Canım tansiyonun iyi. Usuttun mü?selam kızlar gelemedim 2 3 gündür bir koşturmaca dünde tartılamadım bu sabah tartıldım
güncel kilo bilgim 111.5
yılbaşı hedefim 108 hala geçerli tablo olmadığı için geçen hafta kaçtım hatırlamıyorum gerçi geçen hafta regl şişkinliğide vardı neyse önümüze bakıcaz ....
dün hastanede refakatçi idim sabah 8 az kahvaltı yapıp çıkmıştım sonra akşama doğru bir baş ağrım başladı anlatamam çıktım saat 16:30 gibi bir kase çorba, bir tabak salata, bir kavurmalı kaşarlı pide yedim. bayağı fazla kaçtı tüm günün açlığı ile tutamadım kendimii çorba çok tuzlu idi yukarı yine hastamın yanına çıktım nasıl başım ağrıyor midemde bulanmaya başladı tansiyonumu ölçtürdüm 13/8 artık yüksekmi normalmi bilemiyorum. hemşire normal dedi bana bir ter bastı bütün yediklerimi çıkartım o kadar hastalığın arasında midemdekilerden kurtuldum diye sevindim doğrusuu iyimi. gecede refakatçi kalıcaktım ama kalamadım ağrıkesiciler bile fayda etmedi eve geldim daha yenii yenii kendime geliyorum halaa başım ağrıyor ...
hic yakistiramadim sanaGünaydın canımlar ❤
Mutlu haftasonları
Eki Görüntüle 3166716
@Aijoo
74FRIDA
60kiloyum
@bengisu022
@ISILDURU
@LisbethS
@nisan34
@Pembe Lotus
Minik Duduklu Tencere
@Leyal_
@Aktif Lora
geçmiş olsun canım. dinlen biraz.selam kızlar gelemedim 2 3 gündür bir koşturmaca dünde tartılamadım bu sabah tartıldım
güncel kilo bilgim 111.5
yılbaşı hedefim 108 hala geçerli tablo olmadığı için geçen hafta kaçtım hatırlamıyorum gerçi geçen hafta regl şişkinliğide vardı neyse önümüze bakıcaz ....
dün hastanede refakatçi idim sabah 8 az kahvaltı yapıp çıkmıştım sonra akşama doğru bir baş ağrım başladı anlatamam çıktım saat 16:30 gibi bir kase çorba, bir tabak salata, bir kavurmalı kaşarlı pide yedim. bayağı fazla kaçtı tüm günün açlığı ile tutamadım kendimii çorba çok tuzlu idi yukarı yine hastamın yanına çıktım nasıl başım ağrıyor midemde bulanmaya başladı tansiyonumu ölçtürdüm 13/8 artık yüksekmi normalmi bilemiyorum. hemşire normal dedi bana bir ter bastı bütün yediklerimi çıkartım o kadar hastalığın arasında midemdekilerden kurtuldum diye sevindim doğrusuu iyimi. gecede refakatçi kalıcaktım ama kalamadım ağrıkesiciler bile fayda etmedi eve geldim daha yenii yenii kendime geliyorum halaa başım ağrıyor ...
Günaydın hoşgeldinMerhaba kızlar benimde 25 kilo fazlam var çok kötü hissediyorum kendimi lütfen beni motive edin vereyim şu kiloları evimde eliptik bisiklette var önceden çok iradeleydim kendimi baya saldım lütfen yardımcı olun
GünaydınGünaydın hoşgeldin
Şimdi ne yapıyorsun beslenme spor. Bebisin var galiba
Kendinden bahsetsene
Peki ne tür bir program uyguluyorsunGünaydın
Evet 2 tane çocuğum var biri 18 aylık diğeri 4 yaşında evde egzersiz yapıyorum yarım saat yarım saatte elikptik yapıyorum 2 gün sürüyor bırakıyorum sonra iştahım baya açılmış abur cubur çok tüketiyorum pizza lahmacun tarzı yiyorum git gide kilo alıyorum
Ya aslında öyle yemeğe düşkün değilim 2 günde 3 kilo vermusligim var çok sıkılıyorum yemeğe veriyorum kendimi yok canım uyanık değilim çocuğum uyandı süt verdim uyuttum şimdi uyuyacağımPeki ne tür bir program uyguluyorsun
Hiç aralıklı oruç denedin mi
Yada Dukan yada Karatay
Yada diyetisyen
Gece 2 den beri uyanikmisin bide
Bı beslenme şekli belirle bizde takibinde sana yardımcı olalım. Hadi iyi dinlenmelerYa aslında öyle yemeğe düşkün değilim 2 günde 3 kilo vermusligim var çok sıkılıyorum yemeğe veriyorum kendimi yok canım uyanık değilim çocuğum uyandı süt verdim uyuttum şimdi uyuyacağım
Canım tansiyonun iyi. Usuttun mü?
Stres te yapar
teşekkürler kızlaargeçmiş olsun canım. dinlen biraz.
Hoşgeldin ne güzel sporda yapıyormuşsuun. daha bir spor rutinin olsun bırakmıyayım diyorsan, hergün gel ne kadar spor yaptığı yaz bize daha bir motive edici olur. birde bir hedef belirle mesela bizim yılbaşı hedefimiz var o zamana kadar şu kadar kilo vericeğiz diye burda yazdık belirledik sende yapabilirsinMerhaba kızlar benimde 25 kilo fazlam var çok kötü hissediyorum kendimi lütfen beni motive edin vereyim şu kiloları evimde eliptik bisiklette var önceden çok iradeleydim kendimi baya saldım lütfen yardımcı olun
İhmal etme canımteşekkürler kızlaar
neden oldu bende anlamadım midem hala hasas beni fazla zorlama diyo.r kısa bir soğuk alma ve migren filanmı oluyor bende anlamadım kii yorgunlukta var tabikii aslında büyük bir hastaneye gidip baktırmam lazım yılda 3 4 sefer böyle acilik oluyorum sonra 1hafta tansiyon takibi yapılıyor bişey çıkmıyooor
Ay ben hedefimi unuttumHoşgeldin ne güzel sporda yapıyormuşsuun. daha bir spor rutinin olsun bırakmıyayım diyorsan, hergün gel ne kadar spor yaptığı yaz bize daha bir motive edici olur. birde bir hedef belirle mesela bizim yılbaşı hedefimiz var o zamana kadar şu kadar kilo vericeğiz diye burda yazdık belirledik sende yapabilirsin
Evet bak olur o zaman öyle ben yarın sabah tartilacagim 85 kiloyum yılbaşına kadar 70 olmak istiyorumHoşgeldin ne güzel sporda yapıyormuşsuun. daha bir spor rutinin olsun bırakmıyayım diyorsan, hergün gel ne kadar spor yaptığı yaz bize daha bir motive edici olur. birde bir hedef belirle mesela bizim yılbaşı hedefimiz var o zamana kadar şu kadar kilo vericeğiz diye burda yazdık belirledik sende yapabilirsin
hoşgeldin canım aramıza. her akşam yemek faslın bittikten sonra benim yazdığım gibi saatli ve miktarlı olarak menü yazabilirsin. yorumlarız.Merhaba kızlar benimde 25 kilo fazlam var çok kötü hissediyorum kendimi lütfen beni motive edin vereyim şu kiloları evimde eliptik bisiklette var önceden çok iradeleydim kendimi baya saldım lütfen yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?