Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben bu kiloya bir anda gelmedim 10 senedir böyleyim malesef. Nefsimizi yenemiyoruz olay bu

Ne kadar geç bilmiyorum ama akşam yemeğinden sonra yenen meyve karaciğerde mayalaniyor diye duydum.
Şimdi diyeceksin ki sende yemisin evet yedim ama bı sor niye yedim
İmamın dediğini yap yaptığını yapma
İlk defa duydum cnm diyetisyenlerim hep veriodu ama yatmadan önce diye
Dikkat ederum ama

Hayırlı geceler
Kahvaltı; 2 yumurta ile omlet yeşillik zeytin peynir 3 dilim ekmek çay ama şekerli olanından azaltiyorum inşallah

Ara öğünum dışarda geçti ve çok acikmistim 2 dilim cheesecake 1 Nescafe

Akşam bir kase mercimek çorbası 1 kase kadar yoğurt ekmek ve yemek yemedim. Ve Şu an çok çok açım

Günaydın dünün menüsü
sabah 1 dilim ekmek , haşlanmış yumurta , zeytinyağı , salça , şekersiz çay
öğle yok
akşam : 1 küçük patatesli yumurta 1 kase yoğurt ile
su 3,5 lt 4000 adım
Mthn83 geçmiş olsun canım , taze zencefil çay demleyip limonla içersen baya rahatlarsın

Günaydın bir çoğunuziçin yediklerim çok olabilir evet. Ben daha az yersem değil de naskl desem ekmek pirinç çorbayı çok yemem çoğu insana çok gelebilir ben kendimi biliyorum üzerimde baskı hissettiğimde çok daha fazla şeyler yiyebiliyorum durduramıyorum kendimi deniyorum evde olanla kendimi tutuyoru.sen bşze uymazsın derseniz anlarım

Günaydın bir çoğunuziçin yediklerim çok olabilir evet. Ben daha az yersem değil de naskl desem ekmek pirinç çorbayı çok yemem çoğu insana çok gelebilir ben kendimi biliyorum üzerimde baskı hissettiğimde çok daha fazla şeyler yiyebiliyorum durduramıyorum kendimi deniyorum evde olanla kendimi tutuyoru.sen bşze uymazsın derseniz anlarım

Herkes kendi yediğinden mesul. Sadece kendi yanlışlarını dillendirmek kendini sonraki yanlışlardan alıkoymak için iyi olur dedim. Bilinç altın bunun yanlış olduğunu bildiğini tekrarlar sana . Yazılı olmayan kurallar gibi. Sonrasında yemeye devam edebilirsin yada bu benim için yanlış diyebilirsin ,
Kimse kimse için yapmıyor canım hepimiz kendimiz için yapıyoruz.

Her gün düzenli yorumlayamıyorum birbirinize yorum yaparken lütfen incitmeden yorum yapın.

Mthn83 kötü niyetle yazmaz tabiki alınganlık olmasın bununla ilgili.

Yarışmada değiliz kimseyi kasmıyoruz çok daha sıkı olan topikler var kilo veremeyince özür dilenen burası öyle değil.

Bizim kontrolümüz zor yüksek kiloyu gördük hepimiz 70 kiloda kilo verenin psikolojisiyle aynı değil.

74FRIDA
60kiloyum
bengisu022
LenaG
nisan34
Minik Duduklu Tencere
H Himal_
Mthn83
Aktif Lora
Efser
ZincirKirma
Amine Busra
mesirmacunu
H Hasretimm123
N Nr_nr
Tubismavis

ben kötü hissedince buraya yazmak iyi geliyor bonusum
bu arada, pantolonumun bollaştığını farkettim bugün sanırım herşey yolunda gidiyor. Kg gitmese de bence inceliyorum, kendimi mezura ile takip etme kararı aldım. Ama tam nereyi nasıl ölçeceğimden emin değilim , googledan aratacağım

Yediklerin çok değil gerçekten değil böyle düşünme. Benim içim önemli olan olacak diye umut etmen.

Kaç kiloydun? 94 tü heralde

Menüne gelince sabah kahvaltın az bile 90 larda kilosu olan biri için.
Hem yumurta hem peynir hem zeytin yanında salatayla desteklemen lazım.

Öğlen 2 porsiyon meyve abur cuburdan çok çok iyi yanında ayran çok doğru denge açısından.

Akşam çorbanla ekmek
Pilavınla salata yemişsin. 2 kaşık pilav 1 dilim ekmek demek.
3 dilim ekmek yemişsin yani. Bu da kilolu biri için çok değil.
Zamanla alışıcaksın pilavı ekmek değişiminde kullanıcaksan o öğünde ekmek yemiyceksin.

Burda dr ların listelerini çok okuduk 6-8 dilim ekmek veriyorlardı günlük.

Bak bakalım olmazsa olmaz kalça ve göbek tabiki.
Spor yapınca incelmeyi gözlemlemek için üst bacak üst kol da ekleniyor

Ben bu kiloya bir anda gelmedim 10 senedir böyleyim malesef. Nefsimizi yenemiyoruz olay bu

Hoş geldin

Kilonu buraya yazmaya çekinme hepimiz yüksek kilodayız. Diyelim ki bizden fazlasın ne çıkar?
Kimseyi ilgilendirmez ve kimse bunu yargılamaz.

Motive olmak için burdayız çekinme eğer çekiniyorsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…