- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Güle güle kullan canımiyi akşamlar kızlar koşu bandım geldi bugün açtım güzelce yerini hazırlayıp yerleştirdim küçük bir ön hazırlık yaptım yarın sabah inşallah bismillah deyip başlarım bugün çok yoruldum iş güç ,. yarına artık inşallah
İyi gidiyorsunMenüm
9.30
Tavada yumurta(kizlarla ortak)
1 dilim ekmek
Nescafe
1 zeytin
3 kiraz
Ara- yarim muz 3 çilek uzerine sekersiz cikolata erittim
16.30
1 tabak sulu kofte patatesi azdı, kofte 5 taneydi(doyamadim)
Yarim dilim ekmek
Ayran
Parkta 18.30
3 4 findik badem karışık
3 kuru kayisi
1 isirik bisküvi, 1 minik tombi
Su kac lt bilmiyorum gelip gidip iciyorum.
Adimlarim ekte, başka spor yok.
Kötü olmuş yaa beklemek çok zorçok zor gecti bugün, saat 2 den 5e kadar çift bekledim parkta,
mecburen yerde oturdum kasıklarıma bi ağrı girdi hala cok ağrıyor,
ama yanımda fındık - salatalık ve elma aldım
onlar iyi geldiler bana
güle güle kullan canım.iyi akşamlar kızlar koşu bandım geldi bugün açtım güzelce yerini hazırlayıp yerleştirdim küçük bir ön hazırlık yaptım yarın sabah inşallah bismillah deyip başlarım bugün çok yoruldum iş güç ,. yarına artık inşallah
teşekkür ederim tatlımgüle güle kullan canım.
Ben cocuklardan dolayi binemiyorumkızlar evde eliptik bisikleti olup memnun olanlar, hangi model tavsiye edersiniz?
Dynamic tavsiye ederim canım manyetik olanlardan al ama mutlakakızlar evde eliptik bisikleti olup memnun olanlar, hangi model tavsiye edersiniz?
bakayım canım. hem marka kaliteli olsun hem de bana en faydalı olan olsun istiyorum.Dynamic tavsiye ederim canım manyetik olanlardan al ama mutlaka
evet indirimler var canım ama bana yarar olanı bulmak istiyorum. hem de tabi fiyatı uygun olsun istiyorum. model araştırıyorum. eliptikte pek model bilgim yok.
haklısın canım tabiki araştırmadan almamalı ben de ne zamandır bakıyordum araştırıyorum böyle hassas aletler aceleye gelmiyor bende burda sordum arkadaşlarımıza sağolsunlar bilgi paylaşımı çok işe yarıyorbakayım canım. hem marka kaliteli olsun hem de bana en faydalı olan olsun istiyorum.
evet indirimler var canım ama bana yarar olanı bulmak istiyorum. hem de tabi fiyatı uygun olsun istiyorum. model araştırıyorum. eliptikte pek model bilgim yok.
Güle güle kullan canımhaklısın canım tabiki araştırmadan almamalı ben de ne zamandır bakıyordum araştırıyorum böyle hassas aletler aceleye gelmiyor bende burda sordum arkadaşlarımıza sağolsunlar bilgi paylaşımı çok işe yarıyorhayırlısı olur inşallah canım
Oturduğun yer yeşilikse çeker derler yaaa üşütün mü acaba şimdi nasılsın ?çok zor gecti bugün, saat 2 den 5e kadar çift bekledim parkta,
mecburen yerde oturdum kasıklarıma bi ağrı girdi hala cok ağrıyor,
ama yanımda fındık - salatalık ve elma aldım
onlar iyi geldiler bana
Hayırlı olsun ablacım ben de birkaç sene önce bir tanıdıktan ödünç almıştım ama hiç kullanamamıştım pek sevmemiştim inşallah sen de işe yararhaklısın canım tabiki araştırmadan almamalı ben de ne zamandır bakıyordum araştırıyorum böyle hassas aletler aceleye gelmiyor bende burda sordum arkadaşlarımıza sağolsunlar bilgi paylaşımı çok işe yarıyorhayırlısı olur inşallah canım
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?Iciyorum canım aslinda evde antibiyotik vardı idrar yolu enfeksiyon için de etkiliymis sabah içtim bi tanefaydası olur bi kaç güne artık bi kaç gün icerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?