- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
öyle tabiki, amiin Allah razı olsun :)Hiç üzme kendini. Vardır bir hikmeti. Rabbim sağlıklı mutlu bir bebek nasip etsin. Hem kalbini hem kucağını doldursun inşallah
bir kahve içsen sıcak bişeyler hem seni ısıtır hem kahve iyi gelir biraz tokluk hissi verirGünaydın
Hala uykum var ve üşüyorum
evet bir ay kadar yaptığım platesi evde devam etiremedim evimin yakınında çok güzel bir spor salonu yapılıyor bitmek üzere bir bitse hemen oraya başlıyacağımZamanla oda olur önemli olan sureklilik
kolay gelsin canım saat kaçta yiyeceksinBugün yine su orucu yapmaya çalışıyorum. Bu sefer niyeti tam almadım galiba. Aç değilim ama birşeyler yemek istiyorum. İlk gün zorluğu galiba. Oruç gibi üşüyorum. Ellerim ısınmıyor.
tekrardan hoşgeldin canım, zor zamanlar geçirmişsin geçmiş olsunkızlarr selamlar, ben paranerde, geçen yıl sizlerle 16 kilo vermiştim, hala verdiğim kilodayım ama daha fazla veremiyorum, burada daha çok hırslanıyordum, @Bonus benide alır mısın listelere :) herkese kolaylıklar diliyoruuum
İçtim canım birim soğukbir kahve içsen sıcak bişeyler hem seni ısıtır hem kahve iyi gelir biraz tokluk hissi verir
evet bir ay kadar yaptığım platesi evde devam etiremedim evimin yakınında çok güzel bir spor salonu yapılıyor bitmek üzere bir bitse hemen oraya başlıyacağım
kolay gelsin canım saat kaçta yiyeceksin
tekrardan hoşgeldin canım, zor zamanlar geçirmişsin geçmiş olsun
Anlattiklarin o kadar benzer kiÇocukların hastalığı kadar huylarinin değişmeside çok yıpratti. Anneeeeğğ aneeee durmadan boyleler
hakisin jes en cok da ben bosluyorun benum hala bir duzenim yok :/Dün uğradım sanıyorum akşama doğru farkettim uğramamışım.
Cuma bildirimi olmayanlar var menüler yazılmıyor eee napıcaz böyle hanımlar?
Burda birlikte yapıcaksak burda olmalıyız başka yolu yok.
Cumadan cumaya kilo bildirmekle olmaz.
74FRIDA hasta ona ses etmiyorum.
74FRIDA
@60kiloyum
bengisu022
LenaG
@nisan34
@Pembe Lotus
Minik Duduklu Tencere
H Himal_
Mthn83
@Aktif Lora
@Efser
ZincirKirma
Amine Busra
Başka bir şey yemedin mi bugün ?Menü paylaşayım
bugün çok zor geçti. Sürekli çiğneme yeme duygusu var. Ama açlık yok.
Saat 16 ya kadar bitki çayı çay kahve
16 da 3 YK yoğurt
1 soda ve bitki çayı devam
Aslında niyetim yarın akşama kadardı da durmadım. Neyse yoğurt iyi gelir metabolizmayaBaşka bir şey yemedin mi bugün ?
Adım attin mi? Su ictin mi?Menü
Sabah 1 dilim ekmek peynir zeytin salça zeytinyağı
öğlen hurma türk kahvesi
akşam 1 kase susuz kuru fasulye yoğurt ile
Hoşgeldiniz geçmiş olsun.saglikla nasip olur inşallah.Kim bulmuş be kuzum :) kilolarda kaldı öyle, hadi bi kalkışalım gitsin şu kilolar :) bebek nasip oldu bana, o yüzden gelemedim buralara, ama kalbi durdu malesef kürtaj oldum, şimdi bu boşlukta biraz daha kilo vereyim diyorum inşallah.
Süpersin canım ben de akşam yapmayı düşünüyirdum.ama sadece düşüncede kaldıEveeeet 30 dk lesli benzeri bı spor yaptım. Bu kız daha enerjik geliyor bana
Değişiklik iyidir diyorum
Gece yemeklerini bıraktığın an kilo vereceksin hicbirsey yapmasan bile sıkıntı etme sadece bozma bırakma oturacak zamanla duzeninIyi gecelerben 82 yi gordukden sonra yine bozdum ve moralim bozulmasın diye tartılmadım gectiğimiz hafta. Bugün tekrardan diyete döndüm çok sükür. Kızım huysuz bu ara pek giremedim kusura bakmayın canlar. Menu zaten veremiyorum ne yedim nasil yedim bilmiyorum yusra saolsun. O uyuyunca gece yiyordum onu yasakladim kendime onunla cok yiyemiyorum zaten. Bizde durumlar böyle bol.eksili bir hafta olur umarım
Iyiki yoğurt yemişsin çünkü kahve ve patates kabizlik yapar hareket de yok demişsinİyi geceler
Bugünkü menüm
Gün içerisinde bol bol kahve, çay,bitki çayı
Akşam patates kavurması,3 dilim ekmek, yoğurt,
2 lt.su içtim, maalesef hiç hareket yok
tebrik ederim valla kolay değil yaptığın.:)Aslında niyetim yarın akşama kadardı da durmadım. Neyse yoğurt iyi gelir metabolizmaya
Adım attin mi? Su ictin mi?
Süpersin canım ben de akşam yapmayı düşünüyirdum.ama sadece düşüncede kaldı
Protein açığın çok canım.İyi geceler
Bugünkü menüm
Gün içerisinde bol bol kahve, çay,bitki çayı
Akşam patates kavurması,3 dilim ekmek, yoğurt,
2 lt.su içtim, maalesef hiç hareket yok
Bu sefer zorladı geçen sefer daha kolay ve daha mutluydumtebrik ederim valla kolay değil yaptığın.:)
su 3 lt içtim, ben çok su içerim. ama spor yokinşallah bugün başlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?