Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sıkma canını ya o da kalsaydı
Maşallah 2 kg gitmiş

2 kg çok iyi kayıp tebrik ediyorum , gerisi de gelir biz istedikten sonra

Selam canlar yarından itibaren akşam 18 de yemek yicez
Bugünüm hafif geçti şükür
Bugün ki menüm
Sabah 10:20 sirkeli ılık su
11 : 00 5 siyah zeytin 2 yeşil zeytin
4 küp beyaz peynir
3 dilim piliç sucuklu yağsız yumurta
2 dilim ekmek
Az şekerli çay 1 bardak

13.30 rta sekerli türk kahvesi
14.20-14.30 yeşilçay ve bir havuç

17.00
1 kepçe mercimek çorbası
6 YK taze fasulye
3 YK yoğurt
2 dilim ekmek

Su 2.5lt ..
spor yok . ..Daha ekleyemedim bugün ancak dinlendim.

Kızlar buraya not bırakıyorum
Toparlandigimda bunu yapacam biri yapmış 10 günde 7 kilo vermiş
Su içmeden pek bahsetmemis
Spor yaptığından da bahsetmedi
Belki yapmak isteyen olur
Aralikli oruc yapanlar zorlamayacaksın

19 saat açlık sonrası
Sucuklu yumurta maydanoz salatalık 1 tane kivi 1tam ceviz yarım çay kaşığı bal 1yk acılı ezme (ev yapımı) yeşil zeytin basma peynir 1tk dolusu 1 dlm ekmek
( İsimleri uzun yoksa çok değil )
Akşam yoğurt fırında köfte 3 tane bol salata
Su 2 lt olmuştur. Spor yok maydanoz suyu içtim WC de hala aktif değil

19.01.2023 Perşembe menüm

Sabah yok
Öğle 12:30 da yarım ekmeğe yakın domatesli ve peynirli sandviç, çay
Ö.den sonra sütlü filtre kahve
Akşam 2 lahmacun,1 bardak
2 lt su hareket yok

Arkadaşlar bana da yardimci olun moralim cok bozuluyor hayatimda hic kilolu bir insan değildim nolduysa bu sene oldu goguslerim cok buyudu 75 80 ken beden 95 100 beden arasinda suan cok agirlik yapiyorlar hicbir kiyafetim de olmuyor birden 73 kilo oldum aslinda cok zayiftim kilo alayim diye ugrastim gecen yil 48 den 56 60 arasi olmakti hedefim olmustumda sonradan tartilmadim onemsemedim birden olmusum baktim 73 olmusum fark edemedim saglik sorunlarimdan oldu aslinda az yiyerek kilo alabiliyorum midem tam calismiyor benim ama vucudum cok genisledi boyum 161 60 kilolardayken ince duruyordum bedenim dardi goguslerim 80 di superdi fizigim goguslerim simdi kendimi goresim yok kiyafetlerden aynadan uzagim bu ben değilim kocamanim gobegim heryerim cok var goguslerim deriside genisledi eskisi gibi durmuyor şekli genislemis deri acilmis ama dikler yinede.kilo verdikce toparlanabilirmi buyuk gogus Benim gibi olan varmi kilo verince goguslerim eski sekline dönermi sizce deride toparlanirmi sarkmasinlar.kiloda veremiyorum

Saglik soru nlarida cok yasadim bu sene ilk defa kol altlarimda yumusama oldu sallaniyor boyle gordukce cok kotu oluyorum hic eskisi gibi degilim piskoljimi bozdu moralimi bu kiloyuda alinca bi degistim ustunede saglik sorunlari eklenince derimde kuruluk cok olustu cok dertliyim eskiden okadar sıkıydimki taş gibiydim gogsum biraz deforme olmuş derisi cok sıki durmuyor biraz gevsek yanlara diye buyuk diye acilmis uzamis bi salmis gibi sanki kendini duzelirmi sizce kuculdukce

Stres bağırsaklarımizi çık etkiliyor bir kontrolegit istersen bu konuda

günaydın kızlar dünün menüsü;
sabah 1 dilim çavdar ekmeği tereyağ peynir salça şekersiz çay ile,
öğle yok,
akşam 4 adet sardalye 1 kase salata 1 ufak kase yeşil mercimek
3 lt su , 3500 adım

LenaG artı değilsen hiç moralin bozulmasın canım bende inş artı değilimdir.
Pazartesi ne kadar iyiydim biliyosunuz sonra kötü oldum ruh halimle diyeti bi ayırsam zaten atomu parçalamış gibi olucam

Çarşamba akşam bakla yemişsin taze miydi iç bakla ise ödem yapar kuru fasulye gibi ondan dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…