Canı gönülden tebrik ederim. Sizin azminiz hepimizde olmasi gerekir. Hemde yaşa rağmen çok güzel kg kaybı olmuş. Siz ilk başladiginizda ben henuz baslayamamistim. Kendimce uzuluyordum ben niye yapamıyorum diye. Cok şükür bende ekimde basladim şuana kadar 34 kg verdimMerhaba kizlar.
Burası ilk göz ağrım diyet grubum.
Tam olarak ne zaman ve kaç kiloda geldim hatırlamıyorum.
Çok durgundu, kimseler yoktu ben de 4.takima gittim.
Diyete başlayalı 10 ay oldu ve ben 32.6 kg'a elveda dedim. 96.1 kg'dan 63.5 kg'a, 46 bedenden 38 bedene indim.Bir kaç kilom daha kaldı, bir aydır yaşadığım bir sakatlık sebebiyle kilo korumaya geçtim, zorunlu tatil gibi. İyileşince yine spor ve sağlıklı beslenmeyle kalan kilolarimdan da inşallah kurtulacagim.
Darısı isteyen herkese olsun.
Sağlıkla ve huzurla...
Tesekkur ederim, ben de sizi tebrik ediyorum. Kendimiz için yaptığımız en güzel şey...Canı gönülden tebrik ederim. Sizin azminiz hepimizde olmasi gerekir. Hemde yaşa rağmen çok güzel kg kaybı olmuş. Siz ilk başladiginizda ben henuz baslayamamistim. Kendimce uzuluyordum ben niye yapamıyorum diye. Cok şükür bende ekimde basladim şuana kadar 34 kg verdim
Olsun canim.çok güzel kg verdinGünaydın kızlar
Arefemiz mübarek olsun şimdiden hayırlı bayramlar
Yediklerime hala dikkat edemiyorum açıkçası ama bugün tartı az da olsa sevindirdi bayram hedefimden (77kg) çok uzağım tabiki
Cuma: 80.60
Pazartesi: 79.90
Fark: -700
Ben de bugün artıyla başladım 77.5 gördüm artı 400 ama regl oldum bugün herhalde ondan artı geldim diye düşünüyorum67,6 ile günaydın
+300gr
Bayram hedefi tutmasa bile kilon gayet iyi canım kendin de diyorsun dikkat etmiyorum diye ona rağmen gayet iyi ben de bu ara pek diyet modunda değilim 77 kiloyu korumaya çalışıyorum Eylül gibi tekrar başlayacağım inşallahGünaydın kızlar
Arefemiz mübarek olsun şimdiden hayırlı bayramlar
Yediklerime hala dikkat edemiyorum açıkçası ama bugün tartı az da olsa sevindirdi bayram hedefimden (77kg) çok uzağım tabiki
Cuma: 80.60
Pazartesi: 79.90
Fark: -700
Ayy ondandır ondan 400 artı yine iyi o dönemde ben bir kiloyu buluyorum artıdaBen de bugün artıyla başladım 77.5 gördüm artı 400 ama regl oldum bugün herhalde ondan artı geldim diye düşünüyorum
Bayram hedefi tutmasa bile kilon gayet iyi canım kendin de diyorsun dikkat etmiyorum diye ona rağmen gayet iyi ben de bu ara pek diyet modunda değilim 77 kiloyu korumaya çalışıyorum Eylül gibi tekrar başlayacağım inşallah
Ben de cuma yarışmasından mezun oldum on gün önce öyle olunca diyet filan kalmadı kafama göre takılıyorum ancak Eylül ayında tekrar o moda girebileceğim gibi duruyor inşallah kilomu koruyabilirimAyy ondandır ondan 400 artı yine iyi o dönemde ben bir kiloyu buluyorum artıda
Ben beslenmeyi azıcık bozdum şu sıralar bir ileri bir geri yerimde sayıyorum o yüzden.
Bayramı zararsız çıkartabiliriz inşallah
Teşekkürler, sizde cok iyi kg verdiniz devamida gelicek inşallahCanTorun Bravo,tebrik ediyorum.
Amine Busra siz de çok iyi gidiyorsunuz,8-9 ayda 34 kilo vermek süper.
İkinize de maşallah diyorum.
Hiç yoktan iyidir diyoruz tabiki en azından artı değilimOlsun canim.çok güzel kg verdin
Bende bayram sonrası artık bı rayına oturturum insAllahBayram hedefi tutmasa bile kilon gayet iyi canım kendin de diyorsun dikkat etmiyorum diye ona rağmen gayet iyi ben de bu ara pek diyet modunda değilim 77 kiloyu korumaya çalışıyorum Eylül gibi tekrar başlayacağım inşallah
Keyifle geçir tatilini eksiyle dön insAllahPazartesi tatile gideceğim en büyük korkum tatilde regl olmaktışükür bugün oldum ve yıllar sonra ilk defa 28 günlük döngüyle regl oldum zayıflamak canmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?