Mutlu hafta sonları arkadaşlar
Geçen hafta tartılmamıştım ondan önceki hafta 98 li bişiler hatırlıyorum.
Bu hafta 96.6
LenaG seni takip ediyorum iyi gidiyorsun hastasın bu haftan böyle geçsin dert etme
Bonus benide birkaç ayda bir tansiyon yokluyo Allah sonumuzu hayır etsin ama ben sana inanıyorum başarıcaksın
Bulamiyorum bende apayla 70lere kadar düşmüştüm eski yeme düzenine dönünce daha fazlasını geri aldım
Anca beraber kanca beraber cnm. İnşallah bu sefer hep beraber başarırız ve kilomuzu koruruz.Baş ağrısından çok sıkıntım var şekerim yüksek malesef.
Bugün bi alışverişe çıkıcam bazı şeyleri tamamen kestim evde bana uygun şeyler lazım.
Ben burdan dönücem kilo vericem inşallah bu yüksek şekeri düşürücem ilaç kullanmadan.
Çok yorgunum yılların yorgunluğu var üstümde.
Yılgınım, kırgınım, kızgınım kendime ve kilo almama sebep olan her şeye, herkese.
Bunlara rağmen bunun düzeleceğine olan inancımı asla kaybetmiycem.
Sizde beni yalnız bırakmayın birlikte dönelim inşallah bu olduğumuz yerden.
Demekki apalarin sonu böyle oluyorMutlu hafta sonları arkadaşlar
Geçen hafta tartılmamıştım ondan önceki hafta 98 li bişiler hatırlıyorum.
Bu hafta 96.6
LenaG seni takip ediyorum iyi gidiyorsun hastasın bu haftan böyle geçsin dert etme
Bonus benide birkaç ayda bir tansiyon yokluyo Allah sonumuzu hayır etsin ama ben sana inanıyorum başarıcaksın
Bulamiyorum bende apayla 70lere kadar düşmüştüm eski yeme düzenine dönünce daha fazlasını geri aldım
Omad sürdürülebilir bir diyet değil ama aralıklo oruç gibi hem bunun için daha zamanın var canım bi 20 kiloyu devirelim inşallahBugünkü menüm
Sabah birşey hazırlamaya halim yoktu 2 peynirli kır pidesi, çay
Öğle meyve salatası
Akşam dünkü sebzeli bulgur pilavı 3 kaşık yoğurt
Ya omad yapmak istiyorum ama sabah öğle akşam içmem gereken ilaçlar var aç karnına midemi bulandırıyorlar. Nasıl yapacağım bilmiyorum
Yav bi hatun vardı bir diyet uygulamasında 140 kiloyla direk omada başladı 1 senede 80 kilo verdi ona özendim.Omad sürdürülebilir bir diyet değil ama aralıklo oruç gibi hem bunun için daha zamanın var canım bi 20 kiloyu devirelim inşallah
Kac cikiyor aclik toklukİyi akşamlar ❤
Ölçümlere devam ediyorum hiç güzel çıkmıyor bakalım sonu hayır olsun inşallah.
Ben de gece uyuyamadım. Sabah 6da yattım 4ten sonra mutfak temizledim uyku tutmayınca ocağı çektim aspiratör duvarlar yerler Ocak oraları temizledim. Akşam yemeğinden sonra ağzıma bir şey atmadım kaçamak yapmadim. Düne göre +1.4 çıktım. Uykusuzluk direkt ödem olarak geri dönüyorGece uyuyamadım başımın ağrısından sonu iyi olur inşallah.
Sıkıntılarım bana 1 adım geri gitme bocalama lüksün yok diyor. Bocalamıycam inşallah moralsizde olmıycam.
Ben yedim ben dikkat edemedim yine ben toparlayıp düzene sokucam inşallah
Kac cikiyor aclik tokluk
Günaydın kızlar iyi pazarlar.
2 haftadır izindeydim yarın iş başı
Ben de gece uyuyamadım. Sabah 6da yattım 4ten sonra mutfak temizledim uyku tutmayınca ocağı çektim aspiratör duvarlar yerler Ocak oraları temizledim. Akşam yemeğinden sonra ağzıma bir şey atmadım kaçamak yapmadim. Düne göre +1.4 çıktım. Uykusuzluk direkt ödem olarak geri dönüyor
Şekerlerin kaç çıkıyor cnm Büşra da sormuş
İyi aksam uzerilerGünaydınn ❤
Mutlu pazarlar
Eki Görüntüle 3093304
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
bengisu022
nisan34
Mthn83
LenaG
mesirmacunu
Cookiie
@19Temmuzda69um
H Himal_
misafir1001
Bulamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?