Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar nasılsınız iyisinizdir inşallah ,geçtiğimiz pazartesi diş implant operasyonum yapıldı.ertesi gün kayıp olan pisi pisi kızım bulundu diş etimde bir kaçtane dkiş var bu hafta antibiotik ağrı kesiciler gargara bunlarla geçti ama okadar ağzımda ki zorluğa rağmen anlamadım pisi kızım bana acımı unutturdu önümüzdeki salı Dr gidip dikşler alınacak heralde yeni ölçü alınacak bu arada eşimde yazlıktan geldi biz gdemeyince o geldi benim Dr işlerim. bitince Allah nasip ederse gideceğz kiloma gelince almadım ama çok bariz bir kilo da vermedim dün tartıldım bildirim yapayım canlar

güncel , 83 ,30

Çok geçmiş olsun. Ay Mia nın bulunmasına nasıl sevindim anlatamam.

Açlık dün 150 bugün 133 çıktı.
Tokluk bi gün 2 saat yüksek 1 gün 3 saat yüksek.
Değerler beslenmeyle toparlanacak gibi görünüyor ama ilk başlarda biraz zorlanabilirsin. Beraber asicaz inşallah.
Geçmiş olsun cnm. Kedinin bulunmasına sevindim.

İyi geceler

Sabah 3 dilim tam b.ekmeği,1 küp süzme peynir,2 çorba kaşığı salça,çay
Öğle birşey yemedim
Akşam 2 parça şnitzel, yoğurtlu semizotu salatası

Hazır şnitzel olmasaydı iyiydi ama kötü hissediyordum akşam yemeğini eşim yaptı o yüzden biraz diyet dışı oldu

Geçn sene 67 ile gittin bu sene 77 ile mi
Yok ben eksik yazdım galiba. Gecen sene temmuz da 77ile gidip Eylül başinda 80dim. Sonra kg verdim kasimda 67ye kadar düştüm. Kışı da zaten al verle geçirdim martta falan da yine 67 69 arasi gibiydim. Nisanda ramazan başlarken 72ydim. Sonrasi hep arti oldu işte. Eylulle kasim arasi verdigimi geri almış oldum şuan

slm kızlar
tatil dönüşü iş hiç çekilmiyor. çok şükür bugünü de bitirdik.
dün evde çok iş yaptım. gece sağ ayak bileğim ağrıyordu bugünde ağrıyor. bir de yürürken sağ kalçama ağrı saplanıyor bazen tekletiyor. yordum herhalde dün kendimi.
diyet işi güzel gidiyor çok şükür kaçamak yapmadım. inşallah düğüne kadar en azından 105 ve altını görürüm.

İyi geceler

Bugün diyet yoldan saptı maalesef sabah güzel başladım 2 dilim t.b.ekmeği ile 1 küp süzme peynir yedim çayla
Öğle birden karnım çok acıktı ve elim ayağım titreyerek yarım ekmek arasına ne bulduysam doldurup yedim sonra da 2 dilim kek yedim.
Akşam birşey yemedim.

1 haftadır c vitamini ve multivitamin alıyorum inanılmaz karnımı acıktırıyorlar. Neyse bugün böyle geçmiş oldu yarına devamke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…