benim de pek keyfim yok. inşallah ilerlemez.Benim bu akşam basladi. Burnum tıkalı, genzim aliyo belli. Kulağıma vurmaya başladı ağrı
Benim kesin ilerlerbenim de pek keyfim yok. inşallah ilerlemez.
ada çayı limon iyi geliyor. kiraz sapının faydası olmaz buna. ödem atıyor o.Benim kesin ilerlerkiraz sapı içcem şimdi. Olmazsa bir gargara yapcam
Hoşgeldin 1 . Sayfada grup kuralları var. Ama okul dönemi biraz sakinleşti buralar. Kendini tanitirmisinMerhaba arkasaslar araniza yeni ktildim ben de sizlerle birlknte diyet yapmak istiyorum grup kurallari varmi yada belirli bir düzen ?
hoşgeldin canım.Merhaba arkasaslar araniza yeni ktildim ben de sizlerle birlknte diyet yapmak istiyorum grup kurallari varmi yada belirli bir düzen ?
benim de pek keyfim yok. inşallah ilerlemez.
Kızlar beyaz dut kutusunun çayı ağız ve boğaz yaralarına iyi geliyormuş. Bide uhi hindi yağı diye birşey var duydunuz mu bilmiyorum. O da bağışıklığı destekmis arkadaşlar çok faydasını gördüklerini söyledi. Bende grip döneminde kozalak surubunu seviyorum. Boğazı rahatlatıp nefes açıyorBenim kesin ilerlerkiraz sapı içcem şimdi. Olmazsa bir gargara yapcam
udi hindiyi duydum pandemi döneminde ama almadım. beyaz dut var evde.Kızlar beyaz dut kutusunun çayı ağız ve boğaz yaralarına iyi geliyormuş. Bide uhi hindi yağı diye birşey var duydunuz mu bilmiyorum. O da bağışıklığı destekmis arkadaşlar çok faydasını gördüklerini söyledi. Bende grip döneminde kozalak surubunu seviyorum. Boğazı rahatlatıp nefes açıyor
ben de hastayım. üşüttüm. hiç halim yokÖlüyorum ben çok fena hasta oldum
Butun kemiklerim kırılmış gibiben de hastayım. üşüttüm. hiç halim yok
Covid olmayasınButun kemiklerim kırılmış gibi
Herşey olabilir vallaCovid olmayasın
Benimde dün oyleydi. Boğaz agrjsi kulağıma vurdu. Bugün hep burnum ve kulağım tikaliydi duyamadım bile. Eve gelince burnunu açtım akıyor şimdi. Kesik kesik öksürükte var. İshal de olmuştum zaten kızlarda da oldu. Bizim her seferinde hastalık böyle oluyor ki nasıl anlicam kovit mi degilmibenim boğazım ağrıyor ve iltihap var. vücutta halsizlik var. üşütme benimki.
Her halükarda tedavisi aynı. Sadece karantina uygulaBenimde dün oyleydi. Boğaz agrjsi kulağıma vurdu. Bugün hep burnum ve kulağım tikaliydi duyamadım bile. Eve gelince burnunu açtım akıyor şimdi. Kesik kesik öksürükte var. İshal de olmuştum zaten kızlarda da oldu. Bizim her seferinde hastalık böyle oluyor ki nasıl anlicam kovit mi degilmi
Ölüyorum ben çok fena hasta oldum
Çok geçmiş olsunben de hastayım. üşüttüm. hiç halim yok
Canım domatesleri gül buketlerine cevirebilirsinİyi geceler arkadaşlar
Amine Busra
60kiloyum Allah şifa versin kızlar
Cumartesi tartıldım ama yazamadım
Geçen hafta 94.3
Bu hafta 93.8
E eskilereozlem hoşgeldingrup kuralları hatırladıklarım
her gün mönü paylaşımı ve cumartesi günleri tartılıp buraya yazmak. Bize kendini tanıtarak başlayabilirsin mesela
Mthn83 kahveyle bastırabildin mi açlığını bastıramadıysan yarın sana çürük domates fırlatıcam burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?