Aşırı değil ama takibe devam et bakalim birazda yemeye dikkat edince duşer inşallahAçlık dün 150 bugün 133 çıktı.
Tokluk bi gün 2 saat yüksek 1 gün 3 saat yüksek.
Çok geçmiş olsun. Ay Mia nın bulunmasına nasıl sevindim anlatamam.selam kızlar nasılsınız iyisinizdir inşallah ,geçtiğimiz pazartesi diş implant operasyonum yapıldı.ertesi gün kayıp olan pisi pisi kızım bulundu diş etimde bir kaçtane dkiş var bu hafta antibiotik ağrı kesiciler gargara bunlarla geçti ama okadar ağzımda ki zorluğa rağmen anlamadım pisi kızım bana acımı unutturdu önümüzdeki salı Dr gidip dikşler alınacak heralde yeni ölçü alınacak bu arada eşimde yazlıktan geldi biz gdemeyince o geldi benim Dr işlerim. bitince Allah nasip ederse gideceğz kiloma gelince almadım ama çok bariz bir kilo da vermedim dün tartıldım bildirim yapayım canlar
güncel , 83 ,30
Değerler beslenmeyle toparlanacak gibi görünüyor ama ilk başlarda biraz zorlanabilirsin. Beraber asicaz inşallah.Açlık dün 150 bugün 133 çıktı.
Tokluk bi gün 2 saat yüksek 1 gün 3 saat yüksek.
Geçmiş olsun cnm. Kedinin bulunmasına sevindim.selam kızlar nasılsınız iyisinizdir inşallah ,geçtiğimiz pazartesi diş implant operasyonum yapıldı.ertesi gün kayıp olan pisi pisi kızım bulundu diş etimde bir kaçtane dkiş var bu hafta antibiotik ağrı kesiciler gargara bunlarla geçti ama okadar ağzımda ki zorluğa rağmen anlamadım pisi kızım bana acımı unutturdu önümüzdeki salı Dr gidip dikşler alınacak heralde yeni ölçü alınacak bu arada eşimde yazlıktan geldi biz gdemeyince o geldi benim Dr işlerim. bitince Allah nasip ederse gideceğz kiloma gelince almadım ama çok bariz bir kilo da vermedim dün tartıldım bildirim yapayım canlar
güncel , 83 ,30
Günaydın ,insaallahGünayyydınnn ❤
Huzurlu haftalar
Eki Görüntüle 3093707
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
bengisu022
nisan34
Mthn83
LenaG
mesirmacunu
Cookiie
@19Temmuzda69um
H Himal_
misafir1001
Bulamiyorum
Arzuluu
Mutfagi topladim kaldim. Alışverişe cikicam hava yaniyoNerdesiniz beee
Kız 77 ile 75 ne ki 67 olmasın oSabah 75.7 geldim gecen yaz köye 77yle gitmistim galibaverdigimi almis oldum
Hayir aldim işte nerdeyse 10 kgKız 77 ile 75 ne ki 67 olmasın o
Hayir aldim işte nerdeyse 10 kg
Yok ben eksik yazdım galiba. Gecen sene temmuz da 77ile gidip Eylül başinda 80dim. Sonra kg verdim kasimda 67ye kadar düştüm. Kışı da zaten al verle geçirdim martta falan da yine 67 69 arasi gibiydim. Nisanda ramazan başlarken 72ydim. Sonrasi hep arti oldu işte. Eylulle kasim arasi verdigimi geri almış oldum şuanGeçn sene 67 ile gittin bu sene 77 ile mi
Merhaba hoşgeldinizSelamlarr kızlar aranızda bana da yer varmiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?