Dünden kalma kırmızı mercimek çorbası var. Yanına da ıspanaklı bulgur pilavı ve brokoli salatası(kendim için) yapacağım. Yoğurt da olacak sofrada.evet kızlarrr akşama menüde ne var? hadi yazalım. birbirimize fikir olur
aynen öyle canım ipin ucunu bırakmamak lazım. yoksa hemen geliyor kilolarDünden kalma kırmızı mercimek çorbası var. Yanına da ıspanaklı bulgur pilavı ve brokoli salatası(kendim için) yapacağım. Yoğurt da olacak sofrada.
Ben de bekarlığımda severdim dışardan yemeyi , fast food yemeyi, burgerler, dürümler vs
Birkaç yıl önce göreve atandım , kendime ait evim oldu. O günden beri evimde en az bir, iki çeşit yemek pişer. Atandıktan sonra da evlendim zaten. Şimdi de tencere yemekleriyle devam ediyoruz. Kırmızı et konusunda iki restaurant a güvenirim burda(denediklerim arasında) , onun dışında dışarı çıktığımızda ekmek arası yerine porsiyon şeklinde tavuk yerim.
Bu arada dün tartılamamıştım. Sabah aç karnına tartıldım 91,8 geldim.
+1,3 kg . Kesin net kararlı olmak lazım. Yoksa ipin ucu ciddi anlamda kaçıyor. Örnek:Ben
Evet yaş ilerliyor, Doğum kiloları, tabakta kalmasın kiloları vs derken bu hale geldik aslında. Dışarda yapılan yiyeceklerin yağları farklı, ne kullanıldı nasıl yapıldı bilmiyorsun . Bana çok güven vermiyor açıkçası. Biz sucuğumuzu kendimiz kasaba yaptırıyoruz. Çoğu yiyecek içecek organik ama yine de kiloluyuz. Benimki doğum kilosu, eşimin ki yeme kilosu. İkinci bebeği düşünüyoruz yaza doğru Allah nasip ederse.Ve benim biraz hafiflemem lazım.aynen öyle canım ipin ucunu bırakmamak lazım. yoksa hemen geliyor kilolarbak ben 2 haftadır dağıttım, hala toplucam diye uğraşıyorum. yoksa ben de çok severim ekmek arası döner, tavuk vs. beyaz ekmekle süper oluyor. fast food, dürüm.... ama yaşımız ilerliyor, metabolizma yavaşlıyor. nefsimize hakim olmamız gerekli. kilomuzdan rahatsız olmasak neyse ye gitsin. ama görüntümüzden rahatsızız. ama en önemlisi sağlık yönü. hareketlerimizi kısıtlıyor ve de metabolik hastalıklara yol açıyor
bizde de dünden kalan sebzeli bulgur pilavı var. bir de etli nohut yemeği yaptık. yanına da salata ya da ev turşusu düşünüyoruz.
Olsun sen kendin için yap. Boşver onu.Evet yaş ilerliyor, Doğum kiloları, tabakta kalmasın kiloları vs derken bu hale geldik aslında. Dışarda yapılan yiyeceklerin yağları farklı, ne kullanıldı nasıl yapıldı bilmiyorsun . Bana çok güven vermiyor açıkçası. Biz sucuğumuzu kendimiz kasaba yaptırıyoruz. Çoğu yiyecek içecek organik ama yine de kiloluyuz. Benimki doğum kilosu, eşimin ki yeme kilosu. İkinci bebeği düşünüyoruz yaza doğru Allah nasip ederse.Ve benim biraz hafiflemem lazım.
Diyetisyene bile gitmeyi düşünüyorum ama onların verdiği listeyi uygulayabilir miyim kendime güvenim yok.
20 li yaşlarda bir keresinde 77 olmuştum, hemen diyetisyene gitmiştimtekrar 75 altına düşmüştüm. Metabolizma da hızlıydı o zamanlar doğru söylüyorsun. Birinci dereceden obezim ben , şişman derecesine insem Süper olacak
Menün gayet güzel. Turşu çok ödem yapıyor canım fazla tüketmemek lazım ama nohutun yanında da güzel gidiyorSalata da her yemeğin yanına olmalı aslında. Yaşadığım yerde salata kültürü pek yok, eşim de sevmez ot yemeyi. Yaptığımda ben kendim yiyorum sadece. O da salata yapma diyor, yenmiyor diyor, kendi yemiyor ya yenmiyor sanıyor
Urfa canım , kebap ve ciğer diyarıOlsun sen kendin için yap. Boşver onu.
Doğuda mısınız canım? Ot kültürü olmayan iki yer doğu ve güneydoğu
Geçmiş olsun canım. kendine dikkat et havalar çok soğukBen yemek yapmadım hasta oluyor ya da olmuş gibiyim.
Mercimek çorbası içtim 2 kase 1 dilim yuvarlak ekmekten
Ben hiç diyetsel beslenmediğimden buraya gelmeye yüzüm olmuyor
olsun canım yine de gel. ben de kaç zaman diyet yapmadım ama sohbete geldim. hepimize moral oluyor.Ben hiç diyetsel beslenmediğimden buraya gelmeye yüzüm olmuyor
Annem yarın gidince başlayacaktım ama onun da iptal oldu gidişi
Sizi de olumsuz etkilemek istemem:) Aslında çok da emek vermiştim üzülüyorum tekrar alıyorum diyeolsun canım yine de gel. ben de kaç zaman diyet yapmadım ama sohbete geldim. hepimize moral oluyor.
canım protein eklemezsen doymazsın. gün içinde yediklerin hep karbonhidrat. insülin, kan şekerin gün içinde hep yüksektir.Merhabalar
Sabah yulaf lapası, 2 muz, çay
Öğle yarım ekmek arası süzme peynir, çay
Akşam 1 tabak karnabahar yemeği, yoğurt(kesinlikle doymadım)
Biraz önce canım çok tatlı istedi 2 muz yedim. Artı geldim bu sabah hem de çok fazla
yok canım olumsuz etkilenmeyiz. bak ben de menülerimi 2 haftadır bozdum ama yazıyorum. yazmayınca daha sağlıksız besleniyorum.Sizi de olumsuz etkilemek istemem:) Aslında çok da emek vermiştim üzülüyorum tekrar alıyorum diye
En son 83 tüm hedefim 72-70 bana tam oluyor:)yok canım olumsuz etkilenmeyiz. bak ben de menülerimi 2 haftadır bozdum ama yazıyorum. yazmayınca daha sağlıksız besleniyorum.
kaç kilosun şimdi ve ne kadar artın var?
10 kiloyu rahat verirsin. benim yolum daha uzun. senin boyun uzundu değil mi?En son 83 tüm hedefim 72-70 bana tam oluyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?