- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Hosbuldumm daha önce cuma yarışlarında verdim güzel kilo 123 den 80 e kadar inmistim ama bırakınca direk alınıyormuş şuan 95 kiloyum yeniden başlıyorum bugun başladım hattaMerhaba hoşgeldiniz
Baya iyi vermişsiniz nasıl verdiniz özel bir program uyguladınız mı? Toptan herşeyi kısıp da mı verdiniz ?Hosbuldumm daha önce cuma yarışlarında verdim güzel kilo 123 den 80 e kadar inmistim ama bırakınca direk alınıyormuş şuan 95 kiloyum yeniden başlıyorum bugun başladım hatta
İnşallah demekki bunu görmem gerekiyormuş tekrar baslamak için ama yaparım yeniden Allahını izniyle. Aslinda özel bir program uygulamadım ilk 3 ay diyetisyene gittim daha sonra kendim kendime göre plan yaparak ilerledim. Son zamanlarda baya azalmıştı kilo vermem pes etmedim ama yeniden aldım malesefBaya iyi vermişsiniz nasıl verdiniz özel bir program uyguladınız mı? Toptan herşeyi kısıp da mı verdiniz ?
Daha önce yapmışsınız yine yaparsınız
Benim de ilk günüm ya bir halsizim ki sorma alışma evresiiyi geceler kızlar
yarın başlayalı bir hafta dolmuş oluyor bakalım sonuçlarım nasıl olacak.
başım ağrıyor şu an yatsam hemen uyurum uykumda geldi sanki.
benim var canım. tefal in ki var. memnunum. philips in ki de güzel ama aklında olsun. ben tavsiye ederim ikisini de.Selamlar bu ara tatlı krizleri var yine
Kızlar su yağsız pişiren activferee varya kullanan varmı. Memnunmusunuz
Kumtel den aldım. Denedim güzel oldu ben beğendim
benim var canım. tefal in ki var. memnunum. philips in ki de güzel ama aklında olsun. ben tavsiye ederim ikisini de.
güle güle güzel günlerde kullan canım. ben de çok memnunum. güzel pişiriyor. iyi oluyor az yağda. zaten fritözden çok mini turbo fırın gibi birşey bunlar.Kumtel den aldım. Denedim güzel oldu ben beğendim
Al benden de o kadar. Ben de bembeyaz incecik kumlar ve berrak bir deniz isterdimböyle ormanın, doğanın içinde, dere kenarında serin bir ortamda bir tatile ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?