Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın hanımlar
Hepinize sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz mutlu bir bayram diliyorum.
Kurban bayramınız mübarek olsun

Kiloma gelince dün -1 iken bugün maalesef kilom sabit görünüyor geçen haftaya göre.

Mutlu, huzurlu, sağlıklı ve afiyette bir kurban bayramı diliyorum bayramımız mübarek olsun

"Üstadım" dedim;
"Bayrama ne alayım?
"Birkaç piri fâniden gönül, birkaç çocuktan gülücük, alabilirsen birkaç fakirden de duâ al..." dedi.

Cahit Zarifoğlu

Merhaba kızlar
Hepinizin kurban bayramı mübarek olsun
Geçen hafta çarşamba başlamıştım 114.3ile bu çarşamba 110.9 çıktım. Bir daha tartilmadim şu an kacim bilmiyorum.
Perşembe günü nöbetçiydim. Cuma nöbet çıkışı biraz uyudum sonra kızları yıkadım valiz hazırladım köye geldik. Dün kurban telaşı vardı. Bugün anca gelebildim.
İnşallah tatlılardan kendimi uzak tutabilirim. Bakalım eve gidince kaç kg olucam.

3.5 kilo vermişsin ne güzel canım. tatlı ye ama ayarlı yersen almazsın. hareket et. bak ben de dikkat etmedim 90 a dayandım. en azından bayram sonuna sabit kalalım.
biz evde şerbetli tatlı yapmadık. almadık da ama bugün sütlaç yaptık. dondurma var. ayarlı yemeye çalışacağım. zaten covid çoğaldığı için kimseye gitmedik bu bayram. yarın yeğenim gelecek o kadar. etrafımızda covid olanlar var.

Misafirler gelemiyorlar o kadar diyet zararlısı bize kaldı...Bu haftayı kilo almadan geçirmeye çalışacağım
il dışından mı geleceklerdi canım?
birazını komşuya falan ver istersen, birazını da derin dondurucuya falan. biz evde fazla yaptığımızda öyle yapıyoruz. ayarlı yerseniz sorun olmaz. hamur işini kahvaltıda tüketirsiniz. diğer öğünlerde normal yemek yenince sabitlenir.

Merhaba kızlar gelemedim çok işim vardı yazlığa geldik bayramdan 2gün önce günlerim yoğun dip köşe temizlikle geçti birde kurban telaşı felan kurbanı burdan köyden almıştı daha önce eşim neyse şükür telaşlarım bitti kilomda sabit hepinizi yürekten öpüyorum hepinize sağlık dolu huzur mutluluk bereket dolu yıllar bayramlar diliyorum

HEPİNİZE HAYIRLI BAYRAMLAR DİLİYORUM

Yok canım aynı ildeyiz. Yeni taşındığımız için kimseyi tanımıyorum. Tatlıyı arifeden beri anca bugün bitirdik. Allah'tan koca bir tepsi yapmamıştım. Azar azar bitirmeye çalışıyoruz.
Sabit kalsın razıyım kilo vermeyi geçtim.

ben de sabah menemen, peynir, zeytin, simit, domates salatalık yedim.
öğlen 4 adet zeytinyağlı biber dolması ve birkaç çatal domates salatalık ,
ara sütlaç ve birkaç çikolata
akşam da karnıyarık, 1,5 dilim tb ekmek, salatalık turşusu

şimdi beyaz çay içiyorum.

Arife gecesi tatlı yaptığım için basit tatlılar yaptık. Bisküvili pasta ve Kemalpaşa yaptım. Pastayı kızlar bugün bitirdi. Kemal paşa kaldı baya ama Allah'tan çok sevdiğim bir tatlı değil. Dünden beri 3 tane falan yemisimdir herhalde.

Selamlar hanımlar
Arefe bayram kurban et hisse pay
Ve en önemlisi temizlik
Şükür atlattık önemli olanları. Şimdi eş dost akraba ziyaretlerine inşallah
Huzurlu mutlu sağlıklı nice bayramlarımız olsun. Bu büyük aile burada sadece bayram ve güzel günler için toplansın inşallah. Diyette geçirdiğimiz koca omrumuzde anlattığımız zorlu mucadelelerinizden bir hatıra olarak kalsın
Mutlu bayramlar

Mutlu Bayramlaaar
Bayramınız kutlu olsun, sağlıkla ailemizle geçireceğimiz nice bayramlarımız olsun

Gelemedim burda olmadığım zamanlaar bir hafta ani plansız tatil çıktı ona gittim. hem tatille gitmeden hem de tatil dönüşü aynı günler 2 düğüne katıldım çok yoruldum. tatilden döndüğümden beri fena hastayım ilk başlarda 3 gün sürekli ayaklarım şişti sıkıntılar oluştu. sonrasında ağır grip geçirdim eşim sürekli hastaneye gidelim bir tahlil ver dedi fakat bende gidemedim

Bayramdada evdeydim kendimi karantinaya aldım kimseyle görüşmedim yatak odasında yattım durdum. şimdi biraz daha iyiyim başım dönüyor yatmaktan mı hastalıktanmı bilemiyorum öksürük ve burun akıntısı var ıhlamurlarla C vitamini, D vitamini, Aferin ve parola atlatmaya çalışıyorum

Tatil çok güzeldi tüm tatiler gibiii güzel ve biten çinsten:))))

Tatildeyken hergün kahvaltıdan önce çam ağaçları altında yürüyüş yaptım sonrasında da yüzdüm çok iyiydi eve dönüncede yürüyüşüme devam edicem dedim ama geldiğimden berii hastayım

Neyse benden haberler bu kadar sabah konturol tartım 112.2 idi

Tam iyileşmiş sayılmam fakat bugün işe geçiyorum öncesinde arkadaşlarla açık havada bir kahvaltı buluşması olucak .

Çok geçmiş olsun canm. Çabucak iyileşirsin inş. Oh ne güzel tatilini de yapmışsın

Çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…