Sağol canımGüle güle kullan canım. Çok pahalı gerçekten
Kuzum dikkat et. Şeker diyince bı duracaksın. Sinir hücrelerini bozuyor. Sonrası zaten perişanGünaydın ❤
Eki Görüntüle 3092359
Yine baş ağrısıyla uğraştım akşam bi an aklıma geldi şekerimi ölçmek yüksek çıktı.
Sabah uyanınca da açlık ölçtüm oda yüksek.
Daha fazla hasta olmak istemiyorum.
Kahvaltıda yiyeceğim esmer ekmeğin dışında hatta oda dahil her türlü karbonhidratı kesiyorum başka türlü olmayacak.
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
bengisu022
nisan34
Mthn83
LenaG
mesirmacunu
Cookiie
@19Temmuzda69um
H Himal_
misafir1001
Fit mutlu anne
Sağol canımGünaydın kızlar.
Fiyatlar gerçekten çok artmış. Geçmiş olsun.
Daha iyi olucam inşallah fulyacim. Hem iş hem ev. Kilo vermeyi de basarirsak inşallah daha huzurlu ve sağlıklı oluruz
Ahh o kilolulari korumak o kadar zor ki. 70lere düşüp tekrar 110lara çıktım malesef
İradesizis resmen ya yani en azından ben öyleyim.
Covid oldun sanırım. Geçmiş olsun Allah şifa versin.
Yürümek önemli canım maşallah düzene oturtmussun
Busracim inşaallah çok kilo almamissindir. Resimlerini her gördüğümde hep maşallah çekiyorum sana.
Evet cnm apa yapmıştım malesef aldım geri.Hayırlı cumalar arkadaşlar
Her gün yeşil çay içmeyi oturttum galibayürüyüşe dün çıkamadım bugün çıkıcam inş.
Bulamiyorum nedir bu abilerden çektiğimiz bu son olsun inş sende apa yapmıştın değil mi irade olmayınca gerisin geri geliyo kilolar
75 76 gibiyim şuan. Gobegim kocamanGünaydın kızlar.
Fiyatlar gerçekten çok artmış. Geçmiş olsun.
Daha iyi olucam inşallah fulyacim. Hem iş hem ev. Kilo vermeyi de basarirsak inşallah daha huzurlu ve sağlıklı oluruz
Ahh o kilolulari korumak o kadar zor ki. 70lere düşüp tekrar 110lara çıktım malesef
İradesizis resmen ya yani en azından ben öyleyim.
Covid oldun sanırım. Geçmiş olsun Allah şifa versin.
Yürümek önemli canım maşallah düzene oturtmussun
Busracim inşaallah çok kilo almamissindir. Resimlerini her gördüğümde hep maşallah çekiyorum sana.
aman büşram ibre 80e doğru dönmüş sonun benim gibi olmasın beni gör ibret al ayağını denk tut75 76 gibiyim şuan. Gobegim kocaman
aradaki çikolata olmasaymış süper olurmuş.1 Temmuz 2022
sabah 12.00
1 yumurta
peynir
6-7 zeytin
1 ceviz
domates, kapya biber, salatalık
1/2 simit
ara
1 hurma
1 çikolatalı gofret
akşam 19.00
fırında antep kebabı (köfte+patlıcan+biber+domates)
yoğurtlu doğal semiz
2 dilim ekmek
ara 20.00
küçük kase tarçınlı kavun
1/2 bardak yağsız sütlü espresso
yatana kadar 2 lt ye yakın su
12.000 adım
evet o ekstra olduaman büşram ibre 80e doğru dönmüş sonun benim gibi olmasın beni gör ibret al ayağını denk tut3-5 kilodan bir şey olmaz nasıl olsa veririm diye diye ipin ucu kaçıyor sonra 114 kilo oluyorsun
aradaki çikolata olmasaymış süper olurmuş.
İnşallah tekrar verirsin hasibe yürekten isterim burdaki herkesin kg vermesini. Bende ayağımı denk alma vaktim geldi. Yoksa ayni yolda tekrar yuruyememaman büşram ibre 80e doğru dönmüş sonun benim gibi olmasın beni gör ibret al ayağını denk tut3-5 kilodan bir şey olmaz nasıl olsa veririm diye diye ipin ucu kaçıyor sonra 114 kilo oluyorsun
aradaki çikolata olmasaymış süper olurmuş.
afiyet olsun cnm güzel menüMerhabalar
Sabah 2 dilim t.b.ekmeği,2 haşlanmış yumurta ve 1 küp süzme peynir, çay
Öğle sütlü filtre kahve
Akşam 1 tabak sebzeli bulgur pilavı,3 kaşık yoğurt
Günaydin aa tartilmayi unutacaktimGünaydın 83.9
Günaydin mutly hafta sonlari. Nasil oldun?Günaydın ❤
Mutlu haftasonları
Eki Görüntüle 3092926
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
bengisu022
nisan34
Mthn83
LenaG
mesirmacunu
Cookiie
@19Temmuzda69um
H Himal_
misafir1001
Fit mutlu anne
Bulamiyorum
Seni çok iyi anlıyoruz bonusum. Hadi hayırlı olsun yeni başlangıcın. Ben inanıyorum sana.Baş ağrısından çok sıkıntım var şekerim yüksek malesef.
Bugün bi alışverişe çıkıcam bazı şeyleri tamamen kestim evde bana uygun şeyler lazım.
Ben burdan dönücem kilo vericem inşallah bu yüksek şekeri düşürücem ilaç kullanmadan.
Çok yorgunum yılların yorgunluğu var üstümde.
Yılgınım, kırgınım, kızgınım kendime ve kilo almama sebep olan her şeye, herkese.
Bunlara rağmen bunun düzeleceğine olan inancımı asla kaybetmiycem.
Sizde beni yalnız bırakmayın birlikte dönelim inşallah bu olduğumuz yerden.
Aynıyım açlık tokluk ölçüyorum ve yüksekken ciddi başım ağrıyor uyuşukluğu hiç geçmiyor zatenGünaydin mutly hafta sonlari. Nasil oldun?
Seni çok iyi anlıyoruz bonusum. Hadi hayırlı olsun yeni başlangıcın. Ben inanıyorum sana.
Hep beraber vereceğiz bu kiloları sen yeter ki inancını kaybetme.Baş ağrısından çok sıkıntım var şekerim yüksek malesef.
Bugün bi alışverişe çıkıcam bazı şeyleri tamamen kestim evde bana uygun şeyler lazım.
Ben burdan dönücem kilo vericem inşallah bu yüksek şekeri düşürücem ilaç kullanmadan.
Çok yorgunum yılların yorgunluğu var üstümde.
Yılgınım, kırgınım, kızgınım kendime ve kilo almama sebep olan her şeye, herkese.
Bunlara rağmen bunun düzeleceğine olan inancımı asla kaybetmiycem.
Sizde beni yalnız bırakmayın birlikte dönelim inşallah bu olduğumuz yerden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?