Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun canım. covid mi oldun acaba?
çam ağaçları altında yürüyüş güzel olmuştur mis gibi

Geçmiş olsun cnm

geçmiş olsun canım. covid mi oldun acaba?
çam ağaçları altında yürüyüş güzel olmuştur mis gibi
Yürüyüş harika oldu her sabah 6 da yürüyordum eve gidincede devam ederim dedim de hastalıktan gözümü açamadımki

Covid olma ihtimalim yüksek evet olabilir zaten resmi olarak hiç pozitif olmadım ....

İyi akşamlar

Sabah 2 açma ve karışık kızartma, (neyse ki bittiler)2 parmak kadar süzme peynir, çay
Öğle 1 gofret
Akşam 3 kaşık patates püresi (yağsız), yoğurtlu kırmızı lahana salatası

Hafta sonuna doğru k.v.gelecek o zamana kadar biraz sıkmak istiyorum zaten kilo almışım

Kv uzaktanmı geliyor, sende kalıcak mı?

Kızlar covid den sonra aşırı saçlarım dökülmeye başladı hiç böyle döküldüğünü görmemiştim oluk oluk elime geliyorlar delireceğim. Tresan tonik aldım,Hint yağı, tatlı badem yağı aldım. Şampuanın içine çam terebentin ekledim. Daha ne yapayım bilemiyorum iyi gelen başka bir bildiğiniz var mı ?

Ben bu ara demir hapı kullanıyorum toparladı biraz sağlık ocağında birde kanını ölçtürsen iyi olur

Aldığın tüm ürünler dışardan bakım birde içerde tetikleyen eksik bir değerin varmı ona baktır tavsiye...

Sağol canım

Teşekkür ederim hoş gelmişsin
Hoşbuldum cnm
Yarın nasipse denize gidicez girebilir miyiz hava ve deniz durumu nasıl olur bilmiyorum ama en kotu gider piknik yapar döneriz. Umarım deniz havası çok aciktirmaz

bence de sağlık ocağında tahlil yaptır. demir, ferritin, B12 ye baktır. ama onun dışında aşağıda yazdığım kürü haftada 1 yapabilirsin.

1 yumurta sarısı
saça yetecek kadar zeytinyağı
1 bepanten ampül
1 bemiks ampül
1 evigen ampül

bunları iyice karıştırıp saça sürüyoruz. 1 saat saçta bekliyor. sonra yıkıyoruz. düzenli yaparsan çok etkili.

Şu ampulleri de deneyeyim.Tahliller yeni yapıldı demir hapı kullanıyorum bitince yine yaptıracağım test. Sağolun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…