Geçmiş olsun canım bu sabah nasılsınız genelde hastalıkta çocuklarla gece zor geçiyorSelam çocuklar iki gündür çok hasta ugrayamiyorum. Az önce küçük uyurken boğulur gibi oldu çok korktuk, nefesini çok zor toparladı... Yarın ola hayr ola
spora başladım derken ne yapıyorsun haftanın kaç günü olucakGünaydın spora başladım yeniden bakalim sporla etki görebilecek miyim
2 gundur 25 dklik kendime egzersiz planı yaptım onu uyguluyorum evdespora başladım derken ne yapıyorsun haftanın kaç günü olucak
çok iyi aslında bende evde plates çemberi bandı ve mat edindim ama bir ara başlarım umarım2 gundur 25 dklik kendime egzersiz planı yaptım onu uyguluyorum evde
Sen neler yapiyorsunspora başladım derken ne yapıyorsun haftanın kaç günü olucak
yılbaşından beri bozduğum beslenmemi düzeltmeye çalışıyorum bu ara sabahları bir egzersiz programım var onu yapıyorum fakat yeterli değil sporu çoğaltmam lazımSen neler yapiyorsun
Çok sevindimTabi canım doldurucam ben onu buraya ayrıca ekliyorum ama ilk mesajda sabit kalıyor.
Çok geçmiş olsun canımGünaydıınlaar mutlu huzurlu sağlıklııı ve bol bereketli haftalar
epeydir gelemedim, yılbaşına bir hafta kaladan beri beslenmem bozuldu modum düştü buraya yazamadım. kendi evimin tadilat işi bitmeden işyerinide tadilata soktuk yoğun ve yorgun bir zamandan geçtim halada bitmiş değil. ustalarla uğraşmak zor bu ekonomide bir yerleri yaptırmakta. bazen malzeme arayıp bulmaya bile gitmek için zamanım olmuyor ....
evdekiler hasta zanedersem bende hastayım sürekli onlara çorba, ıhlamur yaparken bende içiyorum kaslarım ağrıyor ama ayakta geçiriyorum galiba
sporum bozuldu plates dersim bitti sonrasında yürüyüşe çıkarım dedim ama disiplinli olamadım bu hafta 13 tekrarla tibet egzersizlerine devam ediyorum
Bonus cum canım benim sağolasın etiketlerini gördüm
taplomuz yok herhalde geçen cuma yaptınız mı bakmadım 1. sayfada bişey yok ama yazarsanız yıl başı öncesi 109.2 ile bırakmıştım bunu yazın. üstü bir kilo görmemek içinde tartılmıyoruuum şimdilik önümüzdeki cuma belki tartılırım bu ara yine sağlıklı besleniyorum ekmek fazla kaçıyor sanki onuda ayarlıyacağım
Sıkılaştırıcı etkisi olur hiç yoktanGünaydın spora başladım yeniden bakalim sporla etki görebilecek miyim
Zamanla oda olur önemli olan sureklilikyılbaşından beri bozduğum beslenmemi düzeltmeye çalışıyorum bu ara sabahları bir egzersiz programım var onu yapıyorum fakat yeterli değil sporu çoğaltmam lazım
Evet belki tartida görmem ama görüşelim iyi olurÇok sevindim
Çok geçmiş olsun canım
Sıkılaştırıcı etkisi olur hiç yoktan
Hoşgeldinkızlarr selamlar, ben paranerde, geçen yıl sizlerle 16 kilo vermiştim, hala verdiğim kilodayım ama daha fazla veremiyorum, burada daha çok hırslanıyordum,Bonus benide alır mısın listelere :) herkese kolaylıklar diliyoruuum
Kim bulmuş be kuzum :) kilolarda kaldı öyle, hadi bi kalkışalım gitsin şu kilolar :) bebek nasip oldu bana, o yüzden gelemedim buralara, ama kalbi durdu malesef kürtaj oldum, şimdi bu boşlukta biraz daha kilo vereyim diyorum inşallah.Hoşgeldin
Paraları buldun mu
Hiç üzme kendini. Vardır bir hikmeti. Rabbim sağlıklı mutlu bir bebek nasip etsin. Hem kalbini hem kucağını doldursun inşallahKim bulmuş be kuzum :) kilolarda kaldı öyle, hadi bi kalkışalım gitsin şu kilolar :) bebek nasip oldu bana, o yüzden gelemedim buralara, ama kalbi durdu malesef kürtaj oldum, şimdi bu boşlukta biraz daha kilo vereyim diyorum inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?