Başla artık canım yılbaşına 85 le girersin şimdi baslarsanGünaydın kızlar nasılsınız ben bir türlü rayına oturtmadm
Güncel kilom. 90.80
İlk çalıştığın önce 90 dan kurtulmalıym
Evet susuzluk yapar. Bende az iciyorum bugün şişeleri dolduralım. Oruç her gün tutma bence kendini zorlayarak ibadet olmazki hafta da 2 3 gün araliklarla tutabilirsin. Belki arada bende katılırım sanaGünaydın
Geçen hafta cuma 86.6 pazartesi 86.2 di.
Bugün 86.
Bu hafta diyet oruç şekersiz olmasına rağmen çok yavaş oldu. Sanırım susuzluktan. Bugün niyetli değilim. Şimdilik sadece çay su devam.
Sanırım baş ağrısı susuzluktan oldu
Aynen canımEvet susuzluk yapar. Bende az iciyorum bugün şişeleri dolduralım. Oruç her gün tutma bence kendini zorlayarak ibadet olmazki hafta da 2 3 gün araliklarla tutabilirsin. Belki arada bende katılırım sana
Aaa ben şuan oruca niyet Edemem. Günde 4 tane ilaç kullanıyorum aralıklarla alıyorumAynen canım
Oruç o kadar rahat ki anlatamam. İftardan sonra kötü oluyor.
Ama güzel beslendim ama sıvı alımı ve hareket az olunca gitmedi galiba
Bugün biraz daha bakalım şu ve hareket için
Bende hafta sonu molasindan sonra devam inşallahAaa ben şuan oruca niyet Edemem. Günde 4 tane ilaç kullanıyorum aralıklarla alıyorum
dışarıdan yenilince kilo almak kaçınılmaz oluyor canım. ev yemeği hem ekonomik oluyor, hem de daha sağlıklı.Selâm hanımlar
Bu sabah tartıda uzun süredir görmediğim bir hareket gördüm ama yukarı doğru. Yine de en azından bir oynama oldu diyorum. Güncel kilom 121 olmuş.
Şöyle bir karar aldım 5:2 diyetini uygulayacağım. Yapabilirim gibi geliyor. Bu hafta çok dışarıdan yeme durumumuz oldu. H.sonu malzeme alıp yemek yapacağım inşallah.
Günaydın kızlar
Oruç işini tüm hayatıma katsam ne güzel olacak. Saat 9.30- 10 a kadar açlık planlamistim. Küçük kalkınca erken kalktım kahvaltiliklari ayarlayın dedim. Bidonun dibinde kalan peynir kırıntılarını yedim. Daha saat 8 bile değil
Tut işte ağzını. Alışmışım buldugumu tıkmaya. Neyse olmamış gibi yapicam ama çok can sıkıcı
Yaptım ama ben listeyi geri alamadım mesajından. Sen yapsan daha iyi olacak sayfa yöneticisi sensin ya düzenleme yapabilirsinAmine Busra liste yaptın mı hiç büşra? Geçmişe bakamadım
Aralıklı yapmaya çalışıyorum çiçeğim. Önemli olan o değil. Kendimi çöp kabı gibi kullanmam. Yoksa o devede kulakYav hemşerim kahvaltına say neye sıkıyosun canını?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?