Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne güzel dayanıyorsun tartılmadan benim içim içimi yiyor ger gün tartılıyorum iyi bir şey değil ama elimde değil sende de etkili olmuştur inşallah canım cuma günü güzelce eksi görürsün
yanliz degilsin, sabah ögle ikindi aksam yemek öncesi yemek sonrasi su öncesi su sonrasi diye devam ediyor

ben bugün yedim yarinda yiycem ama benim listemde 2 de etimek var torpilliyim
Oh afiyet olsun
Sağ ol canım

aynen canım hepsini içtim

kabağı fırında yapsak olur mu ben sotesini hiç sevmedim
Olur tabi, ben de tost makinasında yapacağım
az ceviz de olabilir içine.

olur tabi.

ben de muhtemelen böyle birşey yapacağım. az zeytinyağı da olabilir yapışmasın diye.
Ceviz kesinlikle ekleyelim dereotu ve pulbiber de ekliyorum ben
benim de petekler yanıyor

benim bulgurlu kabağım var bugün yedim o kabul olur mu

az zeytin yağında kapağını kapatarak pişirirsen de güzel oluyor. yeşilliğini de koruyor.
Olur tabii bulgurlu yapınca seviyorum kabak yemeğini ben de
Yarın ola hayrola
Hadi bakalım

Menümü yazayım

kahvaltı
Çırpılmış yumurta
1,5 dilim ekmek
Peynir
Salatalık

öğle
Yeşil mercimek ve nohutlu salata

ara
1 küçük dilim ıslak kek
Yeşilçay yanında

Akşam
1 tabak barbunya yemeği
2 yk yoğurt

gün bu kadar inşallah
Evde nefis ıslak kek ve dondurma var, muhtemelen yerim

Bende az once 2 incir 3 fındık yedim gün bitti

Annem bugun pide almis gelmis var ya işi gücü sadece diyetimi sabote etmek :/ hemen buzluga attim. Ama karsimda yedi ve cok kötü hissettim
Bence yeseydin daha kötü hissederdin canım o yüzden seni alkışlıyorum Çok iyi yapmışsın ah bu anneler hem zayıflayalım isterler hem de en büyük saboteyi onlar yaparlar
dışarda yiyince öyle oluyor canım ne yiyeceğimizi şaşırıyoruz en azından dukan birası içmişsin akşam birazcık daha su içmeye çalış
yanliz degilsin, sabah ögle ikindi aksam yemek öncesi yemek sonrasi su öncesi su sonrasi diye devam ediyor
iyi bari tek değilmişim her sabah ısrarla tartılıyorum istediğim sonucu görmeyince on kere çıkıyorum en sonunda bu tartı bozuk yenisini alacağım diye eşimin yanına gidiyorum o da izin vermiyor tabisi
ıslak kek ve yeşil çay yarın ye bari canım bu saatten sonra yeme tut kendini

Bu saatte yersen direkt yağa dönüşür bence yeme

Merhaba işlerim ç giremedim

dün doğum günü vardı kaçamak olarak 1 küçük börek ve 3 tane ince sarma yedım

bugün kaçamadım yok ama berbat Birgül sabah 8 de açmaya çalıştığım laptop açılmadı 12 gibi şirkete geçtim akşam 7 de evdeydim hem sağlıksız old ıcın bırsey yemedım ayrıca WC yı kullanmamak için su içemedim kafam zonkluyor

6000 adım attım ama saha yıne artıda çıktım anlamıyorum sorun ne

Bende az once 2 incir 3 fındık yedim gün bitti

Annem bugun pide almis gelmis var ya işi gücü sadece diyetimi sabote etmek :/ hemen buzluga attim. Ama karsimda yedi ve cok kötü hissettim
1,5 su bardağı içme suyu
2 su bardağı siyez unu
2 su bardağı tam buğday unu
kuru ya da yaş maya
1 yumurta sarısı
Çörek otu, tuz

bu miktarlardan 2 adet pide çıkıyor. hamur ne çok sert ne çok yumuşak olacak.

Ne güzel dayanıyorsun tartılmadan benim içim içimi yiyor ger gün tartılıyorum iyi bir şey değil ama elimde değil sende de etkili olmuştur inşallah canım cuma günü güzelce eksi görürsün

Ben de duramam ki günde kaç kez tartılırım ama eşim sakladı bu hafta tartıyı

Ya harikasın sen bende kendi kendime bugün düşündüm fast food cok seviyorum. Ve uzun sure yemeyince sonra patlama yasiyorum. Kendim saglikli birseyler yapsam diyodum

Ya harikasın sen bende kendi kendime bugün düşündüm fast food cok seviyorum. Ve uzun sure yemeyince sonra patlama yasiyorum. Kendim saglikli birseyler yapsam diyodum
Ay benim de canım şöyle güzel bir hamburger çekiyor ne zamandır en son geçen sene yedim herhalde ekmeğini yaparken ben de bu malzemelerden faydalanıyım en iyisi
Bende her gün tartiliyorum. Hatta gün icinde bile cuma günü bende saklayım
ben gün içinde fazla çıkarım diye tartılmıyorum ama her sabah muhakkak tartılırım en güzeli saklamak bu cuma söyleyim de eşim saklasın bir hafta da böyle deneyelim meraktan kudururum herhalde

Bende bende merak ederim. Ama daha iyi olur belki

İyi geceler kızlar
Sabah annemlere gittik girmeye fırsatım olmadı bı avmye gittik gezdik geldik sonra bı öğle yemeği yedik dışarda isim vardı onu hallettik markete gittik dönünce yemek hazırlığı çocuklar derken telefonu hiç elime alamadım mayın tarlası gibi yeminle annemin ev her bastığım yer bomba
Eve geldik yemekten sonra süt kaynattım yoğurt mayalamak için o ara baktım dolaptaki kaymak kötü olacak tereyağını da yaptım süt ılıyana kadar bı de çamaşır attım makineye hala bitmedi onu beklerken yazayım dedim insAllah serince yaticam oğlan da uyanmazsa menümü yazayım

2 Haziran Çarşamba
Kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği
Domates salatalık
1 parça peynir
1 çatal patates kızartması

Öğle
6 çiğ köfte
Bol marul
Çay

Ara yeşil çay

Akşam
1 kepçe bamya çorbası
3 yaprak sarma
1 kaşık p.pilavi
Avuç içi kadar tavuk göğsü haşlanmış
3 üçgen dilim karpuz

2 kk kadar ekmek kadayıfı
1 küçük top dondurma

Su 2.5lt olmuştur anca
Spor
45dk yürüyüş

Menüyü yazıp bitirene kadar oğlan uyandı

Hamburger menü ve diyet kola gibi oldu
Bu saatte yersen direkt yağa dönüşür bence yeme
Ehe yarım dilim ıslak kek yedim, göz hakkı
Önümde hapur hupur yedi zalımlar, duramadım.
Yarın kabak günü nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…