Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın
Hala uykum var ve üşüyorum
bir kahve içsen sıcak bişeyler hem seni ısıtır hem kahve iyi gelir biraz tokluk hissi verir
Zamanla oda olur önemli olan sureklilik
evet bir ay kadar yaptığım platesi evde devam etiremedim evimin yakınında çok güzel bir spor salonu yapılıyor bitmek üzere bir bitse hemen oraya başlıyacağım
Bugün yine su orucu yapmaya çalışıyorum. Bu sefer niyeti tam almadım galiba. Aç değilim ama birşeyler yemek istiyorum. İlk gün zorluğu galiba. Oruç gibi üşüyorum. Ellerim ısınmıyor.
kolay gelsin canım saat kaçta yiyeceksin
tekrardan hoşgeldin canım, zor zamanlar geçirmişsin geçmiş olsun

İçtim canım birim soğuk
Saat 4 gibi 3 YK ev yoğurdu yedim. Çok açlık hissini bastirmadi. Sonra baktım cigneyecek birşeyler araniyorum. Sakız aldım. Bide form Çay yaptım. Bugün de akşam olur illaki ölünmüyor açlıktan denedik gördük
Çocukların hastalığı kadar huylarinin değişmeside çok yıpratti. Anneeeeğğ aneeee durmadan boyleler
Anlattiklarin o kadar benzer ki
Ama seninkiler daha küçük

hakisin jes en cok da ben bosluyorun benum hala bir duzenim yok :/

Hoşgeldiniz geçmiş olsun.saglikla nasip olur inşallah.

İyi geceler

Bugünkü menüm
Gün içerisinde bol bol kahve, çay,bitki çayı
Akşam patates kavurması,3 dilim ekmek, yoğurt,

2 lt.su içtim, maalesef hiç hareket yok

Iyi geceler ben 82 yi gordukden sonra yine bozdum ve moralim bozulmasın diye tartılmadım gectiğimiz hafta. Bugün tekrardan diyete döndüm çok sükür. Kızım huysuz bu ara pek giremedim kusura bakmayın canlar. Menu zaten veremiyorum ne yedim nasil yedim bilmiyorum yusra saolsun. O uyuyunca gece yiyordum onu yasakladim kendime onunla cok yiyemiyorum zaten. Bizde durumlar böyle bol.eksili bir hafta olur umarım

Gece yemeklerini bıraktığın an kilo vereceksin hicbirsey yapmasan bile sıkıntı etme sadece bozma bırakma oturacak zamanla duzenin

İyi geceler

Bugünkü menüm

Iyiki yoğurt yemişsin çünkü kahve ve patates kabizlik yapar hareket de yok demişsin
2litre su kurtarır belki yarın daha lifli şeyler yemeye bak

Süpersin canım ben de akşam yapmayı düşünüyirdum.ama sadece düşüncede kaldı

İyi geceler

Bugünkü menüm

Protein açığın çok canım.
Bende aynı hatayı yapıyorum. Kahve kan yapımını baskiliyor ayrıca. Aynıyız yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…