Canım bugün ödem atıcı bir şeyler iç yarına etki ederGünaydın yarın için çok umutlu değilim. Her yerim ödem ve ağrıyor.
Evde değilim ki yoksa aynı düşüncedeyimCanım bugün ödem atıcı bir şeyler iç yarına etki eder
Az yiycem psikolojisi daha çok yemeyi tetikliyor. O yüzden yapma. Seni tok tuttuğuna inandığın birşey ye ve bu beni hep tok tutar diye bilinç altına işleKızlar yarın cuma ya bugünü hafif geçirmek istiyorum sizce yulaf mı yiyeyim yoksa tb ekmeğe tost mu yapayım
Yulaf Yerseniz hem sizi daha tok tutacaktır hemde lif ve protein almış olursunuz:)Kızlar yarın cuma ya bugünü hafif geçirmek istiyorum sizce yulaf mı yiyeyim yoksa tb ekmeğe tost mu yapayım
İkisi de tok tutuyor ondan yana sıkıntı yok ama ben yine en iyisi geleneksel cuma kahvaltım olan yulafı yiyeyimAz yiycem psikolojisi daha çok yemeyi tetikliyor. O yüzden yapma. Seni tok tuttuğuna inandığın birşey ye ve bu beni hep tok tutar diye bilinç altına işle
Teşekkür ederim ben de öyle yapacağımYulaf Yerseniz hem sizi daha tok tutacaktır hemde lif ve protein almış olursunuz:)
Kendine dikkat et tartilmak sorun değil ruhunu tamir et canımDün kardeşimdeydim çoluk çocuk oynadılar bol bol.
Bizde hem gülüştük hem ağladık.
Pek iyi değilim yarın tartılmak istemiyorum kusuruma bakmazsanız.
Rabbim insirah versinDün kardeşimdeydim çoluk çocuk oynadılar bol bol.
Allah gönlüne ferahlık versin canımDün kardeşimdeydim çoluk çocuk oynadılar bol bol.
Allah gönlüne ferahlık versin canım
Çıkıp yürüsen biraz mümkünse iyi gelir belki
olan olmus önümüze bakicaz, bu gibi durumlarda if kurtarici oluyor en azindan sabit kalabiliyorsunMerhabalar,uzuuun zamandır yoktum.Umarım herkes iyi ve her şey yolundadırÇok sayfa var,okuyamadım.
Arkadaşım,aile dostumuz yeni ev aldılar.Onların taşınma durumlarında yardımcı oldum.Bu arada 10 gün sanırım her gün oraya gittim ve genelde hazır yendi.Ben de bahane aradığım için hiiiççç hayır demedim.Sabah evde güzel başlayıp,ikindiden sonra orada bozuldu.Allah ne verdiyse artık,her türlü zararlıları yedim.
76.1 i görmüşken 75.9 u bile görmek nasip olmadı.(75.0 i görmeyi çok istiyordum.)Tabii bu arada kilolar artarak yukarı tırmandı.Bugün 79.4 kiloyum.
Artık inşallah ( bu sözleri kaç kez yazdım ben de bilmiyorum)bugünden itibaren tekrar devam.
Herkese kolay gelsin,iyi günler.
Yine de bekleme hareketlen bir şekilde varsay kapı çaldı hadi dedim market gezelim:)Kıpırdamak bile istemiyorum abla geçicek diye bekliyorum
Hemen gider onlar yeter ki geri dönmeyi bil sen canım bol su içmekle başla zaten bir kısmı odemdirMerhabalar,uzuuun zamandır yoktum.Umarım herkes iyi ve her şey yolundadırÇok sayfa var,okuyamadım.
Arkadaşım,aile dostumuz yeni ev aldılar.Onların taşınma durumlarında yardımcı oldum.Bu arada 10 gün sanırım her gün oraya gittim ve genelde hazır yendi.Ben de bahane aradığım için hiiiççç hayır demedim.Sabah evde güzel başlayıp,ikindiden sonra orada bozuldu.Allah ne verdiyse artık,her türlü zararlıları yedim.
76.1 i görmüşken 75.9 u bile görmek nasip olmadı.(75.0 i görmeyi çok istiyordum.)Tabii bu arada kilolar artarak yukarı tırmandı.Bugün 79.4 kiloyum.
Artık inşallah ( bu sözleri kaç kez yazdım ben de bilmiyorum)bugünden itibaren tekrar devam.
Herkese kolay gelsin,iyi günler.
Geçmiş olsun o da düzelir zamanlaMerhaba kızlar sağlık ocağından geliyorum geçen gün kan vermiştim hamilelikte tiroid problemi yaşamıştım ilaç kullanıyordum sonra bıraktım ilacı tabi düşmüştür değerlerim diye bekliyordum ama az da olsa hala yüksek ilaca başlayacağım yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?