Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Pazar menü

Kahvaltı 10,30

2-3 soğanlı yumurta
Yeşil zeytin
2 dilim ekmek krem peynir bikaç küp kaşar
Çayla 10 tane dut kurusu

Öğlen 14.30 gibi

Kızımdan kalan yumurtayı yedim
1 küçük muz, 1 küçük portakal, 1 avuç leblebi
Yeşil çay

19.30
Hazır tavuk 5-6 köfte kadar
1 bardak ayran

Çayla çikolatalı leblebi aldım biraz

Suyum az sporum yok markete yürüdüm sadece

Günaydıınlaar mutlu huzurlu sağlıklııı ve bol bereketli haftalar

epeydir gelemedim, yılbaşına bir hafta kaladan beri beslenmem bozuldu modum düştü buraya yazamadım. kendi evimin tadilat işi bitmeden işyerinide tadilata soktuk yoğun ve yorgun bir zamandan geçtim halada bitmiş değil. ustalarla uğraşmak zor bu ekonomide bir yerleri yaptırmakta. bazen malzeme arayıp bulmaya bile gitmek için zamanım olmuyor ....

evdekiler hasta zanedersem bende hastayım sürekli onlara çorba, ıhlamur yaparken bende içiyorum kaslarım ağrıyor ama ayakta geçiriyorum galiba

sporum bozuldu plates dersim bitti sonrasında yürüyüşe çıkarım dedim ama disiplinli olamadım bu hafta 13 tekrarla tibet egzersizlerine devam ediyorum

Bonus cum canım benim sağolasın etiketlerini gördüm

taplomuz yok herhalde geçen cuma yaptınız mı bakmadım 1. sayfada bişey yok ama yazarsanız yıl başı öncesi 109.2 ile bırakmıştım bunu yazın. üstü bir kilo görmemek içinde tartılmıyoruuum şimdilik önümüzdeki cuma belki tartılırım bu ara yine sağlıklı besleniyorum ekmek fazla kaçıyor sanki onuda ayarlıyacağım

Tabi canım doldurucam ben onu buraya ayrıca ekliyorum ama ilk mesajda sabit kalıyor.
Çok sevindim
Çok geçmiş olsun canım
Günaydın spora başladım yeniden bakalim sporla etki görebilecek miyim
Sıkılaştırıcı etkisi olur hiç yoktan

Bugün yine su orucu yapmaya çalışıyorum. Bu sefer niyeti tam almadım galiba. Aç değilim ama birşeyler yemek istiyorum. İlk gün zorluğu galiba. Oruç gibi üşüyorum. Ellerim ısınmıyor.

Tünaydın hanımlar

Bugün 20:4 düzenine geçtim şu an kahve içiyorum. Bu saatler uzun süredir yeme saatim olduğu için biraz zorlanıyorum.Dayanmaya çalışacağım. Düne kadar herşey güzel gidiyordu
Sabah kahvaltısı etmedim öğlen börek yedik ardından öğleden sonra eşim cezerye almış hem yürüyüş yaptık hem cezerye yedik saçma birşey oldu.
Akşam da 1 tabak kuru fasulye, yoğurt, turşu,2 dilim ekmek yedim.

Bu sabah tartıldım neyseki bir artı olmadı kilom sabit.
Şimdi birşeylerle uğraşmam lazım oyalanmam gerek

kızlarr selamlar, ben paranerde, geçen yıl sizlerle 16 kilo vermiştim, hala verdiğim kilodayım ama daha fazla veremiyorum, burada daha çok hırslanıyordum, Bonus benide alır mısın listelere :) herkese kolaylıklar diliyoruuum

Hoşgeldin
Paraları buldun mu
Kim bulmuş be kuzum :) kilolarda kaldı öyle, hadi bi kalkışalım gitsin şu kilolar :) bebek nasip oldu bana, o yüzden gelemedim buralara, ama kalbi durdu malesef kürtaj oldum, şimdi bu boşlukta biraz daha kilo vereyim diyorum inşallah.

Hiç üzme kendini. Vardır bir hikmeti. Rabbim sağlıklı mutlu bir bebek nasip etsin. Hem kalbini hem kucağını doldursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…