şokta var onun aldım beğendim arada evin yakınında güzel bir kuruyemişçi var markasını bilmiyoeum açık Gr la alıyorumben yazdan taze vişne ve böğürtlen alıp derin dondurucuya atıyorum. daha hesaplı oluyor ve elimin altında oluyor.
kuru meyveleri nereden alıyorsun canım? hangi markanın?
of of lezzetlere bak missssevet güzele benziyor. bir de yulaf tost var. onu da tavsiye ederim.
2-3 yk yulaf ezmesi, 1 tk yoğurt, 1 yumurta, 1 çimdik kabartma tozu ve kekik, pulbiber vs. hepsini karıştırıp tost makinesinin arasında pişiriyoruz. ters çevirip arasına malzeme koyup bastırıyoruz. harika oluyor.
of of lezzetlere bak missssevet güzele benziyor. bir de yulaf tost var. onu da tavsiye ederim.
2-3 yk yulaf ezmesi, 1 tk yoğurt, 1 yumurta, 1 çimdik kabartma tozu ve kekik, pulbiber vs. hepsini karıştırıp tost makinesinin arasında pişiriyoruz. ters çevirip arasına malzeme koyup bastırıyoruz. harika oluyor.
bende iş yapmaktan yürüyüşümü yapamıyorum çok yoruluyorum akşam oluyor yemk hazıla topla perte çıkıyorum spor yalan oluyorkaç gündür evdeyim. hiç hareket yok. ye iç oturdum
Tostu da merak ediyorum ama hiç denemedim en kısa zamanda deneyeceğimevet güzele benziyor. bir de yulaf tost var. onu da tavsiye ederim.
Ben de kv deyim aynı durumdayım sıcakta hareket etmek istemiyor insan zaten var olan kilomu korumaya çalışıyorumkaç gündür evdeyim. hiç hareket yok. ye iç oturdum
bu ara hepimiz öyleyiz sanırım ablacım hareket filan yok kilolarımızı korusak yeterbende iş yapmaktan yürüyüşümü yapamıyorum çok yoruluyorum akşam oluyor yemk hazıla topla perte çıkıyorum spor yalan oluyor
haklısın güzelimTostu da merak ediyorum ama hiç denemedim en kısa zamanda deneyeceğim
Ben de kv deyim aynı durumdayım sıcakta hareket etmek istemiyor insan zaten var olan kilomu korumaya çalışıyorum
bu ara hepimiz öyleyiz sanırım ablacım hareket filan yok kilolarımızı korusak yeter
Ay canım ya kıyamam sana sıkmamaya çalış canını bebişi de kendini de üzme inşallah eşin o etleri yukarıya sana taşıtmamıştır ama hiç anlayamıyorum böyle kaynanaları sen de onun kızı sayılırsın ayıp ya bu kadar oğulcu olunmaz eşinle konuş bu durumu bence sana destek çıkmalı bu konudaİnsan merhametlisine denk gelmeli
Sabah 7 den beri ayaktayım koca dana kesildi başından sonuna kadar kestim doğradım poşetledim bir Allah’ın kulu hamile bu kız demedi, üstüne kaynanam diyor etleri sen yukarıya taşız, eşinin ayağı Hassas yorulmasın
yardım edecek kimse yok muydu canım?İnsan merhametlisine denk gelmeli
Sabah 7 den beri ayaktayım koca dana kesildi başından sonuna kadar kestim doğradım poşetledim bir Allah’ın kulu hamile bu kız demedi, üstüne kaynanam diyor etleri sen yukarıya taşız, eşinin ayağı Hassas yorulmasın
İkisini de oldum. Büyük ihtimalle bayramdan sonra geliyomGel aşı olalım senle ordan bi güç gelir belki
Gel bişeyler yapalım fenalardayım benİkisini de oldum. Büyük ihtimalle bayramdan sonra geliyom
Ay canım ya kıyamam sana sıkmamaya çalış canını bebişi de kendini de üzme inşallah eşin o etleri yukarıya sana taşıtmamıştır ama hiç anlayamıyorum böyle kaynanaları sen de onun kızı sayılırsın ayıp ya bu kadar oğulcu olunmaz eşinle konuş bu durumu bence sana destek çıkmalı bu konuda
yardım edecek kimse yok muydu canım?
Kayınvalidemihaaaaaaa bi de 95 kilo olduğumu eltime anlatıyordum
sen 150 kilo doğurursun diyor
Önce bir sağlık iste deseydinhaaaaaaa bi de 95 kilo olduğumu eltime anlatıyordum
sen 150 kilo doğurursun diyor
Kayınvalidemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?