Tabiki ben onlarla kendimi kiyaslamam. Hem hâla 20 kg fark var nerdeyse hemde ben epey hantalim daha. Oyle bir hedefim de yok zatenKuzum benim 30-40 bin yapan da doğru yapmıyor onu örnek alma kendine.
Mantıkla yapılan şeyler değil.
Sağlıklı da değil. Haluk saçaklı diyodu 2 saat durmadan yürümenin çok anlamı yok diye.
Şu an sen çok heveslisin hırs yapacak durumdasın o yüzden yarışma çok iyi fırsat bunu değerlendir iyi olmuş girmen.
Anneme derdim ki biz fakir miyiz neden supurgemiz fakirHalı yıkama makinesi soran kimdi ya bende arnica hydra var ıslak kuru boruları ayrı.
Uzun zaman olmuş alalı hala memnunum.
Tabiki bi fakir değil ama normal makinelerden daha iyi. Normalde tek boru var ıslak kuruha hangisine çevirirsen onu kullanıyosun.
Fakir eskiden fakirdi artık alman malı değil o eski kalitesi hiç yok.
Kendine özen gosterip tabak hazirlamadikca atiştırırken ne yedigini anlamiyosunBen dün ne yedim pek doğru değildi ama yazmam lazım diye yazıyorum.
Öğün yemek değil tıkıştırmak deliği kapatmak güdüsüyle yiyorum dün düzelteyim dedim olmadı.
Sabah 10 da
2 minik siyezli poğça
2 kaşık yulaflı yoğurtlu meyve karışımı
Öğlen 1 de
1 tabak makarna
Akşam 6 da
Patates kızartması pasta tabağında
Aralarda incir falan çay içerken
Hadi inşallah birden inersin dikkat edersenDüz 80
Geldim bakalım cumaya ne olur
Allah'ım şifa versin geçmiş olsunGünaydın kızlar
Babam bi saat önce ameliyata alındıinş iyi geçer sonraki süreç patoloji sonucunun iyi çıkması inş
Ramdevu bulamiyorum benRabbim şifa versin hayırlı sonuçlar olsun inşallah
Valla duygu durumumda çok iyi değil. Bı baktirayim bakalım kanlara
Ben ona hiç dikkat edemiyorum işte. Burnumdan nefes almam pekAmine Busra bölgesel yaparken buna dikkat et mutlaka nerde alıp vericektim diye unutuyosan hareket zorlaştığında nefes vericektim diye hatırla
Geçmiş olsun canım inşallah hayırlı haberler alırsınız bir an önceGünaydın kızlar
Babam bi saat önce ameliyata alındıinş iyi geçer sonraki süreç patoloji sonucunun iyi çıkması inş
Ben her ay bir mil arttırarak gittim canım aslında iki hafta önce 4 mile geçmem lazımdı ama gözümde çok büyüyünce bu haftaya kaldıEvet artik leslie 3e gecicem. Muhtemelen bende bir saatte bitiririm
Alistim bende zaten 3 mile gecmeyi düşünüyodumGeçmiş olsun canım inşallah hayırlı haberler alırsınız bir an önce
Ben her ay bir mil arttırarak gittim canım aslında iki hafta önce 4 mile geçmem lazımdı ama gözümde çok büyüyünce bu haftaya kaldısen de yaptığın mile iyice alışınca arttır
D vitamini hariç bakıyorlar bizim burdaYine çekmece de randevu yok. Taa basaksehire de sabah aç gidemem. Mecburen asmden aldim randevu. İnşallah çoğu şeye bakarda uğraşmak zorunda kalmam. Çünkü kan degerlerime baktirmadan aşı olmak istemiyorum
Herşeyime bak dicem artik ne cikarsa bahtimaD vitamini hariç bakıyorlar bizim burda
canım ameliyat nasıl geçti? baban şimdi nasıl?Günaydın kızlar
evet biraz hareketlendirelim. ben bu aralar gündüz pek giremiyorum. yoğunum. ancak akşamları.Yine dutluk oldu buralar. Bende ugramicam bu gidişle
Menüm
11.30
1.5 haslama yumurta,1 kk peynir, salatalik, nane-dereotu, azcik z.yag ve limonla karıştırıp yumurta salatasi yaptim
1 kupa nescafe, 2 3 zeytin
(Ekmek yok)
Ara 13.40
Turk kahvesi+ ev yapimi cocostar 2 tane
Ara - spor sonrasi
11 kiraz, kefir
Akşam yemeği
Tavuk sote, kepekli makarna,
Salata, dereotlu yoğurt
(Resimdeki ekmekten iki isirik alip biraktim)
Gün icinde 1 kupa kiraz sapı çayı.
Akşam boyunca elmali detoks suyumu içicem
sağolasın canım benimArzuluu canım nasılsın? eşin nasıl oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?