Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamlar bugün evde olmanın etkisiyle biraz karışık yedim öğün aralari şaştı. O yüzden şuan açım ama bu saatte yemek istemiyorum. Kahve ile bastırmaya çalışacağım
Sabah roll ekmeği arası haşlanmış yumurta. 1 tane yağsız tavada ev yapımı köfte.
Kayınvalidem pekmez yapmıştı 1 tatlı kaşığı ondan.
Öğlen dışardaydim komşum poğaça yapmış 2 tane ondan(birazını kucukle bolustuk)
Saat 4 de 10 tane yaprak sarma 2 bardak ayran
Saat 7 de 1 tam ceviz içi
Şimdi de kahve

benim de pek keyfim yok. inşallah ilerlemez.

Benim kesin ilerler kiraz sapı içcem şimdi. Olmazsa bir gargara yapcam
Kızlar beyaz dut kutusunun çayı ağız ve boğaz yaralarına iyi geliyormuş. Bide uhi hindi yağı diye birşey var duydunuz mu bilmiyorum. O da bağışıklığı destekmis arkadaşlar çok faydasını gördüklerini söyledi. Bende grip döneminde kozalak surubunu seviyorum. Boğazı rahatlatıp nefes açıyor

udi hindiyi duydum pandemi döneminde ama almadım. beyaz dut var evde.

benim boğazım ağrıyor ve iltihap var. vücutta halsizlik var. üşütme benimki.
Benimde dün oyleydi. Boğaz agrjsi kulağıma vurdu. Bugün hep burnum ve kulağım tikaliydi duyamadım bile. Eve gelince burnunu açtım akıyor şimdi. Kesik kesik öksürükte var. İshal de olmuştum zaten kızlarda da oldu. Bizim her seferinde hastalık böyle oluyor ki nasıl anlicam kovit mi degilmi

Her halükarda tedavisi aynı. Sadece karantina uygula

İyi geceler arkadaşlar

Amine Busra
60kiloyum Allah şifa versin kızlar
Cumartesi tartıldım ama yazamadım
Geçen hafta 94.3
Bu hafta 93.8

E eskilereozlem hoşgeldin grup kuralları hatırladıklarım
her gün mönü paylaşımı ve cumartesi günleri tartılıp buraya yazmak. Bize kendini tanıtarak başlayabilirsin mesela

Mthn83 kahveyle bastırabildin mi açlığını bastıramadıysan yarın sana çürük domates fırlatıcam burdan

Günaydın günaydın
Bugün izin günüm ailemle kahvaltı yaptım. Oğlum okula gidecek. Bende kulaklıkları takip yürüyüş yapayım diyorum.
Canım domatesleri gül buketlerine cevirebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…