Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım. Bayrama kadar bile dikkat etsek biraz rahatlarız. Ben de dün sabah bir saat yürüdüm. Sonra bir iki komşumu çaya çağırmıştım.ikramlar vs derken baya yoruldum. Akşam da markete gitmem gerekti. Ayağım da ağrıyordu arabayı almak da aklıma geldi ama 10 dk mesafe yürürüm dedim.13600 adım ölçmüş telefonm ama çok daha fazlasını yürüdüm. Sürekli telefon ben de değil. Ay gece de sol bacağım çok ağrıdı. Sanki içerdwn bir damar kopmuş gibi. O kadar kızdım ki kendime. Yani bu kadar zorladım. 50 60 kg değilim ki o kadar yürüyeyim. Bu ağırlıkla fazla geldi. Bir de yaklaşık 10 gündür yürüyorum bacaklarım baya sıkılaştı biraz da inceldi sanki. Daha önce aylarca yürüdüm bu kadar fark etmemişti. Şimdi sauna taytımı giyiyorum öncesinde de selülit kremi sürüyorum sanırım onun farkı. Tavsiye ediyorum ama abartmadan yürümek lazım

Şeker her hastalığın başı, cok dikkat etmen lazim

Keşke sadece çikolata yesem. Neler neler yiyorum

Günaydın kızlar.
Kızlar buzdolabım bozuldu.
Gidip yenisini aldık. 19 bin TL. Bide kurban. Ben bu ayda zayiflamazsam hiç zayiflamam
Fiyatlar gerçekten çok artmış. Geçmiş olsun.
Daha iyi olucam inşallah fulyacim. Hem iş hem ev. Kilo vermeyi de basarirsak inşallah daha huzurlu ve sağlıklı oluruz
Neden bu kiloları koruyamayıp hemen üstüne ekliyoruz hiç anlamıyorum bu kadar zor olmak zorunda mı
Ahh o kilolulari korumak o kadar zor ki. 70lere düşüp tekrar 110lara çıktım malesef
İradesizis resmen ya yani en azından ben öyleyim.
Covid oldun sanırım. Geçmiş olsun Allah şifa versin.
Yürümek önemli canım maşallah düzene oturtmussun
Kilo verme donemim daha iyiydi korumak daha zormuş herkesin dedigi gibi
Busracim inşaallah çok kilo almamissindir. Resimlerini her gördüğümde hep maşallah çekiyorum sana.

Bıraktım şu an itibariyle ekmeği yemiycem daha ölçüm yapıcam bir hafta bakim nasıl
iyi hatırlattın ben de mezurayı bulayımda bi ölçeyim kendimi
Bulamiyorum eski şişmanlardan birini gördüm sanki hasbüş hoşgeldin görmemişim ben mesajını
eeee kim kaldı eski şişmanlardan bir elin parmağı kadar yokuzdur. neden biz böyle kaldık acaba
hoşbuldum cnm.
artık bitirelim şu iş ya.
bizimde ağustosun 14ünde düğün var abim evleniyor (3. kez ) eski kıyafetlere sığmayı geçtim son aldığım kıyafetlere girebilirsem iyi

bir ara bi mail görmüştüm onu aradım buldum.

"Merhaba,
PRO üyelikleriniz geçici olarak iptal edilmiştir. Bize bilgi vermeniz durumunda yeniden aktif edilecektir. Geçici sorun için özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.

Şifrenizi hatırlamıyorsanız Whatsapp uzerinden bizimle iletisime gecip güncelleyebilirsiniz."

şeklinde. oraya yazdım bakalım ne diyecekler. Şu an tek tikte daha çift tik olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…