- 8 Nisan 2017
- 57.260
- 306.685
- 698
bende gune tarcinli limonlu su ile basladimGünaydın herkese:)ballo sirkeli ılık su yaptım güne iyi niyetlerle iyi düşüncelerle bsşlayalım ... karamsarlık yok..:)
Ben bu kiloya bir anda gelmedim 10 senedir böyleyim malesef. Nefsimizi yenemiyoruz olay bukadin34... 90 üstü kilolarda olan kişiler olarak zaten fit görünmüyoruz.. Bende öyleyim belki daha karamsarımdır sizden iyi düşünelim iyi olsun yavaş yavaş bir günde olmuyor herşey zamanla düzelecek inanalım hep birlikte başarırız
3 lü rakamlardayım malesef2 li rakamlar mi 3 lu rakamlar mi?
Söyle yapalım eksi ve artılarını paylaş. İçinden gelince paylaşırsın
Olsun daha güzel rakamlar göreceğiz hep beraber. 3 lubrakamlarda olan arkadaşlar var. Benden daha iyi destek olabilirler. Güzel gidiyorlar paylaşım iyidir3 lü rakamlardayım malesef
İlk defa duydum cnm diyetisyenlerim hep veriodu ama yatmadan önce diyeNe kadar geç bilmiyorum ama akşam yemeğinden sonra yenen meyve karaciğerde mayalaniyor diye duydum.
Şimdi diyeceksin ki sende yemisin evet yedimama bı sor niye yedim
İmamın dediğini yap yaptığını yapma
Günaydın bir çoğunuziçin yediklerim çok olabilir evet. Ben daha az yersem değil de naskl desem ekmek pirinç çorbayı çok yemem çoğu insana çok gelebilir ben kendimi biliyorum üzerimde baskı hissettiğimde çok daha fazla şeyler yiyebiliyorum durduramıyorum kendimi deniyorum evde olanla kendimi tutuyoru.sen bşze uymazsın derseniz anlarımAfiyet olsun güzel menü
Şimdi sende diyet olaylarına yabancı değilsin. Hadi bu benim menüm gibi bak ve eleştirilerini söyle. Biz söylersek belki kalbin incinir ama hatalarını seslendirmek sende bilinç oluşturur. Hadi ben bu menüde nerde hata yaptım sence. Ama kalbimi kırmadan
Azaltmakta iyidir. Bı adım atmışsın en azından. Bazen de bıçak gibi kesmek gerekir. Herkesin kabullenisi farklı sonuçta
Günaydın bir çoğunuziçin yediklerim çok olabilir evet. Ben daha az yersem değil de naskl desem ekmek pirinç çorbayı çok yemem çoğu insana çok gelebilir ben kendimi biliyorum üzerimde baskı hissettiğimde çok daha fazla şeyler yiyebiliyorum durduramıyorum kendimi deniyorum evde olanla kendimi tutuyoru.sen bşze uymazsın derseniz anlarımAfiyet olsun güzel menü
Şimdi sende diyet olaylarına yabancı değilsin. Hadi bu benim menüm gibi bak ve eleştirilerini söyle. Biz söylersek belki kalbin incinir ama hatalarını seslendirmek sende bilinç oluşturur. Hadi ben bu menüde nerde hata yaptım sence. Ama kalbimi kırmadan
Azaltmakta iyidir. Bı adım atmışsın en azından. Bazen de bıçak gibi kesmek gerekir. Herkesin kabullenisi farklı sonuçta
Herkes kendi yediğinden mesul. Sadece kendi yanlışlarını dillendirmek kendini sonraki yanlışlardan alıkoymak için iyi olur dedim. Bilinç altın bunun yanlış olduğunu bildiğini tekrarlar sana . Yazılı olmayan kurallar gibi. Sonrasında yemeye devam edebilirsin yada bu benim için yanlış diyebilirsin ,Günaydın bir çoğunuziçin yediklerim çok olabilir evet. Ben daha az yersem değil de naskl desem ekmek pirinç çorbayı çok yemem çoğu insana çok gelebilir ben kendimi biliyorum üzerimde baskı hissettiğimde çok daha fazla şeyler yiyebiliyorum durduramıyorum kendimi deniyorum evde olanla kendimi tutuyoru.sen bşze uymazsın derseniz anlarım
Sağlıklı beslenmeye tam gaz devam canımHayırlı günler ❤
Dün pek tadım yoktu kötü enerji vermek istemedim size de.
Tabiki hemen diyete vuruyor fazlaca yemek istiyorum.
Çözücez napalım. Sizler nasılsınız?
74FRIDA
60kiloyum
bengisu022
LenaG
nisan34
Minik Duduklu Tencere
H Himal_
Mthn83
Aktif Lora
Efser
ZincirKirma
Amine Busra
mesirmacunu
H Hasretimm123
N Nr_nr
Tubismavis
Hiç bir şey birden olmaz tubiş iyi hisset yeter gerisi gelirSağlıklı beslenmeye tam gaz devam canım
Bi tek spor olayıni konduramadim onu da halledicem inşallah
ben kötü hissedince buraya yazmak iyi geliyor bonusumHayırlı günler ❤
Dün pek tadım yoktu kötü enerji vermek istemedim size de.
Tabiki hemen diyete vuruyor fazlaca yemek istiyorum.
Çözücez napalım. Sizler nasılsınız?
74FRIDA
60kiloyum
bengisu022
LenaG
nisan34
Minik Duduklu Tencere
H Himal_
Mthn83
Aktif Lora
Efser
ZincirKirma
Amine Busra
mesirmacunu
H Hasretimm123
N Nr_nr
Tubismavis
Sabah 1 bardak balllı sirkeli ılık su 11.30 1 yumurtadan omlet yarım salatalık 1. Bucuk dilim köy ekmeği
15.30 da 1 elma 2 mandalin 1 bardak ayran akşam19.30 da 2 kepçe mercimek çorbası 4 yk pirinç pilavı salata 1 dilim ekmek 1saat youtube dan yeni başlayanlar için pilates 2 lt su birazdan şekersiz çay ile kapak çekirdeği yerim
Günü kapatırız sanki olacak gibi devam :)
Günaydın bir çoğunuziçin yediklerim çok olabilir evet. Ben daha az yersem değil de naskl desem ekmek pirinç çorbayı çok yemem çoğu insana çok gelebilir ben kendimi biliyorum üzerimde baskı hissettiğimde çok daha fazla şeyler yiyebiliyorum durduramıyorum kendimi deniyorum evde olanla kendimi tutuyoru.sen bşze uymazsın derseniz anlarım
ben kötü hissedince buraya yazmak iyi geliyor bonusum
bu arada, pantolonumun bollaştığını farkettim bugün sanırım herşey yolunda gidiyor. Kg gitmese de bence inceliyorum, kendimi mezura ile takip etme kararı aldım. Ama tam nereyi nasıl ölçeceğimden emin değilim , googledan aratacağım
Ben bu kiloya bir anda gelmedim 10 senedir böyleyim malesef. Nefsimizi yenemiyoruz olay bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?