Bence harika ilerliyorsun sonuçta kendin için bir çaban variyi akşamlar kızlar nasılsınız hal keyifler yerindedir inş. benim beslenmem pek yolunda gitmiyor bu gün iyi gibiydi akşama bir servis kaşığı melemen ile 2 dilim ekmek yanında da 7 8 sıkım çiğköfte yedim çiğ köftede bulgur olduğu için şişirdi beni herhalde bu hafta bir plates ve bir yoga dersine girdim yoga ile içimdeki organların yer değiştirdiğini sandım yorgunum yaniii yarında hem plates hem yoga aynı güne çakıştı arada bir yarım saat kadar dinleneceğim herhalde ....
cuma tartısından ümitli değilim ama bu sporlarla birlikte yemeğimide düzenlemeye çalışıyorum
evet canım daha iyi olmak için çaba sarfediyorum. ufak düzenlemelerle henüz birden olmuyorBence harika ilerliyorsun sonuçta kendin için bir çaban var
geçmiş olsun canım acil şifalar çocukların hastalığıda hiçbişeye benzemiyor bambaşka bir stres oluyor. günü planlamaya çalışmışsın fakat akşam yemeği çok erken görünüyor kış geceleri uzun zorlanırsın bence 6 ile 7 arası akşam yemeği olayını bitirelim bende spor için erken yemek yiyorum ama sonrasında dayanamadığım zaman ara öğün yapıyorumBen bu akşam çorba içmek durumunda kaldım saat 11 gibikız ateşlendi bugün. Hastaneye götürdük akşamda. Açıkçası bugün az az saçma sapan beslendim. Yarından sonra düzene sokacağım. Sabah okula aç goturemiyorum kızı. Kahvaltı erken yapmaya karar verdim.. yollarda midem ağzımda gezmek istemiyorum eve dönünce de minigi doyururum rahatla. Sonra da 12 ye doğru ara öğün yaparım yada öğle yemeği, 2-3 gibi bir ara öğün daha yapar 5te akşam yemeği yer kapatırım dukkani
Güzel gidiyor canım. Yoga sonrasına aktardan yemeğiSaat 18:30 da bitirdim 1 saat sonra yoga yaparken çok rahatsız oldum benim plates ve yoga derslerimde hep akşam yarında saat akşam saat 6 da dersim var 1 saat önce yesem yinede spor yaparken rahatsız oluyorum keşke sabahları aç karna yapabilsem fakat şimdilik imkanlar böyle
Akşam saat 9 dada cayın yanına bir yemek kaşığı kadar kuru üzüm yedim
Sabah çok erken kahvaltı yapacağım ama ablam 7.30-8.00 arası kahvaltı yapacağım. Napsam bende bilemiyorum aç gezebilsem sıkıntı olmicaktaevet canım daha iyi olmak için çaba sarfediyorum. ufak düzenlemelerle henüz birden olmuyor
geçmiş olsun canım acil şifalar çocukların hastalığıda hiçbişeye benzemiyor bambaşka bir stres oluyor. günü planlamaya çalışmışsın fakat akşam yemeği çok erken görünüyor kış geceleri uzun zorlanırsın bence 6 ile 7 arası akşam yemeği olayını bitirelim bende spor için erken yemek yiyorum ama sonrasında dayanamadığım zaman ara öğün yapıyorum
Her gün oruç tutma bence iftarda yemeye çalış sonra kes yemeyiTünaydın
Hala şekerli birşey yemedim ama kuru dut tatlı yerine geçer mi bilmiyorum.
Kısacik iftar sonrasına sürekli birşey yiyorum
Güzel gidiyor canım. Yoga sonrasına aktardan yemeği
Borçlar var canım. Günler kisayken degerlendiriyorum.Her gün oruç tutma bence iftarda yemeye çalış sonra kes yemeyi
Benimde çok borcum var aslında bende tutsam iyi olacak ama oruçluyken ben aşırı yiyorumBorçlar var canım. Günler kisayken degerlendiriyorum.
Cumartesi pazar çocuklarla olduğum için tutmuyorum
Hoşgeldin tutunmaya çalışıyorum 80den indimGüzel günler ❤
Napıyosunuz?
Bir türlü devam ettiremedim hastalığım uzun sürdü o bu şu sebep oldu işte.
Ev çocuklar derken hiç anlamıyorsun zaten. Benimde ağzım durmuyor. Bakalım yarın ne olacak. Ne gösterecek tartı.Benimde çok borcum var aslında bende tutsam iyi olacak ama oruçluyken ben aşırı yiyorum
harikasın canımKızlar tartı ne söyler bilmiyorum.
Akşam annemdeydim. İftarda yarım kase çorba ve 2 yk pilav 1 servis kaşığı dolusu mantar sote yedim. Bol bol salata.
Annem sütlaç yapmış yemedim
Çikolata ikram ettiler yemedim
Ve son olarak pasta vardı onu da yemedim
Kocaman alkış istiyorum. Aferinler havada ucussun
Teyzemde rakip olalım birlikte zayiflayalim dedi. Yılbaşına kadar. En çok kilo verene bı bluz alicaz. Annemede dedik biraz gönülsüz iyi dedi
Teyzem beni çok gaza getirmedi ama yinede mutluyum
Harikasın gerçekten. Ben olsam mutlaka o bir tatlıdan birine evet derdimKızlar tartı ne söyler bilmiyorum.
Akşam annemdeydim. İftarda yarım kase çorba ve 2 yk pilav 1 servis kaşığı dolusu mantar sote yedim. Bol bol salata.
Annem sütlaç yapmış yemedim
Çikolata ikram ettiler yemedim
Ve son olarak pasta vardı onu da yemedim
Kocaman alkış istiyorum. Aferinler havada ucussun
Teyzemde rakip olalım birlikte zayiflayalim dedi. Yılbaşına kadar. En çok kilo verene bı bluz alicaz. Annemede dedik biraz gönülsüz iyi dedi
Teyzem beni çok gaza getirmedi ama yinede mutluyum
79.4 tüm. Benimde bugün mükemmel geçti diyemem. Ama umudum var 79 olur inşallahEv çocuklar derken hiç anlamıyorsun zaten. Benimde ağzım durmuyor. Bakalım yarın ne olacak. Ne gösterecek tartı.
Sağol canımharikasın canım
79.4 tüm. Benimde bugün mükemmel geçti diyemem. Ama umudum var 79 olur inşallah
Umudun olmuş bak. Sen neler başardın harikasınGünaydıngüncel kg kiyafetsiz 78.4 böyle baz alcam artık
Küçük hedefler büyük sonuçlar doğurur çok zorlama canım. Biktirma kendiniGünaydın kızlar nasılsınız ben bir türlü rayına oturtmadm
Güncel kilom. 90.80
İlk çalıştığın önce 90 dan kurtulmalıym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?