bence şaşırmış obenimki antrapoza girdi heralde hayatımı yaşıcam diyo tek başına gidicekmil tatile kafasını dinlemeye ihtiyacı varmış gitsin bakalım
yürüyüş en güzeli. ruhen de acayip rahatlatıyor.gülüm Allah razı olsun sendendezaten bende kimseyle paylaşamıyırum napuyorum kendimi evde işe vuruyorum yürüyüş aklımda ama gitmek istemiyorum yarın denicem ballangıc uapacam birde sıkılaşma lazım yarın denicem ya kolu bandım vardı bugün bahçenin fotosunu attım ya merdiven altı gözüküyor fotoda oraya koymuştuk yağmurlardan paslanmış biraz eskiydi tabi çalışıyodu orda bozulmuş tamirine 1500 TL istediker verdi eşim hurdacıya bitane istiyorum taksitle felan bakucam benim için daha iyi olur
hamburgerin sağlıklı alternatifi yap ye canım. o tarz yemeklerin sağlıklı alternatifleri var.Strese yürüyüş çok iyi geliyor
Bizdede oluyor böyle kilo yüzünden alaycı konuşmalar onlara kızdıkça sinirimizi yemekten çıkarıyoruz bugün eşim karsimda hamburger yedi gözlerimin içine baka baka
Pes etmiycem hiçbirimiz de etmesin
Bizde ramazanda tatlilar yüzünden kavgalar yaptikBiraz önce dondurmasini yedi yatti ne diyeyim
Bide diyo bu bitti yarın al imasinda bulunuyor
Olur inşallah neden olmasinÇok hemdenasip olur görüşürüz belki
Toparlarsn tabiki kız birbirimizi kovaliycaz hedefe kadar pes etmek yok insAllahHunharca yedikten sonra rahatlamis gibiyim (şiş karın, odem toplamis ayaklar)
Yarin 31 mayıs önümüz yaz haziran geliyor. Silkelenmeye geldim, durmak demek arti demek benim için. Bu hafta istikrarli devam edersem 2 günü çabucak toplarim. BelkiFit mutlu anne yi geçemem ama @yst38 ya da Pembe Lotus u geçebilirim (arti gelecegimi bile bile meydan okumakta ne bileyim )
Nerdesin kiz sen
kız onunda kilosu az değil oda baya oldu 95 kilo idi belki bir iki daha fazladır şimdi ama bana diyoki be. sende uzunun ve erkeğin bu kilodayım sen bayansın kısacık boyun var benden şişkosun inşallah daha çok şişer yağ dolsun heryeriLöplöp et olsun inşallah ona
kilolarımız senle yakın. gerçi ben 1.65 im ama olsun. hadi düz 80 e inelim.kız onunda kilosu az değil oda baya oldu 95 kilo idi belki bir iki daha fazladır şimdi ama bana diyoki be. sende uzunun ve erkeğin bu kilodayım sen bayansın kısacık boyun var benden şişkosun inşallah daha çok şişer yağ dolsun heryeri
kız onunda kilosu az değil oda baya oldu 95 kilo idi belki bir iki daha fazladır şimdi ama bana diyoki be. sende uzunun ve erkeğin bu kilodayım sen bayansın kısacık boyun var benden şişkosun inşallah daha çok şişer yağ dolsun heryeri
benimki antrapoza girdi heralde hayatımı yaşıcam diyo tek başına gidicekmil tatile kafasını dinlemeye ihtiyacı varmış gitsin bakalım
Göreceksin yarından itibaren hörbalayfa başlıyorumNerdesin kiz senyani başımızda dur dedikce kaciyon 77 kiloyum diye hava atiyon bana dimi ulen bu hafta daha sıkı tutacagim gör sen
1 haftalık tartıyı baz al canım. arada oynar sorun değil o. ödem olur, wc olur ya da 1 gün fazla kaçırmışsındır vs.Kızlar sabah 80.95 tim demin tartıldım 81.05 çıktım nasıl oluyor cidden çözemiyorum sabah wc çıkmamıştin ondan mı kisabah artı çıkarsam çıldıricigim artık
Kızlar sabah 80.95 tim demin tartıldım 81.05 çıktım nasıl oluyor cidden çözemiyorum sabah wc çıkmamıştin ondan mı kisabah artı çıkarsam çıldıricigim artık
uy kuzum . yaa canım Allah razı olsun sendendeKızlar okudum ama alıntı yapmamıştımBonus kaç sene geçerse geçsin yokluklarina alışılmaz bence de ki senin acın hala taze Rabbim rahmet eylesin tekrar insAllah cennette kavuşursunuz Arzuluu Allah rahmet eylesin senin annene de canım mekanı cennet olsun olsun insAllah yuvana huzur versin ne sorununuz varsa çözülsün insAllah kızların dediğine katılıyorum evde olumsuzluk varken diyet yapabilmeyi başarmak büyük bişey pes etmiyorsun illa ki iniş çıkış olacak hepimizde aynı durum oluyor biz yanındayız burda beraber başaracağız
Toparlarsn tabiki kız birbirimizi kovaliycaz hedefe kadar pes etmek yok insAllah
Sabah en az 1kilo az çıkar benceKızlar sabah 80.95 tim demin tartıldım 81.05 çıktım nasıl oluyor cidden çözemiyorum sabah wc çıkmamıştin ondan mı kisabah artı çıkarsam çıldıricigim artık
Haftalık kaydediyorum kilomu zaten cnm haklsin bugün detoks sonucu için tartıldım sırf ama bklm yarın kontrol tartısında kaç cikicam1 haftalık tartıyı baz al canım. arada oynar sorun değil o. ödem olur, wc olur ya da 1 gün fazla kaçırmışsındır vs.
Vayyy meydan okuyon hemiHunharca yedikten sonra rahatlamis gibiyim (şiş karın, odem toplamis ayaklar)
Yarin 31 mayıs önümüz yaz haziran geliyor. Silkelenmeye geldim, durmak demek arti demek benim için. Bu hafta istikrarli devam edersem 2 günü çabucak toplarim. BelkiFit mutlu anne yi geçemem ama @yst38 ya da Pembe Lotus u geçebilirim (arti gelecegimi bile bile meydan okumakta ne bileyim )
Göreceksin yarından itibaren hörbalayfa başlıyorum
evt yaa iyi geldi gülüyorum şuanBak gözün açıldı bide konuşmuyodun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?