buna göre en yüksek hedefli sen olucaksın herhalde bayağı yüksek bir hedefEvet bak olur o zaman öyle ben yarın sabah tartilacagim 85 kiloyum yılbaşına kadar 70 olmak istiyorumhirsliyim hedef koysam basarabilirim
Bugünü yazayım mi çünkü biraz fazla yedim yarından itibaren başlayacağım eşim haftasonlari olduğu için biraz sıkıntı oluyor ama yarından itibaren başlayacağım ölçülerini alacağım tartilacagim spor diyet yapacağım işte Şubat ayına kadar bu kilodan kurtulsam muhteşem olacakhoşgeldin canım aramıza. her akşam yemek faslın bittikten sonra benim yazdığım gibi saatli ve miktarlı olarak menü yazabilirsin. yorumlarız.
Başaracağım çünkü bu sefer fazla hirslandimbuna göre en yüksek hedefli sen olucaksın herhalde bayağı yüksek bir hedef
tabi olur sorun değil. ben de zaten ancak oturtuyorum menülerimi. çok mükemmel değilim ama başladım çok şükürBugünü yazayım mi çünkü biraz fazla yedim yarından itibaren başlayacağım eşim haftasonlari olduğu için biraz sıkıntı oluyor ama yarından itibaren başlayacağım ölçülerini alacağım tartilacagim spor diyet yapacağım işte Şubat ayına kadar bu kilodan kurtulsam muhteşem olacak
iki öğün çok iyi canım. hiç yemek düşünmüyorsun. bakma ben şimdilik yapamıyorum.iyi akşamlar kızlar bende bu sabah 2 dilim tam buday ekmeğim ile klasik kahvaltımı yaptım ama akşam biraz hatlar karıştı biraz öncede yarım közde pişmiş mısır yediim
ve yeni bir karar aldım yarın iki öğün beslenicem fakat daha önce hiç bu şekil hedefliyerek beslenmemiştim saat kaçta kahvaltı yapmam lazım kaçta akşam yemeği yemem lazım bilmiyorum 2 öğün beslenen arkadaşlar siz nasıl yapıyorsunuz
bende hep yapamam diye düşündüm kilomunda fazla olması bana uygun değil diye düşündürdü. ailemde uygulayıp başarılı olanlar önyargılısın denemedin ki diyenler var. bende bir deneyim yapabilecekmiyim dedimiki öğün çok iyi canım. hiç yemek düşünmüyorsun. bakma ben şimdilik yapamıyorum.
ilk defa yapacaksan 3-4 günde alışırsın. sabret ve ilk öğünü 12.00 de ye. alışılıyor.bende hep yapamam diye düşündüm kilomunda fazla olması bana uygun değil diye düşündürdü. ailemde uygulayıp başarılı olanlar önyargılısın denemedin ki diyenler var. bende bir deneyim yapabilecekmiyim dedim
11 ile 12 arası yesem akşama da saat 17:30 gibi yerim diyorum bakalımilk defa yapacaksan 3-4 günde alışırsın. sabret ve ilk öğünü 12.00 de ye. alışılıyor.
ben de şu an kan şekerim düştüğü için çok zorluyor. kötü oluyorum. o nedenle ilk önce onu yoluna koyayım sonra ben de yapacağım yeniden.
akşamı çok erkene alma. çünkü gece acıkırsın. ben öğleni 12.00-13.00 aralığında da yiyip akşamı 19.00-19.30 arası yiyordum. çok ideal oluyordu. hatta 17-7 oluyordu.11 ile 12 arası yesem akşama da saat 17:30 gibi yerim diyorum bakalım
ayarlama yapmam lazım plates ve yoga dersim varya ona göre bakalım 1 saat öncesinde yerim diye düşünüyorumakşamı çok erkene alma. çünkü gece acıkırsın. ben öğleni 12.00-13.00 aralığında da yiyip akşamı 19.00-19.30 arası yiyordum. çok ideal oluyordu. hatta 17-7 oluyordu.
Bugün hiç giremedim yaAmine Busra napıyorsun nerelerdesin
Okuyunca hep güldüm bende
Aaaa neden cezaliydinOkuyunca hep güldüm bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?