- 8 Mart 2020
- 5.708
- 27.800
- 548
Günaydın kızlarGünaydın ❤
Hayırlı cumalar
Eki Görüntüle 2868182
Amine Busra
@74FRIDA
asumanzeynep
@bengisu022
@malipina
@y.o.l.c.u
@lolaxx
@misafir1001
nisan34
@Minik Meleklerim
Fit mutlu anne
@Bulamiyorum
@huzurunmeraklisi
@musluk suyu
Arzuluu
Pembe Lotus
Mthn83
@basbelasiyim
@MuMu85
@60kiloyum
@dimaze3800
@hzlsel
@Angrypigy
@zeytin8282
@Natsume
Günaydın kızlar
Dünki yapılan testlerde sorun çıktı baska bi hastalık çıktılütfen dua edin babam için ameliyatı iptal oldu yoldayim hastaneye gidiyorum
Hayırlı cumalar
Geçen hafta 99.7
Bu hafta 101.5
35 dk yürüyüş
son birkaç gündür fazlasıyla karbonhidrat tükettim şişko olarak ölücem galiba o değilde tabutumu tayşıyanlar amma konuşur arkamdan yemiş yemiş te s..mamış diye
Pembe Lotus Allah şifa versin babacığına
hayırlı cumalar olsun canımGünaydın ❤
Hayırlı cumalar
Eki Görüntüle 2868182
Amine Busra
@74FRIDA
asumanzeynep
@bengisu022
@malipina
@y.o.l.c.u
@lolaxx
@misafir1001
nisan34
@Minik Meleklerim
Fit mutlu anne
@Bulamiyorum
@huzurunmeraklisi
@musluk suyu
Arzuluu
Pembe Lotus
Mthn83
@basbelasiyim
@MuMu85
@60kiloyum
@dimaze3800
@hzlsel
@Angrypigy
@zeytin8282
@Natsume
Bende aynı durumdayim ama karamsarlığa gerek yok cnm elbet vericez bu kilolariHayırlı cumalar
Geçen hafta 99.7
Bu hafta 101.5
35 dk yürüyüş
son birkaç gündür fazlasıyla karbonhidrat tükettim şişko olarak ölücem galiba o değilde tabutumu tayşıyanlar amma konuşur arkamdan yemiş yemiş te s..mamış diye
Ha gayret çok az kaldı cnm 70lere tebriklerGeçen hafta 80.5
Pazartesi 82 görmüştüm
Bu hafta 80.1
Fark 0.4
yok canım hiç ödem yapmadı birde evet tarifi yapan kişinin söylediği gibi tok tutuyorYoo çok güzel menün maşallah suyunda.
Mercimek bu haliyle ödem yaptı mu bilmiyorum yemek olarak yiyince şişiriyor ya merak ettim
evet evet onu bende sonradan farkettim kaçırmışım biraz susamı ama çok lezzetli geldi bana arada kesin yaparımAfiyet olsun canım güzel menü. Yalnız kekin susamı fazla. Susam yağlı ve kalorisi yüksek. Dengeli beslenmişsin. Doymak için akşam yanına salata ekleyebilirdin
Vayy süpersin cnm tebriklerHEPİNİZE HAYIRLI CUMALAR OLSUN
kızzzlllaaaarrrrr çok mutlu oldum
geçen hafta,. 86 ,. 90,.
bu hafta. 84 ,. 00
Yok adet oldum gece geceden başladı. Birkac kez yazdim ya buraya yine bulanii gorme falan olmuştu o anda tansiyonmu seker mi bisey oynuyo bence anlayamiyorum. Su cok iciyorum ama 3 gundur hep disari ciktik cok terledim cok su kaybettimSen dışarda az mı su içtin başın ağrıdı?
Hava esiyodu biraz çarpmıştır büyük ihtimallekimseden fayda gelsin diye bekleme çok ihtiyaç varsa sen bırak kimse düşünmüyo bazen anlayamıyo o halini.
3 kaşık bezelye az ikindi de hiç yemeyip akşamı daha dolu yeseydin daha iyi olurdu belki yine de kötü değil menün afiyet olsun
Güzel olmuş fulya afiyet olsun
Ah canim ya Allahim şifa versinGünaydın kızlar
Dünki yapılan testlerde sorun çıktı baska bi hastalık çıktılütfen dua edin babam için ameliyatı iptal oldu yoldayim hastaneye gidiyorum
Beni geçiyorsun demekGeçen hafta 80.5
Pazartesi 82 görmüştüm
Bu hafta 80.1
Fark 0.4
Günaydın canım bende seni tebrik ederim aynen vala yapıştıGunaydin kg veren herkesi tebrik ederim
Bende fark 500 gr. Başladı gene gr gr gitmeye. Yapıştı gitmiyo resmen bu 80ler
Allah şifa versin canımGünaydın kızlar
O kadar arti bizi yıldıramaz ben de aynı durumdayımHayırlı cumalar
Geçen hafta 99.7
Bu hafta 101.5
35 dk yürüyüş
Nazlı 7 ler görünmüş maşaAllah bu hafta full dikkatGeçen hafta 80.5
Pazartesi 82 görmüştüm
Bu hafta 80.1
Fark 0.4
Oo maşaAllah tebriklerHEPİNİZE HAYIRLI CUMALAR OLSUN
kızzzlllaaaarrrrr çok mutlu oldum
geçen hafta,. 86 ,. 90,.
bu hafta. 84 ,. 00
Gitsin de grama da razıyız canım gayet güzel 500 gr benceGunaydin kg veren herkesi tebrik ederim
Bende fark 500 gr. Başladı gene gr gr gitmeye. Yapıştı gitmiyo resmen bu 80ler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?