Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben yazdan taze vişne ve böğürtlen alıp derin dondurucuya atıyorum. daha hesaplı oluyor ve elimin altında oluyor.
kuru meyveleri nereden alıyorsun canım? hangi markanın?
şokta var onun aldım beğendim arada evin yakınında güzel bir kuruyemişçi var markasını bilmiyoeum açık Gr la alıyorum

of of lezzetlere bak missss

of of lezzetlere bak missss

Tostu da merak ediyorum ama hiç denemedim en kısa zamanda deneyeceğim
kaç gündür evdeyim. hiç hareket yok. ye iç oturdum
Ben de kv deyim aynı durumdayım sıcakta hareket etmek istemiyor insan zaten var olan kilomu korumaya çalışıyorum
bende iş yapmaktan yürüyüşümü yapamıyorum çok yoruluyorum akşam oluyor yemk hazıla topla perte çıkıyorum spor yalan oluyor
bu ara hepimiz öyleyiz sanırım ablacım hareket filan yok kilolarımızı korusak yeter

haklısın güzelim vallahi dedğin gibi birşey yapamıyoruz bari koruyabilsek

İnsan merhametlisine denk gelmeli

Sabah 7 den beri ayaktayım koca dana kesildi başından sonuna kadar kestim doğradım poşetledim bir Allah’ın kulu hamile bu kız demedi, üstüne kaynanam diyor etleri sen yukarıya taşız, eşinin ayağı Hassas yorulmasın

Ay canım ya kıyamam sana sıkmamaya çalış canını bebişi de kendini de üzme inşallah eşin o etleri yukarıya sana taşıtmamıştır ama hiç anlayamıyorum böyle kaynanaları sen de onun kızı sayılırsın ayıp ya bu kadar oğulcu olunmaz eşinle konuş bu durumu bence sana destek çıkmalı bu konuda

yardım edecek kimse yok muydu canım?

İyi geceler
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,salatalık,domates,biber,yeşillik,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal, çaylar.
İkindi: 1 sade soda,3 ince dilim karpuz
Akşam: 1/2 dilim ekmek, 1 yemek kaşığı kavurma,1 yemek kaşığı pilav,salata,biberli yoğurt
2 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar

yardım edecek kimse yok muydu canım?

4 erkek 2 gelin 1 kayınvalide
2 kaynım yarım yamalak yaptı
eşim ayağı rahatsız olduğu için sık sık mola verdi
1 kaynım 24 yaşında olmasına rağmen elini hiç bir şeye sürmedi
eltim yeni gelin ilk bayramıydı kayınvalidem o bilmez dedi, ona kavurma tek yaptırdı

etleri eve eşim taşıdı , bana zaten taşıttırmazdı da kaynananın tavrı çok rahatsız edici.

en son o kadar sinirlendim ki tavırlarından dedim farkında değilsiniz ama ben hamileyim
nolmuş, ben senin zamanında iken çok çalışıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…