Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bence harika ilerliyorsun sonuçta kendin için bir çaban var

Ben bu akşam çorba içmek durumunda kaldım saat 11 gibi kız ateşlendi bugün. Hastaneye götürdük akşamda. Açıkçası bugün az az saçma sapan beslendim. Yarından sonra düzene sokacağım. Sabah okula aç goturemiyorum kızı. Kahvaltı erken yapmaya karar verdim.. yollarda midem ağzımda gezmek istemiyorum eve dönünce de minigi doyururum rahatla. Sonra da 12 ye doğru ara öğün yaparım yada öğle yemeği, 2-3 gibi bir ara öğün daha yapar 5te akşam yemeği yer kapatırım dukkani

Bence harika ilerliyorsun sonuçta kendin için bir çaban var
evet canım daha iyi olmak için çaba sarfediyorum. ufak düzenlemelerle henüz birden olmuyor

geçmiş olsun canım acil şifalar çocukların hastalığıda hiçbişeye benzemiyor bambaşka bir stres oluyor. günü planlamaya çalışmışsın fakat akşam yemeği çok erken görünüyor kış geceleri uzun zorlanırsın bence 6 ile 7 arası akşam yemeği olayını bitirelim bende spor için erken yemek yiyorum ama sonrasında dayanamadığım zaman ara öğün yapıyorum

Tünaydın
Hala şekerli birşey yemedim ama kuru dut tatlı yerine geçer mi bilmiyorum.
Kısacik iftar sonrasına sürekli birşey yiyorum
Güzel gidiyor canım. Yoga sonrasına aktardan yemeği

Sabah çok erken kahvaltı yapacağım ama ablam 7.30-8.00 arası kahvaltı yapacağım. Napsam bende bilemiyorum aç gezebilsem sıkıntı olmicakta

Kızlar tartı ne söyler bilmiyorum.
Akşam annemdeydim. İftarda yarım kase çorba ve 2 yk pilav 1 servis kaşığı dolusu mantar sote yedim. Bol bol salata.
Annem sütlaç yapmış yemedim
Çikolata ikram ettiler yemedim
Ve son olarak pasta vardı onu da yemedim
Kocaman alkış istiyorum. Aferinler havada ucussun
Teyzemde rakip olalım birlikte zayiflayalim dedi. Yılbaşına kadar. En çok kilo verene bı bluz alicaz. Annemede dedik biraz gönülsüz iyi dedi
Teyzem beni çok gaza getirmedi ama yinede mutluyum

harikasın canım

Harikasın gerçekten. Ben olsam mutlaka o bir tatlıdan birine evet derdim
O yüzden bu gecenin hattına bundan sonrada hep hayır de. Çok canın isterse paket yaptır eve al öğlen kahveyle yersin mesela ya da işyerine goturursun
En büyük rakibin sensin, kendi kendine rakip olman lazım. Ben bayağı kıvama geldim hissediyorum

harikasın canım
Sağol canım
79.4 tüm. Benimde bugün mükemmel geçti diyemem. Ama umudum var 79 olur inşallah

Günaydın güncel kg kiyafetsiz 78.4 böyle baz alcam artık
Umudun olmuş bak. Sen neler başardın harikasın
Günaydın kızlar nasılsınız ben bir türlü rayına oturtmadm
Güncel kilom. 90.80

İlk çalıştığın önce 90 dan kurtulmalıym
Küçük hedefler büyük sonuçlar doğurur çok zorlama canım. Biktirma kendini

Günaydın
Geçen hafta cuma 86.6 pazartesi 86.2 di.
Bugün 86.
Bu hafta diyet oruç şekersiz olmasına rağmen çok yavaş oldu. Sanırım susuzluktan. Bugün niyetli değilim. Şimdilik sadece çay su devam.
Sanırım baş ağrısı susuzluktan oldu

Eklentiler

• IMG20221125072741.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…