Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün gittim muayene etti 2 yumurta var dedi içleri boş olabilir dedi .Keselim tedaviyi dedi ama ben perşembeye kadar daha deneyelim dedim ama hiç umutlu konuşmadı sabahtan beri berbat durumdayım.

Bozma moralini canım du bakalım hem herşeyde vardır bi hayır. Bu ay olmazsa gelecek ay devam edebiliyormusunuz tedaviye aynı raporla acaba?

Merhaba kızlar benim tedavim büyğk ihtimalle yarım kaldı.Perşembe belli olucak bende gene dietime devam ederim tabi bu moralle ne kadar yapabilirsem.

allahtan herşeyin hayırlısını iste belki böyle hayırlısıdır sen elinden geleni yap olmazsa bil ki gaybı bilen allahtır hayırlısı buymuş demek gerek bence

Bozma moralini canım du bakalım hem herşeyde vardır bi hayır. Bu ay olmazsa gelecek ay devam edebiliyormusunuz tedaviye aynı raporla acaba?

Yok canım rapor yandı en üzüldüğümde o oldu o kadar uğraştımki o raporu almak için ama kısmet bakalım perşembeye neler yaşıycaz büyük bir gelişme olmıycak ama bellide olmaz dua ediyorum inşallah rabbim banada güler diye

allahtan herşeyin hayırlısını iste belki böyle hayırlısıdır sen elinden geleni yap olmazsa bil ki gaybı bilen allahtır hayırlısı buymuş demek gerek bence

Öyle herşeyin hayırlısı ama ,lk öğrenince insan hiçbişey bulamıyor avunmak için zamanla düzelicem gene dietime başlıycam inşallah belki bu arada kiloda veririm.

Eğer raporun yanıcaksa bence kesme tedaviyi. Tek yumurta bile olsa denesinler hem nerden bilcekki içi boşmu dolumu. Denemeye değer bence canım. Ama sen olumlu düşünmeye devam et. Ben hayatta olmaz diye bişey olmadığına inanırım hep Yaşıyorsak herşey mümkün

Sağol canım moralin ve desteğin için bakalım perşembeye ne olcak

yok bende öyle gözükmüyor.

Canımmm üzme kendini Allah büyüktür herşey kader kısmet Allahh gönlüne göre versin inşallah bugün esra erol hamile olduğunu açıkladı ve Allah isteyen herkese versin dedi benim aklıma da hemen sen geldin inşallaaahhh banuya da verir dedim kader kısmet canım Allah büyüktür üzme kendini bozma moralini kırma umudunu :26:

Sen ne iş yapıyorsunki çalışma saatlerin böyle cnm :44: pek bi meraklı gördüm kendimi bu arada kullanıcı adın çok hoş

uyuz bir yerde memur olarak çalışıyorum canım yaaa

Allah yardımcın olsun canım benim

Merhaba kızlar benim tedavim büyğk ihtimalle yarım kaldı.Perşembe belli olucak bende gene dietime devam ederim tabi bu moralle ne kadar yapabilirsem.

hayırlısı olsun canım yaa

banuya diyeceklerimi yazmışsın her şerde bir hayır vardır demekki öylesi hakkına hayırlıymış üzülme canım

3/1/2011 Pazartesi
Kahvaltı 180 cal.
poğaça 1 ad. 180 cal.
İlk Ara Ogun -
Öğle Yemeği 180 cal.
poğaça 1 ad. 180 cal.
İkinci Ara Öğün 90 cal.
poğaça 0.5 ad. 90 cal.
Akşam Yemeği 785 cal.
tarhana çorbası 2 por. 280 cal.
patates (haşlama) 50 gr. 50 cal.
ızgara köfte 3 ad. 195 cal.
danone doğal yoğurt 50 gr. 38 cal.
nestle nesfit çikolatalı 30 gr. 116 cal.
eti lifalif yulaf ezmesi 30 gr. 106 cal.
TOPLAM KALORİ 1235 cal.

yapılan spor 80 dk

HARCANAN KALORİ 429 CAL

tüm gün sadece poğaça yedim

akşamda sapıttım

birde diyet psikolojisi bana yaramıyor

aç olmadığımı bildiğim halde yiyorum ya sinir oldummmmmmm

kızlar yarın aşure yapıcam malzemeleri haşladım yarında katarım inş fazla yemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…