Canım hayırlı olsun, bugün baktım benimki de etap markaymış. Saç kurutma ve fön makinesi olarak kullanıyorum ben . Profesyonel bir makine . İnşallah sorun çıkmazvalla en son gittiğim 150 ydi aylık ama daha pahalı olanlarda var.. Ama sanırım bir süre daha gitmeyeceğim diyetisyene.. Motivasyonum sıfır şu aralar..
Akşam Etap 4030S aldım canım 330 liraya bakalım inşallah iyi gelir. Gelmesse de yapacak bişey yok. Çok araştırdıkça daha da kararsız kalıyorum sonra bi bakıyorum fiyatlar tavan yapmış
Evet canım hepsinigenelde deniyorum dönem dönem. Ama bu bir iki hafta anlamadığım baika birşey var vücudumda. Geçen ay kimuasal gebelik gecirdim ondan dolayı hormonel dengemmi bozuldu noldu. Haşimato tiroidim var tsh’ımmı arttı noldu bir onlara baktırıcam. Diyete devam ediyorum tabikide bunu çözene kadar birazleslie de müthiş yoruyor , tavsiye ederim yapmıyorsan, birde dukan birası bende işe yaradı , kaçamak illa ki oluyor, + gördüğümüzde oluyor, ama hepsi geçer gider, yaza bambaşka olaiblirsin, olabiliriz, sakın kaybetme enerjini :)
Anlamıyorumki akşam zil zurna aç yatıuorum sabah kalkıyorum karnım davul gibi şişDonemsel takilmalar artilar normal. Bak ben 20 gunde 6 kg alarak geldim
Canım hayırlı olsun, bugün baktım benimki de etap markaymış. Saç kurutma ve fön makinesi olarak kullanıyorum ben . Profesyonel bir makine . İnşallah sorun çıkmaz
Cok gecmis olsun .. ben de senelerrdir bekliyorum o guzel haberi. İnşallah isteyen herkese nasip olur hayirlisiyla :) hakkımızda hayırlısı hepimiz için inşallahEvet canım hepsinigenelde deniyorum dönem dönem. Ama bu bir iki hafta anlamadığım baika birşey var vücudumda. Geçen ay kimuasal gebelik gecirdim ondan dolayı hormonel dengemmi bozuldu noldu. Haşimato tiroidim var tsh’ımmı arttı noldu bir onlara baktırıcam. Diyete devam ediyorum tabikide bunu çözene kadar biraz
Benim degil ablamin vardi burda bahsettim mi bilmiyorim amaMutlu hafta sonları arkadaşlar
Geçen hafta 95.9
Bu hafta 96.5
Yedim arkadaşlar yalan yok. @Bonus önemli bi durum yok diyebilirim. Ufaklığın boğazı ağrıyordu sonra bana geçti. Yine aynı oğluş okulda gözüne darbe almış doktora götürdük ufak tefek çizilmeler varmış merhem ve damla verdi geçer dedi .
Mthn83 dönem dönem bende yaşıyorum bu duyguları yalnız değilsin. Çocuklar olmasa takarım sırt çantamı Evliya çelebi gibi dolaşırım dünyayı neyse bugün depresyona girebilirsin izin veriyorum yarın yine burdasın anlaştık
Minik Duduklu Tencere hoşgeldin ikizlerin mi vardı senin?
Hosbuldum :))Selamlar hoşgeldiniz
Aa sendemiCok gecmis olsun .. ben de senelerrdir bekliyorum o guzel haberi. İnşallah isteyen herkese nasip olur hayirlisiyla :) hakkımızda hayırlısı hepimiz için inşallah
Geçmiş olsunGünaydın hanımlar
Pozitif kisiligime covid eklemiş bulunmaktayım
aman yaaa çok geçmiş olsun kuzumGünaydın hanımlar
güle güle kullan canım. haklısın saç kurutma makinesi önemli. hele hele uzun saçlardaİnşallah canım sorunsuz kullanırız
Saçlarım uzun bende kuvvetli bişey olsun istiyodum kuaförlerdeki gibi çabucak kurutsunondan tercih ettik inşallah iyidir..
Siz yakinda gecirmemis miydiniz yaaGünaydın hanımlar
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Onlar iyi.aman yaaa çok geçmiş olsun kuzumhastaneden mi geldi? eşin ve çocuklar nasıl?
Aşılama baslamamisti daha 2020 Eylül'de geçirdim. 1 ay geçmemişti. Bakalım bu nasıl olacakSiz yakinda gecirmemis miydiniz yaaçok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?