Uykunu kaçırır canımBu saatte kahve içsek nolur ki
Şimdi bitti kahvem ❤ yetmedi ama yapayım tekrar senle içeyimBu saatte kahve içsek nolur ki
Gündüz içtim büyük fincan şimdi yine içeceğimŞimdi bitti kahvem ❤ yetmedi ama yapayım tekrar senle içeyim
5 ay oldu mu yaa5 ay oldu ben annemi kaybettim covidden.
Burda arkadaşlarım tanımadıklarım şahit oldular hep.
Anneminde vardı taktığı düşündüğü olmaz mı hiç zaten takıp düşünmesek insan olamayız.
Şimdi noldu o düşündüğü herşey öylece duruyor hala ama annem yok.
Geri gelmeyecek.
Artık kendini üzen kadınlara hiç dayanamıyorum çünkü bir anda herşey değişebiliyor o üzüldüklerimiz boşa gidiyor hep
sabahlarsın. o olurBu saatte kahve içsek nolur ki
kızlar benim zayıflamak için mutfağa girmem lazım. özel şeyler hazırlamam lazım.
canım benim başınız sağolsun ben seni çokkkk iyi anlıyorum bende annemi 11 yıl oldu kaybettim 57 yaşında öldü annem hiper tansiyon hastasıydı gece uykuda beyin kanaması geçirdi ani oldu ama inan sanki dün ölmüş gibi hala taze acusı hiç gitmiyoki seni anlıyorum ve biz 2 kardeşiz ben ve erkek kardeşim biz annemle çok içiçeydik ikiz gibi birbirimizi görmediğimiz gün asla olmazdı ben evlendikten sonrada aynı binada oturuyorduk öyle olunca sahada zor geçiyor zaman5 ay oldu ben annemi kaybettim covidden.
Burda arkadaşlarım tanımadıklarım şahit oldular hep.
Anneminde vardı taktığı düşündüğü olmaz mı hiç zaten takıp düşünmesek insan olamayız.
Şimdi noldu o düşündüğü herşey öylece duruyor hala ama annem yok.
Geri gelmeyecek.
Artık kendini üzen kadınlara hiç dayanamıyorum çünkü bir anda herşey değişebiliyor o üzüldüklerimiz boşa gidiyor hep
sağolasın Allah razı olsun canımKadın olmak zaten zor bir de eş çocuklar bütün yük bizde oluyor genelde
Allah gönlüne ferahlık versin canım
Sıkıntılı durumlarda diyete odaklanmak zor gerçekten ama hafiflemek kendimizi iyi hissettirecektir ❤
canım benim başınız sağolsun ben seni çokkkk iyi anlıyorum bende annemi 11 yıl oldu kaybettim 57 yaşında öldü annem hiper tansiyon hastasıydı gece uykuda beyin kanaması geçirdi ani oldu ama inan sanki dün ölmüş gibi hala taze acusı hiç gitmiyoki seni anlıyorum ve biz 2 kardeşiz ben ve erkek kardeşim biz annemle çok içiçeydik ikiz gibi birbirimizi görmediğimiz gün asla olmazdı ben evlendikten sonrada aynı binada oturuyorduk öyle olunca sahada zor geçiyor zaman
tabiki senin dediğin gibi ev sorunu da çok zor sen nereye gidersen oda seninle geliyor heralde yürüyüşe gidemeyişim bundan zaten sorunlarımız vardı 3 gün önce kayınım eltım geldi bizi birbirimize soktular ayrılma kararı aldık eşimle bilemiyorum yani nolcak bana da zor geliyır 2 tane ufak çocuk var o karı ayırmak istemiyorum babalarından ama bende çekemiyorum artık birbirimize sevgimiz saygımız kalmadı yani bilmiyorum dengesiz yarına nasıl uyanır ne der yani beni çok yordu belirsizlik offfff biraz söküldü m
sağolasın Allah razı olsun canımevet benim için çok zor çünkü ben sinirlendiği de üzüldüğümde daha çok yemeğe sarıyırum zor tutuyorum kendimi ama napıyım alay ediyor şöyle oldu. böyle oldun aslında heralde ona bişeyker ispatla ak istiyorum sanki kendin için diil bunu anladım ona bileykeri ispatlamak zayıflayabikdiğini göstermek bilemiyorum pisolojim hiç iyi değil onu biliyorum
Hiç üzülme. Gecen zaman gecti bitti önümüze bakicaz. Benimde 26 ekim evlilik yildonumum. Diyete baslayali yaklasik 1 ay olmuş ancak ödemi atabilmistim 2.5 kg verebilmistim. Bir türlü odaklanamiyodum. SonraSlm kızlar
Bugünden beri ev toparlama ve temizlik işleri yapıyorum. Neyse ki dünden yemeğim vardı yemek işiyle uğraşmadım.
Yoruldum şimdi uzandım biraz mesajlarımı okudum.
Telefon oynamak için bizim işten gelmemizi bekliyorlar. Biz gelince yemek faslindan sonra emine kendi telefonunu, Zeynep benim telefonumu, Meryem eşimin telefonunu oynuyor. 1 saat süreleri oluyor. Çoğu zaman onlardan telefonu aldığımda uyuyup kalıyorum.
5 Haziran evlilik yıl dönümumuz. Ne hayallerim vardı ama malesef kilomu koruyamadim. Artık hedefim doğum günüm. 31 Ağustos. 33 yaşıma giricem inşallah. O zamana kadar verebildigim kadar kilo verebilmek istiyorum.
Yarın için planımı yaptım. Öğle kahvaltı yapicam. Mesaj yazdıktan sonra gidip ceviz kircam ekmek yememek için, 2lt lik sisemle su goturcem. Akşama haşlama et ve salata. Çeşit çeşit bitki çayları aldım. Aciktikca kahve bitki çayı içmeyi düşünüyorum. Bir kaç gün zorlanicam ama bir yerden başlamak lazım.
Geçmiş olsun cnm. Allah şifa versin
Mekanı cennet olsun annenincanım benim başınız sağolsun ben seni çokkkk iyi anlıyorum bende annemi 11 yıl oldu kaybettim 57 yaşında öldü annem hiper tansiyon hastasıydı gece uykuda beyin kanaması geçirdi ani oldu ama inan sanki dün ölmüş gibi hala taze acusı hiç gitmiyoki seni anlıyorum ve biz 2 kardeşiz ben ve erkek kardeşim biz annemle çok içiçeydik ikiz gibi birbirimizi görmediğimiz gün asla olmazdı ben evlendikten sonrada aynı binada oturuyorduk öyle olunca sahada zor geçiyor zaman
tabiki senin dediğin gibi ev sorunu da çok zor sen nereye gidersen oda seninle geliyor heralde yürüyüşe gidemeyişim bundan zaten sorunlarımız vardı 3 gün önce kayınım eltım geldi bizi birbirimize soktular ayrılma kararı aldık eşimle bilemiyorum yani nolcak bana da zor geliyır 2 tane ufak çocuk var o karı ayırmak istemiyorum babalarından ama bende çekemiyorum artık birbirimize sevgimiz saygımız kalmadı yani bilmiyorum dengesiz yarına nasıl uyanır ne der yani beni çok yordu belirsizlik offfff biraz söküldü m
sağolasın Allah razı olsun canımevet benim için çok zor çünkü ben sinirlendiği de üzüldüğümde daha çok yemeğe sarıyırum zor tutuyorum kendimi ama napıyım alay ediyor şöyle oldu. böyle oldun aslında heralde ona bişeyker ispatla ak istiyorum sanki kendin için diil bunu anladım ona bileykeri ispatlamak zayıflayabikdiğini göstermek bilemiyorum pisolojim hiç iyi değil onu biliyorum
Ah başın sağolsun arzu anne unutulur mu 30 sene önce kaybedeni duydum hala ağlıyorcennet olsun mekanları.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ciddiymiş meseleler.
Kaç yaşındaydı çocuklar unuttum sen çık yine nefes al kendin için o ki çıksan da çıkmasan da her şey içinde sen çıkmayı seç.
Çok doğru sen güçlü olmaya çalış kendini bırakma sakın iyice ezmeye çalışıyorlar sonraOffff ne değişik bu adamlar ya şöyle oldun böyle oldun demek tamm bundan sonra hırs yapıcaksın anlaştık mı?
Üzüldüğünü anlayan tepene biner iyice
Hiç üzülme. Gecen zaman gecti bitti önümüze bakicaz. Benimde 26 ekim evlilik yildonumum. Diyete baslayali yaklasik 1 ay olmuş ancak ödemi atabilmistim 2.5 kg verebilmistim. Bir türlü odaklanamiyodum. SonraChocolita nın konusunu okumuştum. Hem agladim hem karar verdim o gece. Sen odaklanınca çok güzel şeyler yapabiliyosun tekrar yaparsin. İlla şu kg'da olcam diye hedef koyma ama var gücünle çabala
Offff ne değişik bu adamlar ya şöyle oldun böyle oldun demek tamm bundan sonra hırs yapıcaksın anlaştık mı?
Üzüldüğünü anlayan tepene biner iyice
tmm tmm kaptan bırakmıcam
Hunharca yedikten sonra rahatlamis gibiyim (şiş karın, odem toplamis ayaklar)Nasıl oldu kızlar? Sen nasılsın?
Hunharca yedikten sonra rahatlamis gibiyim (şiş karın, odem toplamis ayaklar)
Yarin 31 mayıs önümüz yaz haziran geliyor. Silkelenmeye geldim, durmak demek arti demek benim için. Bu hafta istikrarli devam edersem 2 günü çabucak toplarim. BelkiFit mutlu anne yi geçemem ama Mthn83 ya da Pembe Lotus u geçebilirim (arti gelecegimi bile bile meydan okumakta ne bileyim )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?