geçmiş olsun canım. covid mi oldun acaba?Mutlu Bayramlaaar
Bayramınız kutlu olsun, sağlıkla ailemizle geçireceğimiz nice bayramlarımız olsun
Gelemedim burda olmadığım zamanlaar bir hafta ani plansız tatil çıktı ona gittim. hem tatille gitmeden hem de tatil dönüşü aynı günler 2 düğüne katıldım çok yoruldum. tatilden döndüğümden beri fena hastayım ilk başlarda 3 gün sürekli ayaklarım şişti sıkıntılar oluştu. sonrasında ağır grip geçirdim eşim sürekli hastaneye gidelim bir tahlil ver dedi fakat bende gidemedim
Bayramdada evdeydim kendimi karantinaya aldım kimseyle görüşmedim yatak odasında yattım durdum. şimdi biraz daha iyiyim başım dönüyor yatmaktan mı hastalıktanmı bilemiyorum öksürük ve burun akıntısı var ıhlamurlarla C vitamini, D vitamini, Aferin ve parola atlatmaya çalışıyorum
Tatil çok güzeldi tüm tatiler gibiii güzel ve biten çinsten:))))
Tatildeyken hergün kahvaltıdan önce çam ağaçları altında yürüyüş yaptım sonrasında da yüzdüm çok iyiydi eve dönüncede yürüyüşüme devam edicem dedim ama geldiğimden berii hastayım
Neyse benden haberler bu kadar sabah konturol tartım 112.2 idi
Tam iyileşmiş sayılmam fakat bugün işe geçiyorum öncesinde arkadaşlarla açık havada bir kahvaltı buluşması olucak .
Geçmiş olsun cnmMutlu Bayramlaaar
Bayramınız kutlu olsun, sağlıkla ailemizle geçireceğimiz nice bayramlarımız olsun
Gelemedim burda olmadığım zamanlaar bir hafta ani plansız tatil çıktı ona gittim. hem tatille gitmeden hem de tatil dönüşü aynı günler 2 düğüne katıldım çok yoruldum. tatilden döndüğümden beri fena hastayım ilk başlarda 3 gün sürekli ayaklarım şişti sıkıntılar oluştu. sonrasında ağır grip geçirdim eşim sürekli hastaneye gidelim bir tahlil ver dedi fakat bende gidemedim
Bayramdada evdeydim kendimi karantinaya aldım kimseyle görüşmedim yatak odasında yattım durdum. şimdi biraz daha iyiyim başım dönüyor yatmaktan mı hastalıktanmı bilemiyorum öksürük ve burun akıntısı var ıhlamurlarla C vitamini, D vitamini, Aferin ve parola atlatmaya çalışıyorum
Tatil çok güzeldi tüm tatiler gibiii güzel ve biten çinsten:))))
Tatildeyken hergün kahvaltıdan önce çam ağaçları altında yürüyüş yaptım sonrasında da yüzdüm çok iyiydi eve dönüncede yürüyüşüme devam edicem dedim ama geldiğimden berii hastayım
Neyse benden haberler bu kadar sabah konturol tartım 112.2 idi
Tam iyileşmiş sayılmam fakat bugün işe geçiyorum öncesinde arkadaşlarla açık havada bir kahvaltı buluşması olucak .
Sağol canım. tatilde harala gürele 6 güncük kaldım. sanki hiç yapmamış gibiyim o kadar çabuk geçtiki kalabalıktık yiğenler filan anlamadım desemÇok geçmiş olsun canm. Çabucak iyileşirsin inş. Oh ne güzel tatilini de yapmışsın
Sağol canımÇok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun cnm
Yürüyüş harika oldu her sabah 6 da yürüyordum eve gidincede devam ederim dedim de hastalıktan gözümü açamadımkigeçmiş olsun canım. covid mi oldun acaba?
çam ağaçları altında yürüyüş güzel olmuştur mis gibi
Valla yanından bile geçmedim cheesecake ve sütlü irmik tatlısı yedim bu bayram sadece.En çok baklavayı kim gömdü hadi itiraf edin bakalım
ben de hamur tatlısı yemedim. sütlaç, dondurma ve çikolata yedim. zaten cumadan itibaren daha kısıtlı yiyeceğim.Valla yanından bile geçmedim cheesecake ve sütlü irmik tatlısı yedim bu bayram sadece.
Ben bu bayram hiç yemedim zaten bir yerede gitmedim yaaa belki ondandırEn çok baklavayı kim gömdü hadi itiraf edin bakalım
Günü birlik miSelamlar
Yarın bir gezme işim var sonrasında acil diyete kampına giriyorum inş
Kv uzaktanmı geliyor, sende kalıcak mı?İyi akşamlar
Sabah 2 açma ve karışık kızartma, (neyse ki bittiler)2 parmak kadar süzme peynir, çay
Öğle 1 gofret
Akşam 3 kaşık patates püresi (yağsız), yoğurtlu kırmızı lahana salatası
Hafta sonuna doğru k.v.gelecek o zamana kadar biraz sıkmak istiyorum zaten kilo almışım
Aslında aynı şehirdeyiz ama mesafe olarak uzak herhalde bi 10 gün kalır.Kv uzaktanmı geliyor, sende kalıcak mı?
Ben bu ara demir hapı kullanıyorum toparladı biraz sağlık ocağında birde kanını ölçtürsen iyi olurKızlar covid den sonra aşırı saçlarım dökülmeye başladıhiç böyle döküldüğünü görmemiştim oluk oluk elime geliyorlar delireceğim. Tresan tonik aldım,Hint yağı, tatlı badem yağı aldım. Şampuanın içine çam terebentin ekledim. Daha ne yapayım bilemiyorum iyi gelen başka bir bildiğiniz var mı ?
Hoşbuldum cnmSağol canım
Teşekkür ederimhoş gelmişsin
bence de sağlık ocağında tahlil yaptır. demir, ferritin, B12 ye baktır. ama onun dışında aşağıda yazdığım kürü haftada 1 yapabilirsin.Kızlar covid den sonra aşırı saçlarım dökülmeye başladıhiç böyle döküldüğünü görmemiştim oluk oluk elime geliyorlar delireceğim. Tresan tonik aldım,Hint yağı, tatlı badem yağı aldım. Şampuanın içine çam terebentin ekledim. Daha ne yapayım bilemiyorum iyi gelen başka bir bildiğiniz var mı ?
Ben bu ara demir hapı kullanıyorum toparladı biraz sağlık ocağında birde kanını ölçtürsen iyi olur
Aldığın tüm ürünler dışardan bakım birde içerde tetikleyen eksik bir değerin varmı ona baktır tavsiye...
Şu ampulleri de deneyeyim.Tahliller yeni yapıldı demir hapı kullanıyorum bitince yine yaptıracağım test. Sağolun kızlarbence de sağlık ocağında tahlil yaptır. demir, ferritin, B12 ye baktır. ama onun dışında aşağıda yazdığım kürü haftada 1 yapabilirsin.
1 yumurta sarısı
saça yetecek kadar zeytinyağı
1 bepanten ampül
1 bemiks ampül
1 evigen ampül
bunları iyice karıştırıp saça sürüyoruz. 1 saat saçta bekliyor. sonra yıkıyoruz. düzenli yaparsan çok etkili.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?