin için diil bunu anladım ona bileykeri ispatlamak zayıflayabikdiğini göstermek bilemiyorum pisolojim hiç iyi değil onu biliyorum
benimki antrapoza girdi heralde hayatımı yaşıcam diyo tek başına gidicekmil tatile kafasını dinlemeye ihtiyacı varmış gitsin bakalımTüm adamlar menopoza girmiş gibi atarlı bu ara ne oluyorsa bunlara
gülüm Allah razı olsun sendendeArzucum başın saolsun. anneciğine Allah rahmet eylesin.
evde sorun zor. durumu, çekip çekemeyeceğini en iyi kendin bilirsin. fazla detay bilmediğimden birşey diyemiyorum.
ama şunu söyleyeyim ki bazı erkeklerin pis huyudur eşinin kilosuyla dalga geçmek. anlıyorum, karşılarında en azından balık etli bir eş görmek istiyorlar ama hakaret etmek çok çirkin bir durum. ama sen bunu kullan. zaten şimdi moralin bozuk. yarın git 1 saat yürüyüş yap gel. inan çok rahatlatıyor. evde güzel müzik aç. kendine özel yemek yap. bir de çok dua et hakkımda hayırlısı olsun diye. herşey yoluna girer zamanla.
gülüm Allah razı olsun sendendezaten bende kimseyle paylaşamıyırum napuyorum kendimi evde işe vuruyorum yürüyüş aklımda ama gitmek istemiyorum yarın denicem ballangıc uapacam birde sıkılaşma lazım yarın denicem ya kolu bandım vardı bugün bahçenin fotosunu attım ya merdiven altı gözüküyor fotoda oraya koymuştuk yağmurlardan paslanmış biraz eskiydi tabi çalışıyodu orda bozulmuş tamirine 1500 TL istediker verdi eşim hurdacıya bitane istiyorum taksitle felan bakucam benim için daha iyi olur
Canım arkadaşım sen bu azmin sayesinde verdin onca kiloyu. Vesile olduysam da ne mutlu ama sen sadece kararliliginla üstesinden geldinHiç üzülme. Gecen zaman gecti bitti önümüze bakicaz. Benimde 26 ekim evlilik yildonumum. Diyete baslayali yaklasik 1 ay olmuş ancak ödemi atabilmistim 2.5 kg verebilmistim. Bir türlü odaklanamiyodum. SonraChocolita nın konusunu okumuştum. Hem agladim hem karar verdim o gece. Sen odaklanınca çok güzel şeyler yapabiliyosun tekrar yaparsin. İlla şu kg'da olcam diye hedef koyma ama var gücünle çabala
Strese yürüyüş çok iyi geliyorcanım sağol gülüm Allah razı olsun hakkımızda hayırlı olan neyse Rabb'im onu versin nediyim kardaşşş ama diyet i bırakmak istemiyorum tabi demedin bak ben demedim mi size 3 gün sonra bırakır dayanamaz diye o lafı ona söyletmicem 2 gün yıka basa yesem de ertesi gün kaldığım yerden devam edive. inşallah
yavaş yavaş yürürüm bonusum 30 dakikayla başlarım gün ve gün arttırınm heraldeDizinde problem olanın çok çok dikkatli olması gerekiyo bant kullanırken
Senin yerinde olsam asla bant ya da eliptik tercih etmem. Disarida yürüyüş gercekten en güzeli. Bak instada bir kadin sadece yuruyusle oyle güzel inceldi ki. Ah bir imkanim olsa ardima bakmam cikarim evden ruhuma da iyi gelirdigülüm Allah razı olsun sendendezaten bende kimseyle paylaşamıyırum napuyorum kendimi evde işe vuruyorum yürüyüş aklımda ama gitmek istemiyorum yarın denicem ballangıc uapacam birde sıkılaşma lazım yarın denicem ya kolu bandım vardı bugün bahçenin fotosunu attım ya merdiven altı gözüküyor fotoda oraya koymuştuk yağmurlardan paslanmış biraz eskiydi tabi çalışıyodu orda bozulmuş tamirine 1500 TL istediker verdi eşim hurdacıya bitane istiyorum taksitle felan bakucam benim için daha iyi olur
Herkes diyorki yemezsen kg verirsin. Karşında kimler neler yiyor, evde nelerle savasiyorsun kimse bilmiyorStrese yürüyüş çok iyi geliyor
Bizdede oluyor böyle kilo yüzünden alaycı konuşmalar onlara kızdıkça sinirimizi yemekten çıkarıyoruz bugün eşim karsimda hamburger yedi gözlerimin içine baka baka
Pes etmiycem hiçbirimiz de etmesin
Cocom ben kacirmisim konunu müsait olunca bütün konularina bakayımCanım arkadaşım sen bu azmin sayesinde verdin onca kiloyu. Vesile olduysam da ne mutlu ama sen sadece kararliliginla üstesinden geldininsan çünkü her şey kapanınca nefsiyle başbaşa kalıyor. Bir yerde durup o çelişkiyi yaşıyor. Ben bile öyle bir konudan ve verilen kilolardan sonra tekrar 10 kilo alabilmeyi başardım şimdi bende yeniden silkelenirken sizlerden destek alıyorum. Çok güzel bir motivasyon kaynağısin benim icin. Ve bunu herkesin de yapabilecegine inanıyorum
Gel gitler olabilir. Sende zor zamanlar geçirdin eşinin hastalığı illaki stres yapti, sonucun çıkma süreci, pandemi. Herkes bir şekilde etkileniyor. Sende kendi konuna dönüp baktığında ne güzel bir kaynak olduğunu göreceksinCanım arkadaşım sen bu azmin sayesinde verdin onca kiloyu. Vesile olduysam da ne mutlu ama sen sadece kararliliginla üstesinden geldininsan çünkü her şey kapanınca nefsiyle başbaşa kalıyor. Bir yerde durup o çelişkiyi yaşıyor. Ben bile öyle bir konudan ve verilen kilolardan sonra tekrar 10 kilo alabilmeyi başardım şimdi bende yeniden silkelenirken sizlerden destek alıyorum. Çok güzel bir motivasyon kaynağısin benim icin. Ve bunu herkesin de yapabilecegine inanıyorum
BizdeCocom ben kacirmisim konunu müsait olunca bütün konularina bakayım
Seviliyorsun ❤semtlerimizde yakınmış durumdan okudum
ya nasıl yaratık bunlar arkadaş benimkide biraz önce tencereye su koymuş kaynatıyor konuşmuyoruz sormadım sonra tekrar mutfağa gittiğimde baktım içli köfte vardı ev yapması 4 tane koymuş tencereye haşlıyo sonra bidaha gittim eseri bile kalmamış yutmuş hepsiniStrese yürüyüş çok iyi geliyor
Bizdede oluyor böyle kilo yüzünden alaycı konuşmalar onlara kızdıkça sinirimizi yemekten çıkarıyoruz bugün eşim karsimda hamburger yedi gözlerimin içine baka baka
Pes etmiycem hiçbirimiz de etmesin
Herkes diyorki yemezsen kg verirsin. Karşında kimler neler yiyor, evde nelerle savasiyorsun kimse bilmiyor
Biraz önce dondurmasini yedi yatti ne diyeyimHerkes diyorki yemezsen kg verirsin. Karşında kimler neler yiyor, evde nelerle savasiyorsun kimse bilmiyor
Löplöp et olsun inşallah onaya nasıl yaratık bunlar arkadaş benimkide biraz önce tencereye su koymuş kaynatıyor konuşmuyoruz sormadım sonra tekrar mutfağa gittiğimde baktım içli köfte vardı ev yapması 4 tane koymuş tencereye haşlıyo sonra bidaha gittim eseri bile kalmamış yutmuş hepsini
Biraz önce dondurmasini yedi yatti ne diyeyim
Bide diyo bu bitti yarın al imasinda bulunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?