aynen. ama ben regl değilim. wc sıkıntı.sağolasın canım benimbiraz daha iyi ilaçlara devam hava da yapıyoruz 2 kez göğsü çok dolmuş .,beni sorarsan bu hafta regl oldum kilomda artıya geçtim sanırım tartıya çıkmak istemiyorum motivasyonun düşük
o saorun bendede var canım bana form kayısı bitki iyi geliyor önceki kadar sık içmiyorum ama arada içiyorum dene istersen canımaynen. ama ben regl değilim. wc sıkıntı.
BAYRAM HEDEFLERİ
(4 Haziran-16 temmuz) @lolaxx >>121.6----------->>113.6
Fit mutlu anne >> 81----------77
Pembe Lotus >>81.70---------78
@yst38 >>80.5--------->>75
Amine Busra >>82.5----------->>76
@hzlsel >>83.9------->>78.6
@Bonus
@Bulamiyorum
@asumanzeynep >>84---------->>79
60kiloyum >>87------->>80
@arzulu >>86.9---------->> 80
Natsume >>68.7---------->>65
Muthis oldu ya yusraya bile yedirdim. Çilek yemiyo ya. Eslemde yedievet biraz hareketlendirelim. ben bu aralar gündüz pek giremiyorum. yoğunum. ancak akşamları.
bu arada şu ev yapımı cocostarının tarifini alalım
İyi akşamlar kızlar bayram hedeflerimizi hatırlatayım dedimBAYRAM HEDEFLERİ
(4 Haziran-16 temmuz) @lolaxx >>121.6----------->>113.6
Fit mutlu anne >> 81----------77
Pembe Lotus >>81.70---------78
@yst38 >>80.5--------->>75
Amine Busra >>82.5----------->>76
@hzlsel >>83.9------->>78.6
@Bonus
@Bulamiyorum >>99----->>90
@asumanzeynep >>84---------->>79
60kiloyum >>87------->>80
@arzulu >>86.9---------->> 80
Natsume >>68.7---------->>65
Senin mesajını görmeden bende hatırlatayım demiştimBayram hedeflerini hatırlatayım dedim
Ahahah bende küçük bir şok geçirdimSenin mesajını görmeden bende hatırlatayım demiştim
Canim kalorisi yukseldiyse kg vermeye engel olur. Bende evde sekersiz tarifler denemistim bir hafta her gun yiyince kg veremedim tabiiGranolalar bana yaramadı, ne güzel şekersiz düşük karb besleniyordun. Onları yemeye başlayınca durdu kilo vermem.
bugünkü menüm
öğle
Ton balıklı salata
ara
2-3 mısır cipsi
1 kase çekirdek
akşam
1 küçük kutu ton balığı
1 lokma pide ekmeği
2-3 patates dilimi (fırınlanmış)
Bayram hedeflerini hatırlatayım dedim
benimdemodum düştü iyice
aslında sıkı çalışsam 80 olurum bayrama ama wc tıkadıBayram hedeflerini hatırlatayım dedim
başka markanın form çayı var onu içeceğim az sonra.o saorun bendede var canım bana form kayısı bitki iyi geliyor önceki kadar sık içmiyorum ama arada içiyorum dene istersen canım
Hastalik varken toparlamak zaman aliyor. Ama iyice koyverme kendini. İnsallah daha iyi olursunuzbenimde
Tartı degismiyor deyip yemeye verme kendini. Hamurisi makarna pilav yeme o zaman birden gidecek bak göraslında sıkı çalışsam 80 olurum bayrama ama wc tıkadı
aynen öyle vallaHastalik varken toparlamak zaman aliyor. Ama iyice koyverme kendini. İnsallah daha iyi olursunuz
Şehir hastanesinde ameliyat oldu dr biz görmedik pandemiden dolayı ameliyat oncesi annemle konuşmuşlar temizliycez o bölgeyi demişlercanım ameliyat nasıl geçti? baban şimdi nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?