Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

5 ay oldu mu yaa zaman nasıl geçiyor. gerçekten AN'ı yaşamak lazım.
Bu saatte kahve içsek nolur ki
sabahlarsın. o olur

canım benim başınız sağolsun ben seni çokkkk iyi anlıyorum bende annemi 11 yıl oldu kaybettim 57 yaşında öldü annem hiper tansiyon hastasıydı gece uykuda beyin kanaması geçirdi ani oldu ama inan sanki dün ölmüş gibi hala taze acusı hiç gitmiyoki seni anlıyorum ve biz 2 kardeşiz ben ve erkek kardeşim biz annemle çok içiçeydik ikiz gibi birbirimizi görmediğimiz gün asla olmazdı ben evlendikten sonrada aynı binada oturuyorduk öyle olunca sahada zor geçiyor zaman

tabiki senin dediğin gibi ev sorunu da çok zor sen nereye gidersen oda seninle geliyor heralde yürüyüşe gidemeyişim bundan zaten sorunlarımız vardı 3 gün önce kayınım eltım geldi bizi birbirimize soktular ayrılma kararı aldık eşimle bilemiyorum yani nolcak bana da zor geliyır 2 tane ufak çocuk var o karı ayırmak istemiyorum babalarından ama bende çekemiyorum artık birbirimize sevgimiz saygımız kalmadı yani bilmiyorum dengesiz yarına nasıl uyanır ne der yani beni çok yordu belirsizlik offfff biraz söküldü m

sağolasın Allah razı olsun canım evet benim için çok zor çünkü ben sinirlendiği de üzüldüğümde daha çok yemeğe sarıyırum zor tutuyorum kendimi ama napıyım alay ediyor şöyle oldu. böyle oldun aslında heralde ona bişeyker ispatla ak istiyorum sanki kendin için diil bunu anladım ona bileykeri ispatlamak zayıflayabikdiğini göstermek bilemiyorum pisolojim hiç iyi değil onu biliyorum

Ah başın sağolsun arzu anne unutulur mu 30 sene önce kaybedeni duydum hala ağlıyor cennet olsun mekanları.

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ciddiymiş meseleler.
Kaç yaşındaydı çocuklar unuttum sen çık yine nefes al kendin için o ki çıksan da çıkmasan da her şey içinde sen çıkmayı seç.

Offff ne değişik bu adamlar ya şöyle oldun böyle oldun demek tamm bundan sonra hırs yapıcaksın anlaştık mı?

Üzüldüğünü anlayan tepene biner iyice

Hiç üzülme. Gecen zaman gecti bitti önümüze bakicaz. Benimde 26 ekim evlilik yildonumum. Diyete baslayali yaklasik 1 ay olmuş ancak ödemi atabilmistim 2.5 kg verebilmistim. Bir türlü odaklanamiyodum. Sonra Chocolita nın konusunu okumuştum. Hem agladim hem karar verdim o gece. Sen odaklanınca çok güzel şeyler yapabiliyosun tekrar yaparsin. İlla şu kg'da olcam diye hedef koyma ama var gücünle çabala

Mekanı cennet olsun annenin
Zor huzursuzluk ben de yaşadım
Ayrılmak zor birlikte olmak ayrı zor
Hakkında hayırlısı canım

Offff ne değişik bu adamlar ya şöyle oldun böyle oldun demek tamm bundan sonra hırs yapıcaksın anlaştık mı?

Üzüldüğünü anlayan tepene biner iyice
Çok doğru sen güçlü olmaya çalış kendini bırakma sakın iyice ezmeye çalışıyorlar sonra

Nasıl oldu kızlar? Sen nasılsın?

Nasıl oldu kızlar? Sen nasılsın?
Hunharca yedikten sonra rahatlamis gibiyim (şiş karın, odem toplamis ayaklar)

Yarin 31 mayıs önümüz yaz haziran geliyor. Silkelenmeye geldim, durmak demek arti demek benim için. Bu hafta istikrarli devam edersem 2 günü çabucak toplarim. Belki Fit mutlu anne yi geçemem ama Mthn83 ya da Pembe Lotus u geçebilirim (arti gelecegimi bile bile meydan okumakta ne bileyim )

Anlıyorum he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…