Günaydın geçmiş olsunGünaydın ❤
Eki Görüntüle 3092359
Yine baş ağrısıyla uğraştım akşam bi an aklıma geldi şekerimi ölçmek yüksek çıktı.
Sabah uyanınca da açlık ölçtüm oda yüksek.
Daha fazla hasta olmak istemiyorum.
Kahvaltıda yiyeceğim esmer ekmeğin dışında hatta oda dahil her türlü karbonhidratı kesiyorum başka türlü olmayacak.
Amine Busra
@60kiloyum
@74FRIDA
bengisu022
nisan34
@Mthn83
LenaG
@paranerde
Cookiie
@19Temmuzda69um
@Leyal_
@misafir1001
@Fit mutlu anne
Geçmiş olsun canım. Bayrama kadar bile dikkat etsek biraz rahatlarız. Ben de dün sabah bir saat yürüdüm. Sonra bir iki komşumu çaya çağırmıştım.ikramlar vs derken baya yoruldum. Akşam da markete gitmem gerekti. Ayağım da ağrıyordu arabayı almak da aklıma geldi ama 10 dk mesafe yürürüm dedim.13600 adım ölçmüş telefonm ama çok daha fazlasını yürüdüm. Sürekli telefon ben de değil. Ay gece de sol bacağım çok ağrıdı. Sanki içerdwn bir damar kopmuş gibi. O kadar kızdım ki kendime. Yani bu kadar zorladım. 50 60 kg değilim ki o kadar yürüyeyim. Bu ağırlıkla fazla geldi. Bir de yaklaşık 10 gündür yürüyorum bacaklarım baya sıkılaştı biraz da inceldi sanki. Daha önce aylarca yürüdüm bu kadar fark etmemişti. Şimdi sauna taytımı giyiyorum öncesinde de selülit kremi sürüyorum sanırım onun farkı. Tavsiye ediyorum ama abartmadan yürümek lazımGünaydın ❤
Eki Görüntüle 3092359
Yine baş ağrısıyla uğraştım akşam bi an aklıma geldi şekerimi ölçmek yüksek çıktı.
Kahvaltıda yiyeceğim esmer ekmeğin dışında hatta oda dahil her türlü karbonhidratı kesiyorum başka türlü olmayacak.
Amine Busra
@60kiloyum
@74FRIDA
bengisu022
nisan34
@Mthn83
LenaG
@paranerde
Cookiie
@19Temmuzda69um
@Leyal_
@misafir1001
@Fit mutlu anne
Yumurta salatası yanında süzme peynir düşünüyorum. Nasılsa tadını almıyorum yumurta yiyebilirimNe yiyeceğiz kahvaltıya?
Daya gitsin bende sarımsak çayı içmiştim hazır tadı almıyorum diyeYumurta salatası yanında süzme peynir düşünüyorum. Nasılsa tadını almıyorum yumurta yiyebilirim
Şeker her hastalığın başı, cok dikkat etmen lazimGünaydın ❤
Eki Görüntüle 3092359
Amine Busra
@60kiloyum
@74FRIDA
bengisu022
nisan34
@Mthn83
LenaG
@paranerde
Cookiie
@19Temmuzda69um
@Leyal_
@misafir1001
@Fit mutlu anne
Kilo verme donemim daha iyiydi korumak daha zormuş herkesin dedigi gibiÇok zor zaten kilo verme süreci. Sorun sende değil. Sıkma kendini
Keşke sadece çikolata yesem. Neler neler yiyorumaman büşra çok dikkat et. ben de çok aldım bak 90 lara çıktım pazartesi. yarın kaç çıkarım bilmiyorum. hadi gel başlayalım. yoksa deli gibi çikolata yiyorum.
hoşgeldin hasibecim. nasılsın? hadi başlangıç yapalım hep beraber. ben de en dibi gördüm. şimdi çıkmaya çalışacağm. kıyafetler olmuyor.
Fiyatlar gerçekten çok artmış. Geçmiş olsun.Kızlar buzdolabım bozuldu.
Gidip yenisini aldık. 19 bin TL. Bide kurban. Ben bu ayda zayiflamazsam hiç zayiflamam
Daha iyi olucam inşallah fulyacim. Hem iş hem ev. Kilo vermeyi de basarirsak inşallah daha huzurlu ve sağlıklı oluruzaman büşra çok dikkat et. ben de çok aldım bak 90 lara çıktım pazartesi. yarın kaç çıkarım bilmiyorum. hadi gel başlayalım. yoksa deli gibi çikolata yiyorum.
hoşgeldin hasibecim. nasılsın? hadi başlangıç yapalım hep beraber. ben de en dibi gördüm. şimdi çıkmaya çalışacağm. kıyafetler olmuyor.
Ahh o kilolulari korumak o kadar zor ki. 70lere düşüp tekrar 110lara çıktım malesefNeden bu kiloları koruyamayıp hemen üstüne ekliyoruz hiç anlamıyorum bu kadar zor olmak zorunda mı
İradesizis resmen ya yani en azından ben öyleyim.boğazımıza sahip çıkamıyoruz ondandeli gibi çikolata yedim aldım kiloları ömrümüzde hiç yememişcesine yiyoruz. pis boğazlık başka birşey değil. millet zayıflıyor koruyor. biz illa geri alıyoruz
Covid oldun sanırım. Geçmiş olsun Allah şifa versin.İyi akşamlar hanımlar
Menüm dünkünün aynısı. Tat ve koku alamıyorum halen ve baya nezleyim bir türlü düzelemedim. Ağzımın içinde acı bir tat var o yüzden yağ ve bala yüklendim galiba bu hafta ve tabii ki iyi gelsin diye içtiğim tüm bitki çaylarına da bal ekliyorum.
Bu hafta da pek kilo gitmeyecek galiba. Olsun illaki düzeleceğim o zaman hızla devam edeceğim.
Yürümek önemli canım maşallah düzene oturtmussunGeçmiş olsun canım. Bayrama kadar bile dikkat etsek biraz rahatlarız. Ben de dün sabah bir saat yürüdüm. Sonra bir iki komşumu çaya çağırmıştım.ikramlar vs derken baya yoruldum. Akşam da markete gitmem gerekti. Ayağım da ağrıyordu arabayı almak da aklıma geldi ama 10 dk mesafe yürürüm dedim.13600 adım ölçmüş telefonm ama çok daha fazlasını yürüdüm. Sürekli telefon ben de değil. Ay gece de sol bacağım çok ağrıdı. Sanki içerdwn bir damar kopmuş gibi. O kadar kızdım ki kendime. Yani bu kadar zorladım. 50 60 kg değilim ki o kadar yürüyeyim. Bu ağırlıkla fazla geldi. Bir de yaklaşık 10 gündür yürüyorum bacaklarım baya sıkılaştı biraz da inceldi sanki. Daha önce aylarca yürüdüm bu kadar fark etmemişti. Şimdi sauna taytımı giyiyorum öncesinde de selülit kremi sürüyorum sanırım onun farkı. Tavsiye ediyorum ama abartmadan yürümek lazım
Busracim inşaallah çok kilo almamissindir. Resimlerini her gördüğümde hep maşallah çekiyorum sana.Kilo verme donemim daha iyiydi korumak daha zormuş herkesin dedigi gibi
Bıraktım şu an itibariyle ekmeği yemiycem daha ölçüm yapıcam bir hafta bakim nasılŞeker her hastalığın başı, cok dikkat etmen lazim
iyi hatırlattın ben de mezurayı bulayımda bi ölçeyim kendimiBıraktım şu an itibariyle ekmeği yemiycem daha ölçüm yapıcam bir hafta bakim nasıl
eeee kim kaldı eski şişmanlardan bir elin parmağı kadar yokuzdur. neden biz böyle kaldık acabaBulamiyorum eski şişmanlardan birini gördüm sanki hasbüş hoşgeldin görmemişim ben mesajını
proydum cnm ne oldu acaba uzun süre girmeyince vs düştü mü acabaBulamiyorum kız sen pro değil miydin?
Sor bakalım biproydum cnm ne oldu acaba uzun süre girmeyince vs düştü mü acaba
bir ara bi mail görmüştüm onu aradım buldum.Sor bakalım bi
düzelttiler şimdiSor bakalım bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?