Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağ ol canım doktor kilo da veremezsin ilaca başlayalım dedi ama benim kilo vermeme etki etmedi Allahtan bakalım artık bir an önce düzelir inşallah

iy diyim iyi olsun canım dün gelemedim akşam eşimle barış yemeği yedik kendimi tutabildiğim kadar tuttum biraz kaçmış olabilir ekmek yemedim ama bugünde hafif bir kahvaltı günü toparlamaya çalışıyorum canım sabah da erken dennkalktım 2 çocuğu okula hazırladım götürüp bıraktım geldim o saat bu saat daha yeni oturdum sil süpr çamaşır as topla şimdi oturdum taze fasulye temizliyorum akşam için pişiricem

Olsun canım boşver kaçırmışsan da dert etme hiç akşamı hafif geçirirsen gider zaten biraz

Ağzınız hep tatlı olsun canım afiyet olsun
Neyseki perşembe değilmiş:))
Bugün dengelersin

Olsun canım boşver kaçırmışsan da dert etme hiç akşamı hafif geçirirsen gider zaten biraz
aynen canım huzur en önemlisi gerisi kendiliğinden zaman olur gelirsede zaman olur gider yağlar inşallah
Ağzınız hep tatlı olsun canım afiyet olsun
Neyseki perşembe değilmiş:))
Bugün dengelersin
sağol canım Allah razı olsun hepinizden kızlar inşallah bakalım şimdiden sonra kendimi motive atmeye hızlandırmaya çalışacam inşallah

Bugünü gayet hafif geçirmiş bulunuyorum yarına kısmet artık

Kahvaltı
1 sb süt, 4 yk yulaf, 1 muz, 5 çilek

Ara
1 sb kefir, züber bar

Akşam
Fırında kabak(1 yk zeytinyağı, 2 kabak, baharat), 2 wasa

dukan birası, beyaz çay, 2 lt su

Hiç Perşembe menüsü değil malesef benimkiler evde değilim annemlerde ablamlar toplandık tartilirim tabi ama tartı farkı WC sıkıntısi derken baya artı cikarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…