Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canım aramıza. her akşam yemek faslın bittikten sonra benim yazdığım gibi saatli ve miktarlı olarak menü yazabilirsin. yorumlarız.
Bugünü yazayım mi çünkü biraz fazla yedim yarından itibaren başlayacağım eşim haftasonlari olduğu için biraz sıkıntı oluyor ama yarından itibaren başlayacağım ölçülerini alacağım tartilacagim spor diyet yapacağım işte Şubat ayına kadar bu kilodan kurtulsam muhteşem olacak

iyi akşamlar kızlar bende bu sabah 2 dilim tam buday ekmeğim ile klasik kahvaltımı yaptım ama akşam biraz hatlar karıştı biraz öncede yarım közde pişmiş mısır yediim

ve yeni bir karar aldım yarın iki öğün beslenicem fakat daha önce hiç bu şekil hedefliyerek beslenmemiştim saat kaçta kahvaltı yapmam lazım kaçta akşam yemeği yemem lazım bilmiyorum 2 öğün beslenen arkadaşlar siz nasıl yapıyorsunuz

tabi olur sorun değil. ben de zaten ancak oturtuyorum menülerimi. çok mükemmel değilim ama başladım çok şükür

bugün güya küçük bir dolap düzenleme işim vardı. off ki ne offff akşama kadar oturmadım. sonra duş ve yemek. sonra yeniden mutfak...
çok yoruldum ve günüm gitti.

iki öğün çok iyi canım. hiç yemek düşünmüyorsun. bakma ben şimdilik yapamıyorum.

iki öğün çok iyi canım. hiç yemek düşünmüyorsun. bakma ben şimdilik yapamıyorum.
bende hep yapamam diye düşündüm kilomunda fazla olması bana uygun değil diye düşündürdü. ailemde uygulayıp başarılı olanlar önyargılısın denemedin ki diyenler var. bende bir deneyim yapabilecekmiyim dedim

27 KASIM 2022

sabah 11.20
sucuklu sebzeli omlet
1 kk peynir+ 5 zeytin
1 tk petek bal+ 1 çk cevizli çemen
1 dilim karabuğdaylı arpa unlu ekmek

ara 13.30
3 parça fıstıklı çikolata
kahve

öğlen 16.00 (işlerden çok geç oldu)
1 kase bulgur pilavı ve 4 yk yeşil fasulye
2 yk ev yoğurdu

akşam 19.40
30 gram fıstıklı çikolata
3 adet kıymalı sebzeli pirinç yufkası böreği
salatalık

az sonra 3 yk ev yoğurdu içine 1 tk isot yiyeceğim

yatana kadar 1,5 lt su

ilk defa yapacaksan 3-4 günde alışırsın. sabret ve ilk öğünü 12.00 de ye. alışılıyor.
ben de şu an kan şekerim düştüğü için çok zorluyor. kötü oluyorum. o nedenle ilk önce onu yoluna koyayım sonra ben de yapacağım yeniden.

11 ile 12 arası yesem akşama da saat 17:30 gibi yerim diyorum bakalım

11 ile 12 arası yesem akşama da saat 17:30 gibi yerim diyorum bakalım
akşamı çok erkene alma. çünkü gece acıkırsın. ben öğleni 12.00-13.00 aralığında da yiyip akşamı 19.00-19.30 arası yiyordum. çok ideal oluyordu. hatta 17-7 oluyordu.

akşamı çok erkene alma. çünkü gece acıkırsın. ben öğleni 12.00-13.00 aralığında da yiyip akşamı 19.00-19.30 arası yiyordum. çok ideal oluyordu. hatta 17-7 oluyordu.
ayarlama yapmam lazım plates ve yoga dersim varya ona göre bakalım 1 saat öncesinde yerim diye düşünüyorum

Selamlar
Mutfağı 5 de kapattım
2 lt lt su içtim.
Sabah 10 da 1 pogaca yarım kase yoğurt. 2 yk menemen yedim.
Saat 3 de 1 pogaca yarım kase yoğurt yedim.
Saat 4.30 da 3 tane zeytinyağlı enginar yedim.
Adım 4400

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…