Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Güzel menü canm bende cok seviyorum mercimek böreğinin içini doyurucuda

İyi akşamlar

18.01.2023 Çarşamba menüm

Sabah yok
Öğle 12:30 da 2 dilim t.b.ekmek ,1 parmak kadar beyaz peynir, 1 tatlı kaşığı ajvar sos,1 tatlı kaşığı bal,1 tatlı kaşığı tereyağ
Ara çeyrek çikolatalı gofret, sütlü filtre kahve
Akşam 1 tabak Z.yağlı bakla, yoğurt,2 dilim t.b.ekmek

2 lt.su,1189 adım

iyi geceleer kızlar bu ara gelemiyorum tahmin ettiğiniz gibii beslenmem berbat kaçakları oynuyorum yaniii. yılbaşından önce ne güzel gidiyordu sporum diyetim herşeyi bozdum mağlesef, akşamları 6 dan sonra bişeyde yemiyordum o bile bozulduu bu ara her sabah kalkıp bugün başlıyım iyi gitsin diyorum fakat gün ortasında tekrardan dikkat edemiyorum. akşamları tv karşısında çay yanındada yediklerim oluyor ne güzel 109.2 yi görmüştüm bu cuma tartılıp yeniden kilolarımla yüzleşeyim barii ....

Canım cuma da pazartesi etkisi yapabilir. Baslayayim bakayım tutayım deme. Akışına ekle. Geç kalmadın yarın yeni ve güzel bir gün

Günaydınn kızlar , dünün menüsü
sabah 1 dilim çavdar ekmeği zeytinyağı peynir salça ve şekersiz çay
öğle yok
akşam az yağda sucuklu yumurta 1 kase yoğurt ve ufak bir dilim çavdar ekmeği
3 lt su 3000 adım + 30 dk roman havası oynadım (bu sporda hem eğleniyorum hem müthiş terliyorum )

Roman havası güzel oluyor gerçekten. Bende seviyorum. Göbek hareketleri açısından da iyi

Tünaydın hanımlar
Bu sabah tartılayım dedim 1 haftada geçen hafta sonu aldığım +2 yi vermişim sadece. Boşa gitti bu hafta 116 olmayı umut etmiştim bir daha kaçamak yok !!!!
Hareket zaten yapamıyorum bu fıtık ve dizlerim beni bitiriyor.
Biraz moralim bozuldu ama takmamaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…