Geçmeyen grip varya canımgeçmiş olsun canım. ortalığın hastalığı ne demek?
Güzel menü canm bende cok seviyorum mercimek böreğinin içini doyurucudaBugün ki menüm
Saat 12.30 1.5 haşlanmış yumurta 2 dlm pide 2 dlm peynir biraz kuruyemiş
Saat 15 de Trabzon hurması
17.20 de mercimek böreğinin iç harcından yaptım yanında yoğurt
Ilık şeyler içiyorum ama su olarak alım az
Canım cuma da pazartesi etkisi yapabilir. Baslayayim bakayım tutayım deme. Akışına ekle. Geç kalmadın yarın yeni ve güzel bir güniyi geceleer kızlar bu ara gelemiyorum tahmin ettiğiniz gibii beslenmem berbat kaçakları oynuyorum yaniii. yılbaşından önce ne güzel gidiyordu sporum diyetim herşeyi bozdum mağlesef, akşamları 6 dan sonra bişeyde yemiyordum o bile bozulduu bu ara her sabah kalkıp bugün başlıyım iyi gitsin diyorum fakat gün ortasında tekrardan dikkat edemiyorum. akşamları tv karşısında çay yanındada yediklerim oluyor ne güzel 109.2 yi görmüştüm bu cuma tartılıp yeniden kilolarımla yüzleşeyim barii ....
yok pazartesiyi beklemiyeyim hatta yarından daha güzel bir günde yok. bu ara iradesizlik oldu çok, iştahımla başa çıkmam lazım....Canım cuma da pazartesi etkisi yapabilir. Baslayayim bakayım tutayım deme. Akışına ekle. Geç kalmadın yarın yeni ve güzel bir gün
Misafirlikte su böreği bana baktı ben ona güzelce bakıştık yemedim ama
geçmiş olsun canım annende rahatsızmış Acil şifalar dilerim çabuk toparlayın inş.Günaydın bugün rahatsızım basım boğazım iyi değil. Çocuklar gelene kadar yatarım. Ama gidip rapor almam lazım. Yan odaya bile gecesim yok
Roman havası güzel oluyor gerçekten. Bende seviyorum. Göbek hareketleri açısından da iyiGünaydınn kızlar , dünün menüsü
sabah 1 dilim çavdar ekmeği zeytinyağı peynir salça ve şekersiz çay
öğle yok
akşam az yağda sucuklu yumurta 1 kase yoğurt ve ufak bir dilim çavdar ekmeği
3 lt su 3000 adım + 30 dk roman havası oynadım (bu sporda hem eğleniyorum hem müthiş terliyorum)
dimi :) ben çalıştığım için akşamları yapıyorum ama komşularım rahatsız olmasın diye çok sık da yapamıyorumRoman havası güzel oluyor gerçekten. Bende seviyorum. Göbek hareketleri açısından da iyi
Son ses mi yapıyorsun kidimi :) ben çalıştığım için akşamları yapıyorum ama komşularım rahatsız olmasın diye çok sık da yapamıyorum
yani biraz ses yüksek oluyor, ne biliyim havaya girmek lazımSon ses mi yapıyorsun ki
Düğünlere gidip oynamayı özlüyorum bazengöbek bacak heryer kıpır kıpır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?