Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın
Geçen hafta 81
Bu hafta 82.5
Yine döndüm aynı noktaya ay bitiyor ve ben hala 80 kiloyum
Cnm uzun süre aynı kilo aralığında kalınca çok zOr oluyor inmesi sıkma canını nasılsın öksürük var diyodun sanki biraz geçti mi
Mutlu hafta sonları arkadaşlar

Geçen hafta 96.5
Bu hafta 97.5

Biraz koşturmacalı bi haftaydı ayrıca dolunay var
Bu dolunaydan bıktık he

az önceki kahveden birşey anlamadım. Türk kahvesi yaptım beğenmedim. 2 yudumdan sonra döktüm. az Türk kahvesi ilave edip fincanda osmanlı kahvesi yaptım. onun da osmanlısını az koymuşum. tatsız geldi döktüm
neyse akşam üzeri filtre kahve içerim

Saol cnm
Bı icememissin ağiz tadıyla
Kahve demisken bı de ben yapayım bari yatak odasının temizliğini halledip

son dönemde sosyal medyada ve az önce sitede zayıflama sayfalarında dolaştım. menülere baktım. aşırı kiloluların bir kısmı çoğunlukla karbon ve yağlı çok çeşitli yemek yaparken, bir kısmı da yemek yapmayıp beslenme olayını sadece tost, makarna, pilav, patates, börek çörek, poğaça olayına bağlıyor. Allah aşkına başka yemek mi yok?

ben de çok hatalı beslendim. ama bol makarna, pilav, börek, çikolata yediğim dönemlerde ayy neden ben niye kilo veremedim demedim. Allah akıl vermiş. bak menüne gör.

insan bir de etrafındakilerin menüsüne bakar. menüsünde karboyu minimum düzeyde tüketenler kilo veriyor. bu bir gerçek!

bakıyorsun menü full hazır gıda. o da zaten unlu mamüller. ya da evde full karbo. sebze yok, salata yok, meyve yok ya da az var. peynir, zeytin, yumurta, et, yoğurt, balık, tavuk yok. baklagil yok. sen alma da kim alsın? gerçek besin yemiyorsun ki.

niye yazdım bunları. okuyunca dellendim herhalde hem size hem bana not olsun

22 Ocak 2022

sabah yok

öğlen 13.00
1 tutam kuruyemiş
sucuklu biberli omlet
2 kk peynir (tulum+kaşar)
1 tk tahin pekmez
domates, salatalık, köz k. biber
2 dilim ekmek

aralarda
1 Türk kahvesi fincanı kuruyemiş
1/2 portakal
1/2 dilim ekşimaya ekmek+ 1 kk peynir
1 tadelle

akşam 19.00
1 tavuk baget
4 yk bulgur pilavı
marul domates salatası

az sonra yeşil çay içerim.

yatana kadar 1,5 lt su

kötü huyum... bir türlü vazgeçemedim. evde varsa bitene kadar içim rahat değil. fıstıklı çikolata, tadelle falan almıştım. bugün en azından yemeyeyim dedim, olmadı. bitti ben de rahatladım şimdi ruhum özgürleşti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…