Aaaaaaa hayırdır canım yaa neden öyle düşündünki?
Bugün gittim muayene etti 2 yumurta var dedi içleri boş olabilir dedi .Keselim tedaviyi dedi ama ben perşembeye kadar daha deneyelim dedim ama hiç umutlu konuşmadı sabahtan beri berbat durumdayım.
Merhaba kızlar benim tedavim büyğk ihtimalle yarım kaldı.Perşembe belli olucak bende gene dietime devam ederim tabi bu moralle ne kadar yapabilirsem.
Bozma moralini canım du bakalım hem herşeyde vardır bi hayır. Bu ay olmazsa gelecek ay devam edebiliyormusunuz tedaviye aynı raporla acaba?
allahtan herşeyin hayırlısını iste belki böyle hayırlısıdır sen elinden geleni yap olmazsa bil ki gaybı bilen allahtır hayırlısı buymuş demek gerek bence
Yok canım rapor yandı en üzüldüğümde o oldu o kadar uğraştımki o raporu almak için ama kısmet bakalım perşembeye neler yaşıycaz büyük bir gelişme olmıycak ama bellide olmaz dua ediyorum inşallah rabbim banada güler diye
Eğer raporun yanıcaksa bence kesme tedaviyi. Tek yumurta bile olsa denesinler hem nerden bilcekki içi boşmu dolumu. Denemeye değer bence canım. Ama sen olumlu düşünmeye devam et. Ben hayatta olmaz diye bişey olmadığına inanırım hepYaşıyorsak herşey mümkün
Sağol canım moralin ve desteğin için bakalım perşembeye ne olcak
Rica ederim ne demek sen iyi olda canım
Banucum sırası değil gerçi ama dikkatimi çekmişken söyliyim dedim. Senin çizelgede mi bi terslik var banamı öle geliyor? 99 ile başlamışsın 9.8 kilo almışsın diyo :/
yok bende öyle gözükmüyor.
Sen ne iş yapıyorsunki çalışma saatlerin böyle cnm :44: pek bi meraklı gördüm kendimibu arada kullanıcı adın çok hoş
teşekkür ederim kızlar malesef eşim gelmedi zaten hep o yokkken olur böyle şeyler amman gurbette olmak ne zor bebeğin ateşi düşmüyo onla uğraşıyrum ablamız ona göre biraz daha iyyi ben kötürüm ama ne fayda
çocuklarla uğraşmaktan
Merhaba kızlar benim tedavim büyğk ihtimalle yarım kaldı.Perşembe belli olucak bende gene dietime devam ederim tabi bu moralle ne kadar yapabilirsem.
allahtan herşeyin hayırlısını iste belki böyle hayırlısıdır sen elinden geleni yap olmazsa bil ki gaybı bilen allahtır hayırlısı buymuş demek gerek bence
kızlar yarın aşure yapıcam malzemeleri haşladım yarında katarım inş fazla yemem
Allah kabul etsin cnm.
Pekbi sessiz herkesBenim uyku saatim geldi iyigeceler hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?