Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

benimki antrapoza girdi heralde hayatımı yaşıcam diyo tek başına gidicekmil tatile kafasını dinlemeye ihtiyacı varmış gitsin bakalım
bence şaşırmış o
yürüyüş en güzeli. ruhen de acayip rahatlatıyor.
hamburgerin sağlıklı alternatifi yap ye canım. o tarz yemeklerin sağlıklı alternatifleri var.

Biraz önce dondurmasini yedi yatti ne diyeyim
Bide diyo bu bitti yarın al imasinda bulunuyor
Bizde ramazanda tatlilar yüzünden kavgalar yaptik adama tatli alma dedim ertesi gün kemalpaşa getirdi. Ben o şokla hani almayacaktik deyiverdim çöpe doğru fırlattı at bunları yapma vs bagrindi. Normalde destek olmaya çalışıyor hakkini yiyemem

Kızlar okudum ama alıntı yapmamıştım Bonus kaç sene geçerse geçsin yokluklarina alışılmaz bence de ki senin acın hala taze Rabbim rahmet eylesin tekrar insAllah cennette kavuşursunuz Arzuluu Allah rahmet eylesin senin annene de canım mekanı cennet olsun olsun insAllah yuvana huzur versin ne sorununuz varsa çözülsün insAllah kızların dediğine katılıyorum evde olumsuzluk varken diyet yapabilmeyi başarmak büyük bişey pes etmiyorsun illa ki iniş çıkış olacak hepimizde aynı durum oluyor biz yanındayız burda beraber başaracağız
Toparlarsn tabiki kız birbirimizi kovaliycaz hedefe kadar pes etmek yok insAllah

Löplöp et olsun inşallah ona
kız onunda kilosu az değil oda baya oldu 95 kilo idi belki bir iki daha fazladır şimdi ama bana diyoki be. sende uzunun ve erkeğin bu kilodayım sen bayansın kısacık boyun var benden şişkosun inşallah daha çok şişer yağ dolsun heryeri

kızlar size glutensiz lavaş tarifi vereyim. dürüm canınız çektiğinde yaparsınız.

1 su bardağı karabuğday unu
1/2 su bardağı içme suyu
az tuz
1/2 çk karbonat

güzelce yoğurup hamuru üçe bölün. döküm tavada alt üst pişirin. pişirdiğiniz lavaşları bez arasına koyun ki yumuşak kalsınlar. mesela bir tanesinin arasına köfte, marul, soğan vs koyup dürüm yapıp yiyin. ya da tavuk eti koyun yiyin. harika oluyor.

kilolarımız senle yakın. gerçi ben 1.65 im ama olsun. hadi düz 80 e inelim.

Bak gözün açıldı bide konuşmuyodun

benimki antrapoza girdi heralde hayatımı yaşıcam diyo tek başına gidicekmil tatile kafasını dinlemeye ihtiyacı varmış gitsin bakalım

Bizde Bonus ile yakınız ne var yanii

Nerdesin kiz sen yani başımızda dur dedikce kaciyon 77 kiloyum diye hava atiyon bana dimiulen bu hafta daha sıkı tutacagim gör sen
Göreceksin yarından itibaren hörbalayfa başlıyorum

Kızlar sabah 80.95 tim demin tartıldım 81.05 çıktım nasıl oluyor cidden çözemiyorum sabah wc çıkmamıştin ondan mı ki sabah artı çıkarsam çıldıricigim artık
1 haftalık tartıyı baz al canım. arada oynar sorun değil o. ödem olur, wc olur ya da 1 gün fazla kaçırmışsındır vs.

Kızlar sabah 80.95 tim demin tartıldım 81.05 çıktım nasıl oluyor cidden çözemiyorum sabah wc çıkmamıştin ondan mı ki sabah artı çıkarsam çıldıricigim artık

Fitciğim cınım benim sen ne zamandır buralardasın detoks sonrası artı çabuk gelir bilmen lazımdı

uy kuzum . yaa canım Allah razı olsun sendende Rabb'im seninde yardımcın olsun inşallah burda kardeşlerimşn olduğu u görmek çok güzel bir duyguymuş vallahi Allah hepinizden razı olsun burda olduğun için şişko olduğum için üzülmüyırum çünkü şişkoluğum beni çok güzel yere jetirdi gerçek dostluklara

1 haftalık tartıyı baz al canım. arada oynar sorun değil o. ödem olur, wc olur ya da 1 gün fazla kaçırmışsındır vs.
Haftalık kaydediyorum kilomu zaten cnm haklsin bugün detoks sonucu için tartıldım sırf ama bklm yarın kontrol tartısında kaç cikicam

Vayyy meydan okuyon hemi bu beni dahada hirslandirir hodri meydan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…