Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mutlu hafta sonları arkadaşlar

Geçen hafta tartılmamıştım ondan önceki hafta 98 li bişiler hatırlıyorum.
Bu hafta 96.6

LenaG seni takip ediyorum iyi gidiyorsun hastasın bu haftan böyle geçsin dert etme

Bonus benide birkaç ayda bir tansiyon yokluyo Allah sonumuzu hayır etsin ama ben sana inanıyorum başarıcaksın

Bulamiyorum bende apayla 70lere kadar düşmüştüm eski yeme düzenine dönünce daha fazlasını geri aldım

Sende istedin mi yapıyosun nisan hazır tatildeyken yaparsın inşallah tansiyonda ayrı bi sorun

Slm kızlar
Ben Çarşamba günü 114.3 ile baladim
Bu sabah 113.1 çıktım
Tabi ilk etapta odemler gidiyor. Aslında dün 200gr daha eksiktim ama gece kaçamak yaptım

Bu arada bana kızmayın ama ben Herbalife kullanmaya başladım. İlk etapta onunla kilo verip sonra kendi duzenime gecicem. Çünkü öğün saatlerimi vs düzenlemeye midemi kucultmeye ihtiyacım var. O kadar para veriyim mecbur tutacan boğazını diyorum kendime.

Anca beraber kanca beraber cnm. İnşallah bu sefer hep beraber başarırız ve kilomuzu koruruz.
Demekki apalarin sonu böyle oluyor

Geçenlerde bir tanıdığı gördüm kadın nerdeyse benim iki katim gibi duruyordu baya zayıflamış. Aaaa dedim maşallah iyi zayıflamışsin. Mide ameliyatı oldum dedi. Korkuyorum ben ameliyattan ya mecbur kalmadıkça keyfi yere anestezi almak istemem. Doğumları bile normal yaptım. Sezeryan Olcan mecbur çocuğun hayatı veya senin hayatın tehlikede deselerdi anca o zaman olurdum.

Bugünkü menüm
Sabah birşey hazırlamaya halim yoktu 2 peynirli kır pidesi, çay
Öğle meyve salatası
Akşam dünkü sebzeli bulgur pilavı 3 kaşık yoğurt

Ya omad yapmak istiyorum ama sabah öğle akşam içmem gereken ilaçlar var aç karnına midemi bulandırıyorlar. Nasıl yapacağım bilmiyorum

Omad sürdürülebilir bir diyet değil ama aralıklo oruç gibi hem bunun için daha zamanın var canım bi 20 kiloyu devirelim inşallah

Cumartesi menüsü

11:30
2,5 peynirli yumurta
Domates salatalık
2 kk beyaz peynir

16:30
5 tane altınbaşak
1 kk beyaz peynir
2 fincan hibisküs

19:00
2 kepçe mercimek çorbası
Dolu tabak kabak yemeği az patatesli
1 y.k pilav ( tadına tuzuna bakarken)
1 dolu kaşık yoğurt

Su 2 litre
Spor sabah yürüdüm yarım saat

Omad sürdürülebilir bir diyet değil ama aralıklo oruç gibi hem bunun için daha zamanın var canım bi 20 kiloyu devirelim inşallah
Yav bi hatun vardı bir diyet uygulamasında 140 kiloyla direk omada başladı 1 senede 80 kilo verdi ona özendim.

Günaydın kızlar iyi pazarlar.
2 haftadır izindeydim yarın iş başı
Ben de gece uyuyamadım. Sabah 6da yattım 4ten sonra mutfak temizledim uyku tutmayınca ocağı çektim aspiratör duvarlar yerler Ocak oraları temizledim. Akşam yemeğinden sonra ağzıma bir şey atmadım kaçamak yapmadim. Düne göre +1.4 çıktım. Uykusuzluk direkt ödem olarak geri dönüyor

Şekerlerin kaç çıkıyor cnm Büşra da sormuş

Kac cikiyor aclik tokluk

Açlık dün 150 bugün 133 çıktı.
Tokluk bi gün 2 saat yüksek 1 gün 3 saat yüksek.

Eklentiler

• Screenshot_20220703-152146_Samsung Notes.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…