Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet canlar ilk bildirimimi yapayım bizde aksilik misafir olmadığı sürece akşam 5 gibi yenir yemek

Sabah 10.00 -1sb sirkeli ılık su

10:30 _10:45 - menemen (1domates 1 biber 1 yumurta az yağ)
4 küp beyaz peynir
3 yeşil zeytin
2 siyah zeytin
2 dilim ekmek
Az şekerli çay

Ara öğün 13.30 - 1 fincan yeşilçay 1 havuc

Akşam 16:45 - yarım kepçe çorba
2 kepçe nohut az sulu
1yk ev yapımı turşu
1 dilim ekmek

Spor bugünlük yok planlara eklicem...

Su: 2 litre (yatana kadar 3 olur ... )
İlacla da çok su iciyorum o yüzden iki litre yarım litre ilaçla icmistim
Son ara öğün meyve olur yüksek ihtimalle yazarım yine

2 li rakamlar mi 3 lu rakamlar mi?
Söyle yapalım eksi ve artılarını paylaş. İçinden gelince paylaşırsın

Sabah 1 bardak balllı sirkeli ılık su 11.30 1 yumurtadan omlet yarım salatalık 1. Bucuk dilim köy ekmeği
15.30 da 1 elma 2 mandalin 1 bardak ayran akşam19.30 da 2 kepçe mercimek çorbası 4 yk pirinç pilavı salata 1 dilim ekmek 1saat youtube dan yeni başlayanlar için pilates 2 lt su birazdan şekersiz çay ile kapak çekirdeği yerim
Günü kapatırız sanki olacak gibi devam :)

İyi akşamlar. Bende hasta oluyorum. Boğaz ağrısı ve gıcık var.
Menüm sabah 7 de 1 salatalık
Öğlen 5 kaşık bezelye 2 kaşık bulgur pilavı
Saat 14 2 küçük boy activya
Saat 17 yarimdan biraz fazla durum acılı şalgam boğazım için
Saat 18.30 sıcak süt 1 portakal
Gün içinde boğaz pastili aldım ayrıca
7700 adım ayrıca

Eklentiler

• IMG20230117122035.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 32
Sbah 9.00
1 yumurta
Domates salatalık
7 zeytin
Peynir
13.30
Salata
15.00
2 mandalina
17.30 akşam yemeği
Yeşil mercimekli salata 2 bardak ayran
150 ip atlama
3000 adım
3 litreden fazla içtim su
Afiyet olsun güzel menü
Şimdi sende diyet olaylarına yabancı değilsin. Hadi bu benim menüm gibi bak ve eleştirilerini söyle. Biz söylersek belki kalbin incinir ama hatalarını seslendirmek sende bilinç oluşturur. Hadi ben bu menüde nerde hata yaptım sence. Ama kalbimi kırmadan
Azaltmakta iyidir. Bı adım atmışsın en azından. Bazen de bıçak gibi kesmek gerekir. Herkesin kabullenisi farklı sonuçta

Canm bence sen sabah kahvaltılarında biraz daha doyurucu şeyler yersen ilerleyen saatlerde ara öğün ihtiyacı duymazsın . Sbah cok hafif oluyor senin 2 den sonra daha agır oluyor

Canm bence sen sabah kahvaltılarında biraz daha doyurucu şeyler yersen ilerleyen saatlerde ara öğün ihtiyacı duymazsın . Sbah cok hafif oluyor senin 2 den sonra daha agır oluyor
Canım ben aralıklı yapmaya çalışıyorum. Sabah evde yiyemiyorum. Bı kosturmayla cikiyorum. İş yerine götürsem 8 de işte oluyorum. Yesem öğlen üst üste oluyor. Diğer sebeb akşam aile sofrasında olmak istiyorum. Bugün yemek karbonhidrat agirlikliydi o yüzden yoğurt yedim.
Degerlendirdigin için teşekkür ederim

Son ara öğün
1 soda Kızılay(mineralli Su bikarbonatli sodyumlu
1 küçük boy Mandalina
Ne kadar geç bilmiyorum ama akşam yemeğinden sonra yenen meyve karaciğerde mayalaniyor diye duydum.
Şimdi diyeceksin ki sende yemisin evet yedim ama bı sor niye yedim
İmamın dediğini yap yaptığını yapma

Merhabalar 17.02.2023 salı menüm

Sabah yok
Öğle 13:00 gibi 2 dilim t.b.ekmek,1 parmak beyaz peynir,1 çorba kaşığı ajvar sos,3 zeytin,1 tatlı kaşığı tereyağ, 1 tatlı kaşığı bal
Ö.den sonra 2 küçük kase şehriye çorbası,3 küçük parça kabak tatlısı
Akşam 1 küçük kase şehriye çorbası, 1 tabak pilav üstü mantar sote, cacık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…