Geçmiş olsun inşallah. Güzel düşünelim güzel olsunHayırlı günler ❤
Dün pek tadım yoktu kötü enerji vermek istemedim size de.
Tabiki hemen diyete vuruyor fazlaca yemek istiyorum.
Çözücez napalım. Sizler nasılsınız?
@74FRIDA
60kiloyum
@bengisu022
@LisbethS
@nisan34
Minik Duduklu Tencere
@Leyal_
Mthn83
@Aktif Lora
@Efser
@kayipdunya
@Aijoo
mesirmacunu
@Hasretimm123
@Nr_nr
Tubismavis
Spor için limit getirsek mi? Mesela 5 bin adım çok olur mu?Sağlıklı beslenmeye tam gaz devam canım
Bi tek spor olayıni konduramadim onu da halledicem inşallah
Evet canım. Kalp ile ilgili sıkıntı net değil daha 8 Şubat'ta USG sonucuna göre bakacak
Adım olaynj ben hiç cozemedim telefonda gösteriyor ama anlamam Leslie yapuyordum yaptığım zamanlarda şimdide onu yapmaya çalışıcam sabahtan beri ev içinde temizlik vs adım bu gösteriyiorSpor için limit getirsek mi? Mesela 5 bin adım çok olur mu?
Mutfakta hiç oturmadan çalıştığında benimde böyle oluyor. Hassasiyet algısını artır eğer varsaAdım olaynj ben hiç cozemedim telefonda gösteriyor ama anlamam Leslie yapuyordum yaptığım zamanlarda şimdide onu yapmaya çalışıcam sabahtan beri ev içinde temizlik vs adım bu gösteriyior
Bilmem dediğim gibi Leslie yapmadan rahatlamam sanirm dışarda yürüyus de yaşMutfakta hiç oturmadan çalıştığında benimde böyle oluyor. Hassasiyet algısını artır eğer varsa
Sen neredesin bilmiyorum ama Kayseri de bildiğin bahar havası var. Hasta olmasam cik yure gez. Tam pikniklik cocuklarlaBilmem dediğim gibi Leslie yapmadan rahatlamam sanirm dışarda yürüyus de yaşbiraz lesliye başlamam lazım ama ne zaman
Burda da yaz havası ama bazi ailesel imkanlar diyelim cnmSen neredesin bilmiyorum ama Kayseri de bildiğin bahar havası var. Hasta olmasam cik yure gez. Tam pikniklik cocuklarla
sabah limonlu tarcunli suyumu ictimcama dogru duzgun bisey yiyemedim bugunHayırlı günler ❤
Dün pek tadım yoktu kötü enerji vermek istemedim size de.
Tabiki hemen diyete vuruyor fazlaca yemek istiyorum.
Çözücez napalım. Sizler nasılsınız?
@74FRIDA
60kiloyum
@bengisu022
@LisbethS
@nisan34
Minik Duduklu Tencere
@Leyal_
Mthn83
@Aktif Lora
@Efser
@kayipdunya
@Aijoo
mesirmacunu
@Hasretimm123
@Nr_nr
Tubismavis
Yatana kadar 3 olur su yuksek ihtimalleSelam canlar öğlen ara öğün yapmayınca bende saldırdım gibi bişi oldu
Sabah 10.20 sirkeli ılık su
11.00 yarım domates
3 yeşil zeytin
2 siyah zeytin
4 küp beyaz peynir
1 tane az yağda sahanda yumurta
Öğlen 15.00 orta sekerli türk kahvesi
15.40 : yeşil çay
Akşam 17 .00 1 kepçe mercimek çorbası
2 kepçe nohut
Salata
3 dilim ekmek
1 YK pilav
Su :2lt
Afiyet olsun canımSelam canlar öğlen ara öğün yapmayınca bende saldırdım gibi bişi oldu
Sabah 10.20 sirkeli ılık su
11.00 yarım domates
3 yeşil zeytin
2 siyah zeytin
4 küp beyaz peynir
1 tane az yağda sahanda yumurta
Öğlen 15.00 orta sekerli türk kahvesi
15.40 : yeşil çay
Akşam 17 .00 1 kepçe mercimek çorbası
2 kepçe nohut
Salata
3 dilim ekmek
1 YK pilav
Su :2lt
Sağol canımAfiyet olsun canım
Bence iki öğün ama 16:00'dan sonra yememek diyorEki Görüntüle 3193813
Böyle birşey gören duyan varmı?
Tek öğün mü olacak acaba
Aralıklı oruç sayfasında gördüm
Bugün 17 de bitirdim bakalım sayılı günler çabuk geçermiş.Bence iki öğün ama 16:00'dan sonra yememek diyor
geçmiş olsun canım. ortalığın hastalığı ne demek?Annem ortalığın hastalığına yakalanmış o yüzden belirtiler daha ağır görünüyormus. Enfeksiyon değeri 50 çıktı. Tedavi ona yönelik oluyor şuan. Teşekkür ederim desteginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?