- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
hayırlı cumalar bonusum
Sütü boş içme tubiş çay kaşığıyla tarçın koy iyice karıştır dibine de çöküyor ama olsun yuttuğun karŞimdi 1 su bardagi süt içtim çok acıktım
Su 3 litre oldu ...
Yok canım yüklenme iyi bişey değil spor sonradan artarsa güzel vucut alışıncakilo bildirimi ;
eski 88,35
yeni 87,70 650 grda olsa eksideyim, reglim çok yakın etken olabilir. yine de spora biraz daha yüklenmeliyim
Herkese hayirli cumalar
haftada 3 gün spor yapar hale gelmeyelim bonusum yoksa bu 80 ler beni bırakmayacakYok canım yüklenme iyi bişey değil spor sonradan artarsa güzel vucut alışınca
aslında çok düzenli menülerin , ödem mi oluştu acaba? regl yakınsa oda etkiliyorBildirim yapmamisim
80.4 geçen hafta
82.3 bu hafta
Taze bakla canım daha da bitiremedim eşim hiç sevmiyor haftaya yayarak bitireceğim artık.Çarşamba akşam bakla yemişsin taze miydi iç bakla ise ödem yapar kuru fasulye gibi ondan dedim
Yok canım artı değilim sadece kaybettiğim vakte üzüldüm.LenaG artı değilsen hiç moralin bozulmasın canım bende inş artı değilimdir.
Pazartesi ne kadar iyiydim biliyosunuz sonra kötü oldum ruh halimle diyeti bi ayırsam zaten atomu parçalamış gibi olucam
Canım sabahları kahvaltını biraz geç yap 2 gün düzelir ac karnına su ve kayısı ye bir kaşıkla zeytinyağı iç hallalurBildirim yapmamisim
80.4 geçen hafta
82.3 bu hafta
AA evet aklıma gelmedi bı dahakine öyle yapayım bonusumSütü boş içme tubiş çay kaşığıyla tarçın koy iyice karıştır dibine de çöküyor ama olsun yuttuğun kar
Yok canım WC sorunuaslında çok düzenli menülerin , ödem mi oluştu acaba? regl yakınsa oda etkiliyor
Maşallah tüm aksiliklere rağmen zafer senin eksidesinMerhabalar kilo bildirimi yapayım
Geçen hafta 118.45
Bu hafta 118.32
-0.13
Yani bütün haftam boşa gitti ama neyse...
Canım öğlen yiyorum zaten bide akşamCanım sabahları kahvaltını biraz geç yap 2 gün düzelir ac karnına su ve kayısı ye bir kaşıkla zeytinyağı iç hallalur
Çocuklar nasıl oldu canım.Selam gelemiyorum. Hem çocuklarla aşırı yoğun geçiyor hemde diyet yapamadığım için girmekte istemiyorum buraya. Bir ara ne güzel kafami da toplamıştım. Keşke işe başlayıp birakmasaydim diyorum kafam allak bullak oldu. Neyse bugün karneleri aldık 15 gün evdeyiz
Ben denemiştim ama haşlanmış yumurta kokusu beni mahvettiği için yapamadım. 2 gün dayanabildim ama 1 kilo gitmişti bile 2 günde artık ödem mi neydi bilmiyorum ama gitti sonuçta.Yumurta diyetini duyan bilen varmı aranızda
Bira cezbetti beni. Bide pazartesi 3 aylar başlıyormuş niyetlensem mi acaba
Tesbihatlari var hemde onlarla birlikte iyi olur
Yumurta salatası gibi yapsam nette gördüğüm sabah yumurta akşam yoğurt ve tavuk haslamaBen denemiştim ama haşlanmış yumurta kokusu beni mahvettiği için yapamadım. 2 gün dayanabildim ama 1 kilo gitmişti bile 2 günde artık ödem mi neydi bilmiyorum ama gitti sonuçta.
Eğer kokusu seni rahatsız etmiyorsa bence gayet güzel
Benim bildiğim şu şekildeYumurta salatası gibi yapsam nette gördüğüm sabah yumurta akşam yoğurt ve tavuk haslama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?