Günaydın bende de oluyor bu durum. Sabah aç karnına ılık suya üzüm sirkesi katıp içebilirsin bende fayda göstermiştiGünaydın hayırlı sabahlar
Bugün de WC yok
Hastayım çok giremiyorum toparlayınız katilirim aranizaZincirKirma bildirimini sordum dün ben mi göremedim?
Havada aşk kokusu varEvet hastayım diye eşim beni mutlu etmek istemişbende kıramadım
benim de 500 kaloriye bi aşkım var ama platonikHavada aşk kokusu var
Yok gelmiyorNasıl ysni
Kan ilacı içtim salatalık ve ılık su içtim yok. Kan hapı beni cir cir yapar normaldeGünaydın kuru kayısı kaynat ye suyunuda iç . Ben bazen kayısıyı kaynattıgım suyla yeşil çay demlyom iyi geliyor
Günaydın herkese:)ballo sirkeli ılık su yaptım güne iyi niyetlerle iyi düşüncelerle bsşlayalım ... karamsarlık yok..:)
Güzel menü afiyet olsungünaydınn kızlar
Dünün menüsü:
sabah bir dilim ekmek 1 yumurta peynir şekersiz çay
öğle yok
akşam : 3 yemek k tavuk sote 3 yk makarna
3 lt su 3000 adım , spor yapamadım misafirim vardı.
Sabah 7 de eşime günaydın dedim her yer zifiri karanlıkDaha tam uyanamadim ama günaydın ....
Şimdi afiyet olsun diyoruz ve bugüne geliyoruz. Bu tür durumlar hayatınızın bir parçası vah tüh demek yerine ona rağmen devam etmek gerekiyorGünaydın
Dünkü menümü yazamadım akşam
Sabah 2 dilim peynir 7 zeytin domates salatalık yeşillik bir tane küçük poğaça Patates kızartması 2 çay
Arada kızımın yarım kalan çikolatası vardı onu yedim kahve ile
Dışarı çıkmıştım plansız oldu yarım künefe yedim
Akşam tavuklu yeşil salata bir dilim pizza ayran. Gün Saçma olduğu için akşam sirkeli su ile kapattım yemedim geç vakit.
2.5 lt kadar su içtim
Sirke yok ama ılık su içtim.Günaydın bende de oluyor bu durum. Sabah aç karnına ılık suya üzüm sirkesi katıp içebilirsin bende fayda göstermişti
İçtimIlık sirkeli su kahvaltı öncesi
Tek taraflı devam etbenim de 500 kaloriye bi aşkım var ama platonik
Çok geçmiş olsun canım.. rabbim şifa versin. insan konduramıyor gerçektenAnnemi kardiyoloji ye getirdim mitral yetmezlik başlamış dedi
Kendimi çok çaresiz hissediyorum. Ama çokta ağır gelmiyor gariptir. Garip duygulardayim. Henüz konduramiyorum sanırım
Geçmiş olsunAnnemi kardiyoloji ye getirdim mitral yetmezlik başlamış dedi
Kendimi çok çaresiz hissediyorum. Ama çokta ağır gelmiyor gariptir. Garip duygulardayim. Henüz konduramiyorum sanırım
Öğleden sonra sonuçlar çıkacak bakalımÇok geçmiş olsun canım.. rabbim şifa versin. insan konduramıyor gerçekten
Haberdar et bizi de. dualarım sizinleÖğleden sonra sonuçlar çıkacak bakalım
Bu arada hoşgeldiniz. Bizimle devam edecekmisiniz?Nasıl ysni
Geçmiş olsunAnnemi kardiyoloji ye getirdim mitral yetmezlik başlamış dedi
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallahAnnemi kardiyoloji ye getirdim mitral yetmezlik başlamış dedi
İnşallah iyi çıkar. Yine de ikinci bir görüş için başka Dr lara da gidin.Öğleden sonra sonuçlar çıkacak bakalım
Renkli doppler istedi bı baksın bakalım. Sağolsun iyi ilgileniyor.İnşallah iyi çıkar. Yine de ikinci bir görüş için başka Dr lara da gidin.
Etmek isterim tabiki ama kilomu yazmak istemiyorum burayaBu arada hoşgeldiniz. Bizimle devam edecekmisiniz?
Çok geçmiş olsun rabbim şifa nasip eylesinAnnemi kardiyoloji ye getirdim mitral yetmezlik başlamış dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?