Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hosbuldumm daha önce cuma yarışlarında verdim güzel kilo 123 den 80 e kadar inmistim ama bırakınca direk alınıyormuş şuan 95 kiloyum yeniden başlıyorum bugun başladım hatta
Baya iyi vermişsiniz nasıl verdiniz özel bir program uyguladınız mı? Toptan herşeyi kısıp da mı verdiniz ?
Daha önce yapmışsınız yine yaparsınız

Baya iyi vermişsiniz nasıl verdiniz özel bir program uyguladınız mı? Toptan herşeyi kısıp da mı verdiniz ?
Daha önce yapmışsınız yine yaparsınız
İnşallah demekki bunu görmem gerekiyormuş tekrar baslamak için ama yaparım yeniden Allahını izniyle. Aslinda özel bir program uygulamadım ilk 3 ay diyetisyene gittim daha sonra kendim kendime göre plan yaparak ilerledim. Son zamanlarda baya azalmıştı kilo vermem pes etmedim ama yeniden aldım malesef

iyi geceler kızlar
yarın başlayalı bir hafta dolmuş oluyor bakalım sonuçlarım nasıl olacak.
başım ağrıyor şu an yatsam hemen uyurum uykumda geldi sanki.
Benim de ilk günüm ya bir halsizim ki sorma alışma evresi

Iradesiz gecirdigim 2 gunden sonra bugun cidden basliyorum. Ben bozunca bozuldu diyip deli gibi yiyorum simdi kural koydum kendime disarda tatilde vs bozsamda o orda kalcak unutcam. Ins ise yarar kisa kilo derdi olmadan girip rahat etmek istiyorum

İyi akşamlar hanımlar

Bugün bayram boyunca yatılı misafirim olacağı için baya bir diyet dışına çıkarak kızartmalar tatlılar hamur işleri falan yaptım. Regl ağrılarım da başladığı için (başlamadan bir hafta önce başlıyor) çok yoruldum kahvaltı dışında yaptıklarımdan biraz biraz yedim.
Sabah 2 dilim t.b.ekmeği,1 kaşık zeytin ezmesi,2 parmak kadar süzme peynir,5-6 yeşil zeytin, çay
Öğle 1 ince dilim cheesecake, çeyrek ekmekle karışık sebze kızartma
Akşam yine eşim hazırladı sadece yeşillikle makarna salatası,1 bardak ayran

Bu sabah tartıldığımda 1 kilo gitmişti umarım bugün yediklerim etkilemez.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…