Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet susuzluk yapar. Bende az iciyorum bugün şişeleri dolduralım. Oruç her gün tutma bence kendini zorlayarak ibadet olmazki hafta da 2 3 gün araliklarla tutabilirsin. Belki arada bende katılırım sana

Evet susuzluk yapar. Bende az iciyorum bugün şişeleri dolduralım. Oruç her gün tutma bence kendini zorlayarak ibadet olmazki hafta da 2 3 gün araliklarla tutabilirsin. Belki arada bende katılırım sana
Aynen canım
Oruç o kadar rahat ki anlatamam. İftardan sonra kötü oluyor.
Ama güzel beslendim ama sıvı alımı ve hareket az olunca gitmedi galiba
Bugün biraz daha bakalım şu ve hareket için

Aynen canım
Oruç o kadar rahat ki anlatamam. İftardan sonra kötü oluyor.
Ama güzel beslendim ama sıvı alımı ve hareket az olunca gitmedi galiba
Bugün biraz daha bakalım şu ve hareket için
Aaa ben şuan oruca niyet Edemem. Günde 4 tane ilaç kullanıyorum aralıklarla alıyorum

Selâm hanımlar

Bu sabah tartıda uzun süredir görmediğim bir hareket gördüm ama yukarı doğru. Yine de en azından bir oynama oldu diyorum. Güncel kilom 121 olmuş.
Şöyle bir karar aldım 5:2 diyetini uygulayacağım. Yapabilirim gibi geliyor. Bu hafta çok dışarıdan yeme durumumuz oldu. H.sonu malzeme alıp yemek yapacağım inşallah.

dışarıdan yenilince kilo almak kaçınılmaz oluyor canım. ev yemeği hem ekonomik oluyor, hem de daha sağlıklı.

25 Kasım 2022

sabah 09.15
kepekli ekmekle peynirli tost, 5 zeytin, domates salatalık

öğlen 12.30
2 baget, 1 servis kaşığı pilav, az salata, az tatlı

aralarda
1/4 elma, 1 ceviz, 1 kuru kayısı, 1 kuru incir, 1 avuç leblebi

akşam 19.15
zeytinyağlı taze fasulye, toplamda 1 kase makarna+kısır, 1 kase cacık, az turşu

ara 21.00
1 avuç karışık çerez

yatana kadar 1,5 lt su

Günaydın kızlar
Oruç işini tüm hayatıma katsam ne güzel olacak. Saat 9.30- 10 a kadar açlık planlamistim. Küçük kalkınca erken kalktım kahvaltiliklari ayarlayın dedim. Bidonun dibinde kalan peynir kırıntılarını yedim. Daha saat 8 bile değil
Tut işte ağzını. Alışmışım buldugumu tıkmaya. Neyse olmamış gibi yapicam ama çok can sıkıcı

Yav hemşerim kahvaltına say neye sıkıyosun canını?

selam kızlar gelemedim 2 3 gündür bir koşturmaca dünde tartılamadım bu sabah tartıldım

güncel kilo bilgim 111.5

yılbaşı hedefim 108 hala geçerli tablo olmadığı için geçen hafta kaçtım hatırlamıyorum gerçi geçen hafta regl şişkinliğide vardı neyse önümüze bakıcaz ....

dün hastanede refakatçi idim sabah 8 az kahvaltı yapıp çıkmıştım sonra akşama doğru bir baş ağrım başladı anlatamam çıktım saat 16:30 gibi bir kase çorba, bir tabak salata, bir kavurmalı kaşarlı pide yedim. bayağı fazla kaçtı tüm günün açlığı ile tutamadım kendimii çorba çok tuzlu idi yukarı yine hastamın yanına çıktım nasıl başım ağrıyor midemde bulanmaya başladı tansiyonumu ölçtürdüm 13/8 artık yüksekmi normalmi bilemiyorum. hemşire normal dedi bana bir ter bastı bütün yediklerimi çıkartım o kadar hastalığın arasında midemdekilerden kurtuldum diye sevindim doğrusuu iyimi. gecede refakatçi kalıcaktım ama kalamadım ağrıkesiciler bile fayda etmedi eve geldim daha yenii yenii kendime geliyorum halaa başım ağrıyor ...

Bugün büyük aile kahvaltısı vardı.
Saat 10 da poğaça yedim 2 tane 4 halka sucuk yedim.
Saat 3 de yine poğaça yedim
saat 6 da palamut yedim 1 bütün.
6.30 itibariyle yeme işi bitti. Adım sayımı bilmiyorum küçük oğlan saatimi kolumdan alıp götürdü hep. Ama evde çok adimlayamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…