yanliz degilsin, sabah ögle ikindi aksam yemek öncesi yemek sonrasi su öncesi su sonrasi diye devam ediyorNe güzel dayanıyorsun tartılmadan benim içim içimi yiyor ger gün tartılıyorum iyi bir şey değil ama elimde değilsende de etkili olmuştur inşallah canım cuma günü güzelce eksi görürsün
Oh afiyet olsunben bugün yedim yarinda yiycem ama benim listemde 2 de etimek var torpilliyim
Olur tabi, ben de tost makinasında yapacağımSağ ol canım
aynen canım hepsini içtim
kabağı fırında yapsak olur mu ben sotesini hiç sevmedim
Ceviz kesinlikle ekleyelimaz ceviz de olabilir içine.
olur tabi.
ben de muhtemelen böyle birşey yapacağım. az zeytinyağı da olabilir yapışmasın diye.
Olur tabiibenim de petekler yanıyor
benim bulgurlu kabağım var bugün yedim o kabul olur mu
az zeytin yağında kapağını kapatarak pişirirsen de güzel oluyor. yeşilliğini de koruyor.
Hadi bakalımYarın ola hayrola
Bence yeseydin daha kötü hissederdin canım o yüzden seni alkışlıyorumBende az once 2 incir 3 fındık yedim gün bitti
Annem bugun pide almis gelmis var ya işi gücü sadece diyetimi sabote etmek :/ hemen buzluga attim. Ama karsimda yedi ve cok kötü hissettim
dışarda yiyince öyle oluyor canım ne yiyeceğimizi şaşırıyoruz en azından dukan birası içmişsin akşam birazcık daha su içmeye çalışYine büyük bir koşturmaca 10 bin adima az kaldı.
Sabah 10 da yumurta salatası ve yarım tost yedim
Öğlen 12 de 1 tane tandır böreği
Akşam 18 de İskenderin etleri yoğurdu ve patlıcan salatası
Su yok gibi ama 500 ml Dukan birası
Saçma bir menü oldu
yanliz degilsin, sabah ögle ikindi aksam yemek öncesi yemek sonrasi su öncesi su sonrasi diye devam ediyor
ıslak kek ve yeşil çayMenümü yazayım
kahvaltı
Çırpılmış yumurta
1,5 dilim ekmek
Peynir
Salatalık
öğle
Yeşil mercimek ve nohutlu salata
ara
1 küçük dilim ıslak kek
Yeşilçay yanında
Akşam
1 tabak barbunya yemeği
2 yk yoğurt
gün bu kadar inşallah
Evde nefis ıslak kek ve dondurma var, muhtemelen yerim
Bu saatte yersen direkt yağa dönüşür bence yemeMenümü yazayım
kahvaltı
Çırpılmış yumurta
1,5 dilim ekmek
Peynir
Salatalık
öğle
Yeşil mercimek ve nohutlu salata
ara
1 küçük dilim ıslak kek
Yeşilçay yanında
Akşam
1 tabak barbunya yemeği
2 yk yoğurt
gün bu kadar inşallah
Evde nefis ıslak kek ve dondurma var, muhtemelen yerim
1,5 su bardağı içme suyuBende az once 2 incir 3 fındık yedim gün bitti
Annem bugun pide almis gelmis var ya işi gücü sadece diyetimi sabote etmek :/ hemen buzluga attim. Ama karsimda yedi ve cok kötü hissettim
Ne güzel dayanıyorsun tartılmadan benim içim içimi yiyor ger gün tartılıyorum iyi bir şey değil ama elimde değilsende de etkili olmuştur inşallah canım cuma günü güzelce eksi görürsün
Ben de duramam ki günde kaç kez tartılırım ama eşim sakladı bu hafta tartıyıyanliz degilsin, sabah ögle ikindi aksam yemek öncesi yemek sonrasi su öncesi su sonrasi diye devam ediyor
Çok mantıklı bizi ancak bu durdurabilirBen de duramam ki günde kaç kez tartılırım ama eşim sakladı bu hafta tartıyı
Ya harikasın sen1,5 su bardağı içme suyu
2 su bardağı siyez unu
2 su bardağı tam buğday unu
kuru ya da yaş maya
1 yumurta sarısı
Çörek otu, tuz
bu miktarlardan 2 adet pide çıkıyor. hamur ne çok sert ne çok yumuşak olacak.
Bende her gün tartiliyorum. Hatta gün icinde bileÇok mantıklı bizi ancak bu durdurabilir
Ay benim de canım şöyle güzel bir hamburger çekiyor ne zamandırYa harikasın senbende kendi kendime bugün düşündüm fast food cok seviyorum. Ve uzun sure yemeyince sonra patlama yasiyorum. Kendim saglikli birseyler yapsam diyodum
ben gün içinde fazla çıkarım diye tartılmıyorum ama her sabah muhakkak tartılırım en güzeli saklamak bu cuma söyleyim de eşim saklasın bir hafta da böyle deneyelim meraktan kudururum herhaldeBende her gün tartiliyorum. Hatta gün icinde bilecuma günü bende saklayım
Bende bende merak ederim. Ama daha iyi olur belkiAy benim de canım şöyle güzel bir hamburger çekiyor ne zamandıren son geçen sene yedim herhalde ekmeğini yaparken ben de bu malzemelerden faydalanıyım en iyisi
ben gün içinde fazla çıkarım diye tartılmıyorum ama her sabah muhakkak tartılırım en güzeli saklamak bu cuma söyleyim de eşim saklasın bir hafta da böyle deneyelim meraktan kudururum herhalde
Aynen canım hep öyle derler ya haftada bir tartılın bazen hafta içinde inişler çıkışlar olabiliyor moralimizi de bozuyor bir deneyelim bakalım inşallah daha iyi olurBende bende merak ederim. Ama daha iyi olur belki
Sen saklama yerini bilmemen ve kolay bulamaman lazımBende her gün tartiliyorum. Hatta gün icinde bilecuma günü bende saklayım
Saklatcam yazcaktim çocuklarla uğraşırken kafa kalmadıSen saklama yerini bilmemen ve kolay bulamaman lazım
Hamburger menü ve diyet kola gibi olduBence yeseydin daha kötü hissederdin canım o yüzden seni alkışlıyorumÇok iyi yapmışsın ah bu anneler hem zayıflayalım isterler hem de en büyük saboteyi onlar yaparlar
dışarda yiyince öyle oluyor canım ne yiyeceğimizi şaşırıyoruz en azından dukan birası içmişsin akşam birazcık daha su içmeye çalış
iyi bari tek değilmişim her sabah ısrarla tartılıyorum istediğim sonucu görmeyince on kere çıkıyorum en sonunda bu tartı bozuk yenisini alacağım diye eşimin yanına gidiyorum o da izin vermiyor tabisi
ıslak kek ve yeşil çayyarın ye bari canım bu saatten sonra yeme tut kendini
Ehe yarım dilim ıslak kek yedim, göz hakkıBu saatte yersen direkt yağa dönüşür bence yeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?