Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu mesaj çok hoşuma gitti ❤

Günaydın kızlar bu saate kadar hiçbirsey yemedim. Bugün okulda yemek var orada yiyeceğim için Kah yapmayarak dengelemek istedim. Dün akşam da arkadaşön doğumgünüydü akşam yiyeceğim için Kah hafif yaptm. Bu haftayı kilo almadan kapatsam da yeterli benim için.

Dünkü menü Kah
kabak yoğurt sütlü yulaf
Akşam küçük bir kase makarna
1 tabak etli bulgur pilavı cacık
Çayla küçük bir d yaş pasta 1.5 poaca

Tunaydın
Dün arkadaşa gittim. Geç vakitte ısrarla yedirdi birşeyler. Ama sabah yorgun kalktım. Galiba vücut aksamkilerle cebellesti. Şimdi uzun bı koridor var. Turluyorum. Bacaklarımı sallayarak. 3 haftadır oturarak çalışıyorum. Şişkinliği hissediyorum

İyi akşamlar menümü yazayım

Sabah 2 dilim ekşi mayalı tam buğday ekmeği,2 parmak kadar beyaz peynir, çok az zeytin ezmesi, çay
Öğle 9 çorba kaşığı karabuğday lapası,muz,1 tatlı kaşığı bal
Akşam 9 çorba kaşığı karabuğday lapası, 3 kaşık yoğurt,1 salatalık

Saat 2 ye kadar hiç bişey yemediğini göze alırsak öğlen az yiyerek bırakmışsın çok iyi

bende fren tutmayabilirdi

Bende liste yazamadım ilk haftam ve tam düzen oturtamadım. birde daha sürdürülebilir bir beslenme ile gitmek istiyorum. tatlı krizim geldimi çukulata yiyorum yaz meyvelerinide severim geçen hafta bol kuruyemişli, meyveli, dondurmalı çukulatalı geçti

bende 105le başladım bonus biliyorsun :) 5 ayda 87 gördüm çok şükür kiii ben yani günde 10 sat bilgisayar başında sıfır hareket boğaz desen maşallah geçmeyen yoktu :) biraz istek ve azim lazım, sende de o mevcut. buradaki tüm kadınlarda mevcut, olmasa böyle grupların önünden geçmeyiz

Harika

Çok iyiii

Günaydın

Bu sabah tartıldım

Geçen pazartesi, 113
Bu sabah, 111,6
Fark, 1.4

Perşembeleri seviyorum
Perşembeler güzeldir. Yeni başlangıçlar için daha bii uğurlu ve şanslı gelir
Selamlar müthiş
Jüpiter günü di mi
Hangi gün/ler daha enerjiksen o en uğurlu günün olsun

Selam canım
Tabi ki devam gelecek zaten kilo avantajınız var öyle düşün ideal kiloya yaklaştıkça zor oluyor
Etiketine çok sevindim teşekkür ederim
Ben regl oldum cumadan cumaya <+500 gr olursa sonra rahatım kuzum
Bugünkü menüm de fena diil yazarım isterseniz bi doydum diyim de akşam haha

afiyet olsun. karabuğday lapasının içinde sadece su ve tuz mu var? başka birşey ekliyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…