Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım tansiyonun iyi. Usuttun mü?
Stres te yapar

geçmiş olsun canım. dinlen biraz.

26 Kasım 2022

sabah 10.30
isotlu omlet+ peynir+ 5 zeytin
1 çk cevizli çemen+1 tk petek bal+ domates
1 dilim karakılçık tbe

ara 14.45
2 ceviz+ 1 hurma

ara 17.30
1 kuru cennet hurması arası ceviz+ ceviz büyüklüğünde ev yapımı fit top+ 7 üzüm
şekersiz kahve

akşam 19.00
2 parça tavuk kanat
5 yk bulgur pilavı
1 kase salata

ara 20.30
1 tutam çerez

yatana kadar 2 lt ye yakın su

Günaydın
Mutlu pazarlar.
Bana da mutlu pazarlar. Çok mutlu uyanmadim. Çok yorgunum ve ellerim yüzüm şişmiş. Elimi yumruk yaparken parmaklarım geriliyor. Bide uçuk çıkmış.
Umarım günün geri kalanı güzel geçer

Merhaba kızlar benimde 25 kilo fazlam var çok kötü hissediyorum kendimi lütfen beni motive edin vereyim şu kiloları evimde eliptik bisiklette var önceden çok iradeleydim kendimi baya saldım lütfen yardımcı olun
Günaydın hoşgeldin
Şimdi ne yapıyorsun beslenme spor. Bebisin var galiba
Kendinden bahsetsene

Günaydın hoşgeldin
Şimdi ne yapıyorsun beslenme spor. Bebisin var galiba
Kendinden bahsetsene
Günaydın
Evet 2 tane çocuğum var biri 18 aylık diğeri 4 yaşında evde egzersiz yapıyorum yarım saat yarım saatte elikptik yapıyorum 2 gün sürüyor bırakıyorum sonra iştahım baya açılmış abur cubur çok tüketiyorum pizza lahmacun tarzı yiyorum git gide kilo alıyorum

Peki ne tür bir program uyguluyorsun
Hiç aralıklı oruç denedin mi
Yada Dukan yada Karatay
Yada diyetisyen
Gece 2 den beri uyanikmisin bide

Peki ne tür bir program uyguluyorsun
Hiç aralıklı oruç denedin mi
Yada Dukan yada Karatay
Yada diyetisyen
Gece 2 den beri uyanikmisin bide
Ya aslında öyle yemeğe düşkün değilim 2 günde 3 kilo vermusligim var çok sıkılıyorum yemeğe veriyorum kendimi yok canım uyanık değilim çocuğum uyandı süt verdim uyuttum şimdi uyuyacağım

Bı beslenme şekli belirle bizde takibinde sana yardımcı olalım. Hadi iyi dinlenmeler

Canım tansiyonun iyi. Usuttun mü?
Stres te yapar

geçmiş olsun canım. dinlen biraz.
teşekkürler kızlaar

neden oldu bende anlamadım midem hala hasas beni fazla zorlama diyo.r kısa bir soğuk alma ve migren filanmı oluyor bende anlamadım kii yorgunlukta var tabikii aslında büyük bir hastaneye gidip baktırmam lazım yılda 3 4 sefer böyle acilik oluyorum sonra 1hafta tansiyon takibi yapılıyor bişey çıkmıyooor

Merhaba kızlar benimde 25 kilo fazlam var çok kötü hissediyorum kendimi lütfen beni motive edin vereyim şu kiloları evimde eliptik bisiklette var önceden çok iradeleydim kendimi baya saldım lütfen yardımcı olun
Hoşgeldin ne güzel sporda yapıyormuşsuun. daha bir spor rutinin olsun bırakmıyayım diyorsan, hergün gel ne kadar spor yaptığı yaz bize daha bir motive edici olur. birde bir hedef belirle mesela bizim yılbaşı hedefimiz var o zamana kadar şu kadar kilo vericeğiz diye burda yazdık belirledik sende yapabilirsin

İhmal etme canım

Ay ben hedefimi unuttum

Evet bak olur o zaman öyle ben yarın sabah tartilacagim 85 kiloyum yılbaşına kadar 70 olmak istiyorum hirsliyim hedef koysam basarabilirim

hoşgeldin canım aramıza. her akşam yemek faslın bittikten sonra benim yazdığım gibi saatli ve miktarlı olarak menü yazabilirsin. yorumlarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…