Peki bizimle paylaşmak istediklerin neler?Etmek isterim tabiki ama kilomu yazmak istemiyorum buraya
Bilemedim yeniyim bu sitede. Göğüs ve kalça baldır çok büyük duruyor aslında herşeyim büyük desek daha doğru kurtulmak istiyorum bendePeki bizimle paylaşmak istediklerin neler?
2 li rakamlar mi 3 lu rakamlar mi?kadin34... 90 üstü kilolarda olan kişiler olarak zaten fit görünmüyoruz.. Bende öyleyim belki daha karamsarımdır sizden iyi düşünelim iyi olsun yavaş yavaş bir günde olmuyor herşey zamanla düzelecek inanalım hep birlikte başarırız
Geçmiş olsun Allah sıfalar versinAnnem ortalığın hastalığına yakalanmış o yüzden belirtiler daha ağır görünüyormus. Enfeksiyon değeri 50 çıktı. Tedavi ona yönelik oluyor şuan. Teşekkür ederim desteginize
Afiyet olsun güzel menüSbah 9.00
1 yumurta
Domates salatalık
7 zeytin
Peynir
13.30
Salata
15.00
2 mandalina
17.30 akşam yemeği
Yeşil mercimekli salata 2 bardak ayran
150 ip atlama
3000 adım
3 litreden fazla içtim su
Şimdi sende diyet olaylarına yabancı değilsin. Hadi bu benim menüm gibi bak ve eleştirilerini söyle. Biz söylersek belki kalbin incinir ama hatalarını seslendirmek sende bilinç oluşturur. Hadi ben bu menüde nerde hata yaptım sence. Ama kalbimi kırmadanSabah 1 bardak balllı sirkeli ılık su 11.30 1 yumurtadan omlet yarım salatalık 1. Bucuk dilim köy ekmeği
15.30 da 1 elma 2 mandalin 1 bardak ayran akşam19.30 da 2 kepçe mercimek çorbası 4 yk pirinç pilavı salata 1 dilim ekmek 1saat youtube dan yeni başlayanlar için pilates 2 lt su birazdan şekersiz çay ile kapak çekirdeği yerim
Günü kapatırız sanki olacak gibi devam :)
Azaltmakta iyidir. Bı adım atmışsın en azından. Bazen de bıçak gibi kesmek gerekir. Herkesin kabullenisi farklı sonuçtaCanlar 3.litryee tamamlandı şu
Çayda bol şeker icerdim şimdilik azalttım tamamen bırakamıyorum aşama aşama azalticam ...
Sporu da bı zamana ayarlamam lazım ama ne zamana ya yatarken ya öğlen başka vaktim olmuyor
Canm bence sen sabah kahvaltılarında biraz daha doyurucu şeyler yersen ilerleyen saatlerde ara öğün ihtiyacı duymazsın . Sbah cok hafif oluyor senin 2 den sonra daha agır oluyorİyi akşamlar. Bende hasta oluyorum. Boğaz ağrısı ve gıcık var.
Menüm sabah 7 de 1 salatalık
Öğlen 5 kaşık bezelye 2 kaşık bulgur pilavı
Saat 14 2 küçük boy activya
Saat 17 yarimdan biraz fazla durum acılı şalgam boğazım için
Saat 18.30 sıcak süt 1 portakal
Gün içinde boğaz pastili aldım ayrıca
7700 adım ayrıca
Canım ben aralıklı yapmaya çalışıyorum. Sabah evde yiyemiyorum. Bı kosturmayla cikiyorum. İş yerine götürsem 8 de işte oluyorum. Yesem öğlen üst üste oluyor. Diğer sebeb akşam aile sofrasında olmak istiyorum. Bugün yemek karbonhidrat agirlikliydi o yüzden yoğurt yedim.Canm bence sen sabah kahvaltılarında biraz daha doyurucu şeyler yersen ilerleyen saatlerde ara öğün ihtiyacı duymazsın . Sbah cok hafif oluyor senin 2 den sonra daha agır oluyor
Ne kadar geç bilmiyorum ama akşam yemeğinden sonra yenen meyve karaciğerde mayalaniyor diye duydum.Son ara öğün
1 soda Kızılay(mineralli Su bikarbonatli sodyumlu
1 küçük boy Mandalina
Çok geçmiş olsun canım.Öğleden sonra sonuçlar çıkacak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?